- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bebeğim bu sefer sağlıklı olsun da başka da birşey istememHayirlisi olsun artik :)
Aa ben orda okumuştum gözümde canlanır koskoca maziKızlar içinizde Afyonkarahisar'da yaşayan var mı? Bana bi doktor tavsiyesinde bulunsanıztakibimi yaptırmak icin doktor bulmaya calisiyorum
Benimki de 12 temmuzdu. Dün ölçturdugumde 1441 di masallahTeşekkür ederim canım
Evet gecikti bat 12 temmuzdu![]()
Ben de bir ilçesinde öğretmenim canımAa ben orda okumuştum gözümde canlanır koskoca mazi![]()
Aaaa aynıyız demekkkBenimki de 12 temmuzdu. Dün ölçturdugumde 1441 di masallah![]()
Hangi ilçesinde canımBen de bir ilçesinde öğretmenim canım![]()
Benimki de aynı böyle bugün
Bolvadin canimHangi ilçesinde canım![]()
Ben onu pazar günü yapmıştım yani sadece 2 gün geçmiştiBenimki de aynı böyle bugün![]()
Çok iyi canımBen onu pazar günü yapmıştım yani sadece 2 gün geçmişti![]()
Ben de yarın gideceğim duramayacağım yoksaÇok iyi canımben adete 5 kala öğrendim cok minik bi değerle. Yarın bi gitcem doktora bakalım belki keseyi görürüm
![]()
Inşallah görürüz ikimiz deBen de yarın gideceğim duramayacağım yoksa![]()
Inşallah canım inşallahInşallah görürüz ikimiz deilk mi senin benim ilk olacak inşallah
![]()
Çok normal canım benzer duygular bende de var. Sadece kızımı düşünüyorum ya ona yetersiz kalırsam diye suçluluk var bende de ama geçicidir şükredelim halimize allah sabrını da gücünü de verir inşallah.. Ben de hala uyuyamıyorum nasıl başa çıkcaz bakalımYazdıkların beni biraz da olsa cesaretlendirdi. İki gebeliğimde tüp bebek. Öğretmenim özellikle bu ayda hamile kalmak Doğum izinleri açısından uygun oluyor. Bebek 5-6 aylık olana kadar extra izin almak gerekmiyor. Planlı olmasına rağmen bebeğimi kabullenemiyorum2 yaşındaki kızım beni çok zorluyor. Süt alerjisi vardı çok geç öğrendik. Hep karın ağrısı vardı. Daha 4 aydır geceleri deliksiz uyuyabiliyorum. Kendime kızıyorum beklemediğim için. Dün doktora gidip keseyi görünce biraz daha kabullendim. Umarım geçicidir duygularım. Hep iki çocuğum olsun istedim sadece erken gibi geliyor.
Allah insallah tekrar yaşatmasın canım. Miniğini sağlıkla al kucağına. Hepimiz sağlıkla kavuşalımInşallah canım inşallah
Ilk değil malesef ilk bebeğimi kaybettim daha doğrusu sonlandırmak zorunda kaldım şu an da 33 haftalik olacaktik![]()
Amin canım tek duam sağlıklı olması saglicakla kucağıma alabilmek başka da birşey istememAllah insallah tekrar yaşatmasın canım. Miniğini sağlıkla al kucağına. Hepimiz sağlıkla kavuşalım![]()
Geçmiş olsun.Evet hep yuksek
Tesekkur ederim size de gecmis olsunGeçmiş olsun.
Insaallah allah yardimcin olsun kotu dusunme dua et bol bol annesiEvet canım bebeğim bu sefer sağlıklı olsun da başka da birşey istemem![]()