Yogurt, sut, ayran, peynir ,kefir dönüşümlü hepsinden tuketebiliyorum şimdilikUnutmazsam günde 1bardak kefir içiyorum 200 ml yeterli gelir inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yogurt, sut, ayran, peynir ,kefir dönüşümlü hepsinden tuketebiliyorum şimdilikUnutmazsam günde 1bardak kefir içiyorum 200 ml yeterli gelir inşallah.
HaklısınHerşeyin fazlasi zarar kefirinde malesef. Kalsiyum aldikca bu sefer kan degerleri ve demir düşüyor. Aksam bende yatmadan kızımla kefir ictim
Benim de öyle tansiyonum hep düşüktür zaten şimdi daha kötü aynı şeyleri yaşıyorumbenimde hamile oldugumu bilmeden daha inanilmaz bas donmesi bayilma hissi oluyordu simdi de oyle en cok o his yoruyor beni ise baslayinca bir yerlerde bayilip gidersem diye endiseleniyorum tansiyon birden 8 veya 9 a dusuyor kucuk de 5 falan boyle etraf donuyor anlamsiz bakiyorum gozUm karariyor esim de anlıyor hemen zaten
bugün de hic dinlenemedim ozellikle dönüyor, yazik 3.5 yasindaki kizimda neden bilmem yemek yedi ustune cubuk kraker istedi dedim kizim surda surda cay tepsisi var al gel dedim aldi geldi cubuklari icine döktü yiyor cnm kizim akilli kizimBenim de öyle tansiyonum hep düşüktür zaten şimdi daha kötü aynı şeyleri yaşıyorum
Bende bunlari tuketmeye ozen gosteriyorumYogurt, sut, ayran, peynir ,kefir dönüşümlü hepsinden tuketebiliyorum şimdilik
benimki daha hic anlamiyor 2 yaş yeni bitti. İnatlik yapmayip verdigimi yese razi olcam. Rahat hamileligim olsun diye cok dua ediyorum.. cunki daha evdeki bebekbugün de hic dinlenemedim ozellikle dönüyor, yazik 3.5 yasindaki kizimda neden bilmem yemek yedi ustune cubuk kraker istedi dedim kizim surda surda cay tepsisi var al gel dedim aldi geldi cubuklari icine döktü yiyor cnm kizim akilli kizim![]()
Mrb 2015 eylül annesisiniz değil mi? Ordan hatırlıyorum sizi.Unutmazsam günde 1bardak kefir içiyorum 200 ml yeterli gelir inşallah.
Hadi bakalim inşallah görürsün benimde salı günü 7.6 mmdi bende persembe gideceğim sen.yarin gorursen bende görürüm herhalde haber ver bize görünce hayırlısıyla9 mm idi gecen cars cnm
Canım ateş basmasi oluyordu vücudum özellikle de yüzüm yaniyordu onun yüzünden su anda grip oldum soğuk soğuk su icmeden rahatlayamiyordum. Ama hiç ateşimi ölcmedim açıkçasıKızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
beni ara da hararet basıyor zaten hamilelikte başıma daha önce de gelmişti bide çok göz kararmasioluyo.Kızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
Mrb 2015 eylül annesisiniz değil mi? Ordan hatırlıyorum sizi.
Mrb 2015 eylül annesisiniz değil mi? Ordan hatırlıyorum sizi.
Benimki ise gelmek bilmiyordu. 40 + 1 de sezeryanla doğum yapmıştım.Evet 2015 eylül grubundaydim ağustos da erken doğum yapmıştım.
Şimdi 2020 mart ama ben şubat a kendimi hazırladım![]()
Kızım çoklu gıda alerjiliydi. Genelde o yönümüzle tanınıyorduk.Nick hatırlayamadım bende 2015 eylül deyince aynı grupta olduğumuzu düşündüm de![]()
3 gündür eşim evde diye herşeyi o yaptı yemeklerde eşimdendi yarin zor gelir artık banaeee kizlar bugun aksama ne yemek var bklm
Ben ise sadece nick hatırladım. Başka bir şey hatırlamıyorumNick hatırlayamadım bende 2015 eylül deyince aynı grupta olduğumuzu düşündüm de![]()
Kızım çoklu gıda alerjiliydi. Genelde o yönümüzle tanınıyorduk.
Ben yemekten yana rahatım annemdeyim çünkü .3 gündür eşim evde diye herşeyi o yaptı yemeklerde eşimdendi yarin zor gelir artık bana![]()
Maalesef annem uzakta eşimin işinden dolayı gurbetteyiz bizBen yemekten yana rahatım annemdeyim çünkü .
Az önce koca bi paket cips yedimnormalde hiç yemem aslında :)