Amin canim sagolasinInsaallah allah yardimcin olsun kotu dusunme dua et bol bol annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim sagolasinInsaallah allah yardimcin olsun kotu dusunme dua et bol bol annesi
Bana kesenin boyutunu söylemedi sadece geç döllenme ve kesenin gelişimi çok güzel dedi. Anlamadığım konu bukadar geç döllenme nasıl oluyor.Canım ayni şeyi bende yaşadım ama doktorum cok konuşmadığı için tam geç mi değil mi anlamadim sat 22 mayis benim gecen hafta salı günü 4+1de vajinal gördüm keseyi kac mm kesen ? Benimki 7.6 mm idi. su anda 5+2 adete göre baksak 7 haftalik gözüküyor yarin tekrar gidecem baska bir doktora adam akıllı öğrenip seni de bilgilendiririm merak etme![]()
Bugün toxoplazma vs testleri için devlet hastanesine gittim,6+4 şuan karından baktı doktor gördüm yine bebişimi vajinal bakmıyorlarmış sanırım aksi bir durum yoksa.Zaten vajinal baktırmazdımevet canim ben vajinal muayene olmadim. Haftaya devlet hastanesinde nasil bakicak bilmiyorum. Nokta bile yoktu pazartesi :)
demekki sen tam 2. Regl zamani yumurtladin belki de iki kez yumurtlama oldu gecen ay :)Bana kesenin boyutunu söylemedi sadece geç döllenme ve kesenin gelişimi çok güzel dedi. Anlamadığım konu bukadar geç döllenme nasıl oluyor.bana 10 gün sonra gel dedi. Sen gidince mutlaka benide bilgilendir. Nasıl zor anne olmak. Bu benim 3. Bebeğim olucak. İki tane kızım var. Ama ne olursa olsun her defasında insan aynı heyecanı yaşıyor.
sevindim canim darisi basima insallahBugün toxoplazma vs testleri için devlet hastanesine gittim,6+4 şuan karından baktı doktor gördüm yine bebişimi vajinal bakmıyorlarmış sanırım aksi bir durum yoksa.Zaten vajinal baktırmazdım![]()
demekki sen tam 2. Regl zamani yumurtladin belki de iki kez yumurtlama oldu gecen ay :)
İnşallah karşılaşmak isterim :)Karsilasiriz belki :)
ne demek kafamizda milyon soru dolasiyor. Daha gebelik haberini almak annelik duygularini aciga cikariyor. Sen yine de bu deger durumundan doktoruna bahsetsen? Kese gorulmus muydubilemiyorumki. Nasıl bir şey. Herşeyden önemlisi sağlıkla sıhatle kucağımıza alalımda. Birde 4+2 sin dedi dün. En son 14 temmuzda beta hcg değerim 4981 di. Bugün yine gittim kan verdim sağlık ocağında. Değerler haftaya göre çok yüksek dediler. İyice kafam allak bullak oldu. Çok fazla kafaya takıyorum. Kayıp yaşayınca böyle oluyor sanırım. Sizlerinde başını ağrıtıyorum. Teşekkürler katlandığınız için
![]()
ee bravo o zaman sana sabredebiliyorsan ben yine yarın doktora gidiyom :) 5 haftalık hamileyim 4. doktora gitmem olacak :)Bende daha gitmedim ilk gebeligim doktor gec gel dedi sabrermeye calisiyorum 7. Haftada gitmis olucam insaallah :)
bana doktorum onu da demedi inşallah görürüm yarın bebeğimi :) benim ilk gebeliğim bide tam bir acemiyim :) :) doktordan gelir gelmez söylerim tabi :)Bana kesenin boyutunu söylemedi sadece geç döllenme ve kesenin gelişimi çok güzel dedi. Anlamadığım konu bukadar geç döllenme nasıl oluyor.bana 10 gün sonra gel dedi. Sen gidince mutlaka benide bilgilendir. Nasıl zor anne olmak. Bu benim 3. Bebeğim olucak. İki tane kızım var. Ama ne olursa olsun her defasında insan aynı heyecanı yaşıyor.
Evet vajinalla göründü sün. Karından baktı göremedi. Değerlere göre karındanda görülmesi gerekiyordune demek kafamizda milyon soru dolasiyor. Daha gebelik haberini almak annelik duygularini aciga cikariyor. Sen yine de bu deger durumundan doktoruna bahsetsen? Kese gorulmus muydu
Nekadar doğum yaparsan yap hepsinde aynı heyecan. Tecrübe hiç fark etmiyor.bana doktorum onu da demedi inşallah görürüm yarın bebeğimi :) benim ilk gebeliğim bide tam bir acemiyim :) :) doktordan gelir gelmez söylerim tabi :)
Ben niye böyle değilim yaNekadar doğum yaparsan yap hepsinde aynı heyecan. Tecrübe hiç fark etmiyor.![]()
Benim son adet tarihim 9 mayıs. Neredeyse 3 haftalik bir açık.cikiyor suanda 9 haftalik olmam gerekiyor ama ben 6 haftalık gebeyim. Biraz gec yumurtluyor yumurta birazda gec dolleniyor alsana 21 günlük açık. Doktor göstermelik bir son adet tarihi düzenliyor. Benimm oglumdada 10 gün gec dollenme olmuştu. Yani olabiliyormus boyle şeyler.Bana kesenin boyutunu söylemedi sadece geç döllenme ve kesenin gelişimi çok güzel dedi. Anlamadığım konu bukadar geç döllenme nasıl oluyor.bana 10 gün sonra gel dedi. Sen gidince mutlaka benide bilgilendir. Nasıl zor anne olmak. Bu benim 3. Bebeğim olucak. İki tane kızım var. Ama ne olursa olsun her defasında insan aynı heyecanı yaşıyor.
Hemen hemen aynıyız canım bende dün gittim kese var ama henüz çok yeni dedi 15 gün sonra gel dedi benimde 12 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var inşallah buda 3 olacak hepsine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahBana kesenin boyutunu söylemedi sadece geç döllenme ve kesenin gelişimi çok güzel dedi. Anlamadığım konu bukadar geç döllenme nasıl oluyor.bana 10 gün sonra gel dedi. Sen gidince mutlaka benide bilgilendir. Nasıl zor anne olmak. Bu benim 3. Bebeğim olucak. İki tane kızım var. Ama ne olursa olsun her defasında insan aynı heyecanı yaşıyor.