• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar içinizde Afyonkarahisar'da yaşayan var mı? Bana bi doktor tavsiyesinde bulunsanız🙂 takibimi yaptırmak icin doktor bulmaya calisiyorum

Benimki de 12 temmuzdu. Dün ölçturdugumde 1441 di masallah😇
Aaaa aynıyız demekkk:KK19:
Ama bakar mısın canım benim testime
2289762

Yazdıkların beni biraz da olsa cesaretlendirdi. İki gebeliğimde tüp bebek. Öğretmenim özellikle bu ayda hamile kalmak Doğum izinleri açısından uygun oluyor. Bebek 5-6 aylık olana kadar extra izin almak gerekmiyor. Planlı olmasına rağmen bebeğimi kabullenemiyorum 🙁 2 yaşındaki kızım beni çok zorluyor. Süt alerjisi vardı çok geç öğrendik. Hep karın ağrısı vardı. Daha 4 aydır geceleri deliksiz uyuyabiliyorum. Kendime kızıyorum beklemediğim için. Dün doktora gidip keseyi görünce biraz daha kabullendim. Umarım geçicidir duygularım. Hep iki çocuğum olsun istedim sadece erken gibi geliyor.
Çok normal canım benzer duygular bende de var. Sadece kızımı düşünüyorum ya ona yetersiz kalırsam diye suçluluk var bende de ama geçicidir şükredelim halimize allah sabrını da gücünü de verir inşallah.. Ben de hala uyuyamıyorum nasıl başa çıkcaz bakalım

Back
X