2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim kizimda kalca agrim coktu yurutmuyordu bile o yuzden telas yapma cnm sag kasik agriyorsa bebisin oradadir dr da dikkat et bebegi ultrasonda oraya bastirinca gorecektir
Merhaba, benim de bacak ağrım çok. Kalçam iğnelerden ötürü ağrıyor. Sağ tarafta batma oluyor zaman zaman. Bebek orada mı demek oluyor bu?

Inşallah görürsün canim 🤗 kac mm di kesen kendimle karsilastiracam da ona göre doktora gideceğim hem çok sabırsızlanıyorum görmek icin hemde beklim de büyüsün diyorum nasil olacaksa 😁😁
Aynı durum içindeyiz :) beta hcg kaç olunca kese için çağırıyor doktor?

Merhabalar 2015 eylül doğumlu bir kızım var. 2020 mart annesi olacağım. Seneye yurtdışına yerleşmeyi düşünüyoruz. O yüzden çocuk düşünmüyorduk. Orada düzen kurduktan sonra kızımıza kardeş düşünürüz diyorduk ama kısmetimizde böylesi varmış. Birkısmınız gibi ben de öğretmenim. En azından tarih güzel. Gebeliğimi erken fark ettim. Göğsüm büyüdü. Adete 4 gün kala değerim 42 idi. 4+5 te keseyi gördüm. Mardin'de yaşıyordum. Yalnızca bir özel hastane var. Onun da devletten farkı yok. Birkaç hasta birden alıyorlar ıçeri. Kızımda 8. Haftadan itibaren Diyarbakıra doktora gidiyordum. Bunda biraz üşeniyorum. 11 ya da 12 haftadan sonra orda devam ederim. Doktor keseyi gördüğünde testler istedi. 11 tüp kan, 2 kap idrar verdim. Bir kısmı çıktı. Ths değerim 3,17 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi. Normalde sorun yokmuş ama hamilelerde 2,5 üstünde olmamalıymış. O yüzden ilaç başlattı. Çok uzun oldu sanırım :KK16:

Kizlar ben dra geldim agrim cok olunca. Rahim bağların bu hamilelikte daha çok ağrıcak dedi. Progestanda yazmadi. Bide daha bebek görünmüyor kese büyümüş ama 6 haftayla uyumlu dedi. Tekrar bu dra gelmicem hoslanamadim bi türlü

Merhaba arkadaşlar. Burada kısa bir sürede de olsa sizinle zaman geçirdik. Bugünkü test sonucuma göre kimyasal gebelik geçirdiğim belli oldu. Nasip değilmiş.
Geçmiş olsun. Sağlıklı bir şekilde bir daha kısmet olur inşallah

• Beğen
Reactions: Eva
Merhaba arkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde çok şukur bugun transferden sonraki 10.gunde 346 bhcg degerini aldım inş saglıklı bi şekilde katlanır değerim inş gebeliğim devam eder hala şoku atlatamadım bnde mart ayında doğurmuş olucam sanırım :)
Benimde tüp bebek😍 kendine çok dikkat et çok yorma kendini. Çok sevindim sizin adınıza da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Transferimin 11.gunu kan tahlili sonucum 30 cikti,kizlar yukselirmi cok korkuyorum duser diye
Insallah saglikla tut
Kizlar ben dra geldim agrim cok olunca. Rahim bağların bu hamilelikte daha çok ağrıcak dedi. Progestanda yazmadi. Bide daha bebek görünmüyor kese büyümüş ama 6 haftayla uyumlu dedi. Tekrar bu dra gelmicem hoslanamadim bi türlü
guzelim sen hangisin de rahat edeceksen baska doktora git en iyisini yaparsin

Aynı durum içindeyiz :) beta hcg kaç olunca kese için çağırıyor doktor?
ben 2000 kusurlerdeydim cagirdiginda karindan gordu ama saglikli olmadi kucuk old icin duzensiz dedi canimi sıktı 6000 kusurlerde gordugu iyi oldu

Herkese çok teşekkür ederim Allah’a emanet olun, hepinize güzel bir gebelik diliyorum.
cnm sakin uzulme benim kuzenim de kimyasal gecirdi gecen adet oldu dr hamile kalma oranin bu ay %90 falan dedi iyi degerlendir dedi yani bu adetin bitince seninde saglikli bi hamilelik şansın yuksek hic uzulme cnm

Merhaba, benim de bacak ağrım çok. Kalçam iğnelerden ötürü ağrıyor. Sağ tarafta batma oluyor zaman zaman. Bebek orada mı demek oluyor bu?
genelde nerde batma agri varsa bebis oradadir ben teyit ettim bi sonraki saglikli sansin yuksek olan hamileliginde aklinda olsun cnm hem onumuzdeki aya hamile kalsan nisanda dogacak havalarda iyi olacak biz mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir a denk geldik😊

Back
X