• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi

Benide boş gebelik korkusu sardi şuan.Forumda keseyi görüp bebeği görmeyenleri okudum..12.haftasinda olup kesenin 5.haftada kalip kürtaj olanlari okudum ve çok canım sıkıldı.Tabi bunda bugün ki doktorunda payi var 5.haftam ve ultrasonda minicik bir şey var kese olabilir ama başka birşey de olabilir demesinden.
Değerimi doktor henüz görmedi ama çıkan değere göre minicik birşey görünüyor demesi kafamı kariştirdi.Kanla emin olalim demişti.Belkide ne olur ne olmaz kanı görmeden umutlandirmak istemedi.Sizlerin keseyi gördüğünde değeriniz kaçtı.Keseyi görmeyenler de yazabilir kaç hafta ve beta hcg kaç?
Benim 5.hafta değer 5614
4+4 beta 2328 dün.. Karnımda bişey göründü 10 mm ama bu degere göre bu kese degil dedi anlamadım haftaya bi daha gideceem

Merhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükür🙏 Şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var 🙁 de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım 🙁 bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
canımm hayırlı olsun öncelikle :KK15: ama böyle somurtmaaa ağrılarımız bizimde oluyor bence kistten değil bebek yerleşiyor diye seninki de :KK16: grip için bol bol dinlen ıhlamur bal yap kendine, terle. Atarsın bir kaç güne inşallah :KK66:

Kızlar ben 7+1 günlügüm yüzüstü uyumaya alıştığım için yan falan yattığımda uyuyamıyorum o yüzden yüzüstü yatıyorum gobis daha çıkmadı o yüzden sorun olmaz değil mi
Evet canım şu an nasıl istersen öyle yat sıkıntı yok dedi doktor

canımm hayırlı olsun öncelikle :KK15: ama böyle somurtmaaa ağrılarımız bizimde oluyor bence kistten değil bebek yerleşiyor diye seninki de :KK16: grip için bol bol dinlen ıhlamur bal yap kendine, terle. Atarsın bir kaç güne inşallah :KK66:
Somurtmam korkumdan okadar çok istedikki bi mucizemiz olsun korkuyorum hala ... sanırım kalp atışlarını duyana kadar bu tedirginliğim devam edecek

Canım benim bende dün gittim kalp at
Canım benim bende dün gittim kalp atisini duydum senin gibiydim aynı ruyalardan uyuyamıyordum sabahin köründe uyanıyordum bugün melek gibi mışıl mışıl bu saate kadar uyudum korkma sende yarin gördükten sonra miss gibi uyursun 😁😁
İnşallah kuzum o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam🙏🐣

Ya ben hem sağda hem solda kasılmalar hissediyorum hemde rahmimde 🤣🤣 benimki nereye yerleşeceğini bilemedi herhalde :KK70:
Günaydın kızlar tatil de öğlenlere kadar uyuyan ben erkenden uyanır oldum🤭 bende rüyamda doktora gidiyorum kalp atışı için doktor hastalanıyor ambulans çağırıyorum çok saçmaydı yarın gitsem duysam da kabusum olmaktan cıksa😛👶🏻
Bende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrm 🙄 bu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.🤲🏻

Bende de genelde sağda ama bazen solda hissedyrm 🙄 bu arada bende bu kabuslardan nasibimi aldım bugün.rüyamda uyanıyorum bi bakıyorum yattığım yerde kanama olmuş.çok korktm hala da etkisindeyim inşallah kötü birşeye işaret değildir.🤲🏻
Kan rüyayı bozar derler canım bişeycik olmaz☺️

Kizlar, doktordan geliyorum, bizim fasulyenin kesesi sonunda göründü :halay:
Haftaya cuma tekrar cagirdi, en azindan haftasonunu kafam rahat gecirecegim. bugün 5+2, dün bhcg 700 idi. bugün 1000lere gelmistir muhtemelen dedi, keseyi görünce tekrar kan almadi.
Hayırlı olsun canım🥰

Merhaba kızlar benimde ilk tüp denememde oldu çok şükür🙏 Şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim... keseyi gördük Çarşamba’da kalp atışı için gidecez...hala inanamıyorum göğüs hassasiyetimden başka hiç bir şey Yok bide tedaviden dolayı bir sürü kistim var 🙁 de 12.haftaya kadar geçer bunlar dedi.sorun değilmiş kasık ağrılarımda o kisten sanrım 🙁 bide aksi gibi hiç hasta olmayan ben 3 gün önce bi gribe yakalandım öksürmekten tıskırmaktan iflahım kurudu,öksürdükçe korkuyorum bişey olacak diye ...ve sanırım ben kalp atışını duyana dek inanamıyacam...
Canım bende gribim ve çok oksuruyorum dun kalp atisini duymaya gittigimde surup alim mi hocam cok öksuruyorum korkuyorum dedim surup icme gerek yok öksürük cocuga hiçbirşey yapmaz merak etme.dedi canim korkma icin rahatlasin bende 3 4 gün tedirgin geçirdim anlıyorum seni korkma bebisler çok iyi 😄😄

Back
X