- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
İstahım da yok cok üzülüyorum bu halime sınır oluyorm doymuyorum saka gıbı :)Ben dunyayi yesem doymayacak gibiyim. Birazda bende insulin direnci var ilac kullaniyodum suan ilacı biraktim istah patlamasi var. Kontrollu gitmeye calisiyorum. Ama cidden daha yedikten 1 saat sonra gurultu basliyor kendime inanamiyorum. Oyle tiksinme bulanti da yok keşke olsa diyesom geliyo kizimda yasadiklarimi dusununce vazgeciyorim
Şuanda hamileliğininKızlar bende bugun gıttım doktora cok sükür keseyi gördk bebegı ne beyaz noktacık olarak gördü sıkıntı görmedi haftaya kalp atısı ıcın gıdecegız ınsallah daha once kimyasal gecırdıgım için Protestan ve asprıne baslayacagız 8. Haftaya kadar ınsallah problemsiz atlatırız
Bende 22 sinde gidicemBende 22-23 gibi gidicem insaallah .
Bu sabah 5te yumurta yedim. Acliktan bayilcaktim. Gece 2.30da kizim uyandi uyuyamayinca aciktim. Yedim yattim hâla gurulduyordu midem dalga gecer gibiİstahım da yok cok üzülüyorum bu halime sınır oluyorm doymuyorum saka gıbı :)
Insallah ya cok heyecanlıyız bakalım :))Şuanda hamileliğinin
Bende 22 sinde gidicemhepimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse. Bende hala kalp atışını duyamadım. Hatta akşam rüyamda kalp atışını duydum ve ağladım. Okadar etkilenmişimki. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Cok Şükür, haftaya da insAllah minik kalbini pıt pıt duyarsınSağol canım benim, ben bugün tam 6 haftalık oldum.kalp atışını duymadım ama doktor gördüm dedi haftaya gitcem kalp atışı için
Bunu la nasıl basa cıkabilirz acabaa meyve kuruyemıs ne varsa yıyorm ama yine doyamıyorum hep boyle mı olacak acaba :)Bu sabah 5te yumurta yedim. Acliktan bayilcaktim. Gece 2.30da kizim uyandi uyuyamayinca aciktim. Yedim yattim hâla gurulduyordu midem dalga gecer gibi
Bence hissettiğin doğru olabilir bende tüp bebek transferinden sonra hep sol tarafta bir çekilme garip bişey hissettim ve doktpr ultrasonda bakarken hep sol tarafa baktı yani doğru hissetmişim bence senin de öyleSelam ,Ogleden sonra piknige ciktik. Kvler illa yapalim dedi. İstanbulda olanlar bilir eylul gibi hava soguk. Usudum, surekli oturdum yada kizimin peşinde kostum delircem sandim. Hem biliyor yeni hamile oldugumu, kizimda ilk 3 ay yatmak zorunda kaldigimi yine de illa yaptilar. Eve yeni girdik kizim uyudu da bende uzandim.
Birde imkansiz biliyorum ama karnimda solda biseyler hissediyorum sanki ben. Rahim kasilmasi, yada baglarin gerilmesidir muhtemelen. Cunku bebegi hissetmem imkansizgaliba psikolojim bozuldu, kasik agrim oldukça..
Bol su icmeye devam :)) diyetisyenimle konuscam bu hafta bakalim ne dicekBunu la nasıl basa cıkabilirz acabaa meyve kuruyemıs ne varsa yıyorm ama yine doyamıyorum hep boyle mı olacak acaba :)
Ya bebek olamaz hissettigim, imkansiz. Ama rahim gerilmesi ya da kesenin yerlesmesidir belkiBence hissettiğin doğru olabilir bende tüp bebek transferinden sonra hep sol tarafta bir çekilme garip bişey hissettim ve doktpr ultrasonda bakarken hep sol tarafa baktı yani doğru hissetmişim bence senin de öyle
Ben jilet kullaniyorum malesef benim killanmam cok asiri... İlerleyen aylarda kuafore agdaya giderim sanirim ama nefret ediyorumMerhaba arkadaşlar benimde nasipse ilk ultrasonum salı günü olacak.o gün alttanda bakabilir.ve şu kritik zamanlarda özel bölgenizi ne ile alıyorsunuz.ben normalde makine kullanıyorum ama bebeğe zararı olur diye korktum 7 haftalık kalp atışı durması sebebiyle düşüğm var sizce ne yapmalıyım.sizler neler yapıyorsunuz
Senin de mi hic belirtin yok canimBende aynı normalde tatil de 12 kere kadar uyurdum şimdi 7.30 da uyanıyorum
Sağol canım benim içimi rahatlattın, inşallah hep birlikte sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahCok Şükür, haftaya da insAllah minik kalbini pıt pıt duyarsın
Korkma lekelenmeden, bana doktorum kahverengi, siyah lekem var diye arama bile beni dedi, önemi yok dedi
Allaha emanet kuzular
Ççok geçmiş olsunAmin canım benim, ne kadar özelmiş annelik bişey olduysa diye ağla ağla canım çıktı sabahtan beri
Sağol canım benim, inşallah kimse en ufak da olsa böyle üzüntüler yaşamaz. İlk olunca insan ne yapacağını da bilmiyorÇçok geçmiş olsun
İlk canim nasip ederse Allahim insallah. Mayis ayinda kimyasal yasadim. O yuzden tedirginligi atamiyorum ustumdenAh çok güldümilk bebek sanırım. Yani bence bir problem olmaz artışın gayet güzel ama sen bilirsin Ben iki defa baktırdım sadece bekliyorum
10 gun kontrol suresi var. Bende carsamba 9. Gun gidecegimkızlar aklıma takıldı özel hastanede 10 gün içinde birden fazla kontrol olunca ödeme yapılıyor mu bilginiz var mı?
yerlesme olabilir. Regle birkac gun kala bende yasadim sonra geçti. Stres yapma dinlen bol bolKızlar şimdi tuvaletten geldim lekelenme var çok korkuyorum adete 2 gün vardı dün beta 257ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?