- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)Mecburen sabrediyorum tup bebek bide benimki sabretmeyi iyi ogrendim yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :)Mecburen sabrediyorum tup bebek bide benimki sabretmeyi iyi ogrendim yani :)
söyledimÇevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
Progestan canimKızlar düşük tehlikesi için hangi ilacı kullandınız ilk haftalarda
Ben progestan kullanıyorumKızlar düşük tehlikesi için hangi ilacı kullandınız ilk haftalarda
Özel olacak ama gebeliğin ilk haftalarinda yada ilk 3ay cinsellik sakıncalımı kızlar.Yada hangi zamanlar sakincali?
Benmde tüp bebişMecburen sabrediyorum tup bebek bide benimki sabretmeyi iyi ogrendim yani :)
Doktora ilk yarin gidicem ama bunu konuşabileceğimi sanmiyorumDoktorunuz yasaklamadıysa hayır sakıncalı değil.
Doktora ilk yarin gidicem ama bunu konuşabileceğimi sanmiyorum☹
Folbiol kullanıp tsh yüksek çıkan varmı? Sebep olabilirmi sizce
Benim ilk çocuğumda kanama oldugu icin yasakti. Dr kendi soylediDoktora ilk yarin gidicem ama bunu konuşabileceğimi sanmiyorum![]()
Peki degisirmi değer geçen hafta 3.13 çıktı bugün 1.69 nasıl oluyor..iyice aklım karistiTSH yüksekliği tiroid bezinin eksik - yavaş çalıştığını gösterir. Folbiol (folik asit) ile bir alakası yok. Tiroid hormonu takviyesi almanız gerekebilir, bir endokrinolog ile görüşün isterseniz, en doğru cevabı o verecektir.
Ben de hashimoto tiroiditi hastasıyım, düzenli olarak levotiroksin kullanıyorum.
Peki degisirmi değer geçen hafta 3.13 çıktı bugün 1.69 nasıl oluyor..iyice aklım karisti
Cnn tansiyonum düşük sürekli bulantı ve halsizlik midem ağzımda ilk oğlumda çok daha kötüydüm sürekli kusuyor hiç bir şey yemiyordum 2. Oğlumda bulantım vardı ama daha iyiydim şimdi çok sukur yemeklerden tiksinme kusma yok ama sürekli bir bulantı varArkadaşlar miğde bulantınız varmı sizlere ne iyi geliyo bana ilaçda işe yaramıyo(
Ben doktoruma sordum canim benim 2. Oğlumda da doktorumdu o yüzden çekinmedim cok sık olmasın ama sakinca yok dedi şimdilikÖzel olacak ama gebeliğin ilk haftalarinda yada ilk 3ay cinsellik sakıncalımı kızlar.Yada hangi zamanlar sakincali?
Amaan sık gitmenin de bir şeye faydası yok ki.Ya aslında bebeği gördüğümüz için sıkıntı yok sanırım o yüzden 1 ay dedi. Ama ilk gebeliğimde 1. trimesterde 2 haftada bir gittim hep, yurtdışında yaşayan arkadaşımla konusuyorum gebeliğinde toplam 3-4 kez ultrasona girdi :)) Doktorum ya fazla rahat ya fazla avrupai hahahah :) Doktor sıkıntısı cekiyorum haklısın belki değiştiririm bi kontrole daha gideyim duruma göre bakayım.
İnşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz :)Hellööö kızlar selam. 2 tane bebişimi 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kaybettim. 2 tane de kimyasal gebeliğim var. Vee şimdi gene hamileyim. 5+2 kese 5.3mm doktor haftasıyla uyumlu dedi. Hamilelerin duası kabul olur derler bu sefer sağlıkla doğması için bana da dua edermisiniz? :))
Benim doktorum 12 hafta önermiyorum diyordu ama risk yoksa sorun yok galiba.Özel olacak ama gebeliğin ilk haftalarinda yada ilk 3ay cinsellik sakıncalımı kızlar.Yada hangi zamanlar sakincali?