• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hmm iyi özelse tekrar edersen iyi olur dicektim sen yazınca baktım gebelerde oluyormuş normalde vajinada bulunuyormuş ve evet sezaryen diyor, ama çözülürse antibiyotikle falan sıkıntı olmaz sanıyorum benim idrarda üreme olmadı yazıyor..
Anladım,Teşekkür ederim

Teşekkür ederim cevap verdiğin için ,tehlikeli bir durum muymuş acaba neden oluyormuş bir bilgin var mı ? Arkadaşların Doğum yaptı mı hamileler mi ?
Yaptı canım tehlikeli olabiliyormuş tedavi edilmesi gereken bir durum zaman kaybetme sen ne olur ne olmaz önlemini hemen al

Hmm iyi özelse tekrar edersen iyi olur dicektim sen yazınca baktım gebelerde oluyormuş normalde vajinada bulunuyormuş ve evet sezaryen diyor, ama çözülürse antibiyotikle falan sıkıntı olmaz sanıyorum benim idrarda üreme olmadı yazıyor..
Bu testleri doktor mu söylüyor yaptırın diye ben kızım da hiç böyle test yaptırmadım şuan da doktor hiç test falan bahsetmedi

Kızlar telefonlarınıza hangi gebelik takip programını indirdiniz en iyisi hangisi ?

Back
X