- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Büyük olasılıkla duyarsın canımben onumuzdeki pers gidicem dr a 7+4 olacak sizce kalbi duyup bebişi de görür müyüm 1 hafta once kese 9 mm idi bostu 5+2 de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük olasılıkla duyarsın canımben onumuzdeki pers gidicem dr a 7+4 olacak sizce kalbi duyup bebişi de görür müyüm 1 hafta once kese 9 mm idi bostu 5+2 de
Canım birsey olmaz canini sikma .7 canım bir hafta geriden geliyor kafama taktım neden ki bişey olur mu![]()
22 haziran son adet daha dr gitmedim henüz erken bi adetim geçsin testim çift çizgi baya da koyu ama yinede kan vermek için bile erken benceKeseyi gördün mü canım kaç mm di ?
Sanırım bende ya 3 ya 4 haftalığım
Sat kaç bide?
Teşekkür ederim :)Ayy maşallah canımm ne güzel
Önemli degıldır canım ama muayene günü sor istersen doktorunaama ne biliyim birden görüncekorktum
Kahverengi akıntı normal deniliyr. Ancak iltihaplı akıntın varsa hrmen doktora git enfeksiyon falan varsa ilaç kullanırsın. Yoksa brbeğe zararı oluyor diye biliyotum.kızlar 5+2 haftalık hamileyim bende afedersiniz biraz iltihaplı akıntım var bu şimdi kahverengine döndü sizce normal mi çok açık bir renk
İnşallah canımCanım birsey olmaz canini sikma .
benim önceki ikiz gebeligimde, biri bi hafta geriden geliyordu ama saglikliydilar yine.doktor bu konuda olumsuz birsey dememiş ti. Ben Erken dogum yapmıştım da o rahimle alakalıydi.
beni de tam tersi, çok sıcak basıyor bazen. herkeste farklı etkiler gösteriyor gebelik canım ☺Kızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
Ben de geceleri üşüyorum Akdeniz tarafında olmama rağmen.Kızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
bende aynı durumdayım canım acayip üşüyorumKızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
perşembe günü konrtolüm var soracamÖnemli degıldır canım ama muayene günü sor istersen doktoruna
Canım devlette sıra bulmak çok zor inşallah denk gelir de alırız , bir şansımı deneyeyimCanım türkiye hastanesinde gebelik testleri için 500 e yakın fiyat çıkarttılar. Ben de gidip devlette yaptırdım. Zaten muayene ücreti 160 tl birde testeo kadar para vermek saçma. Bazı sağlık ocaklarında da yapılıyormuş. Bir konuş istersen.
Ben de aynıyım canım yaz günü bir çorap üzerine bir de çetik giyiyorum hala ayaklarım buz gibiKızlar size bir şey soracağım ben acayip üşüyorum normalde tam tersiydim sivastayım ve kışın çok soğuklarda bile çorap giy ezdim sizede varmı
İlk gebeliğimde benim de öyle olmuştu adet olmadan gebe kalmışım doktor benimde sat değiştirmişti hiç bi sıkıntı olmadı çok şükürCanım benim sat 22 mayis doktor bebeğe göre satımi 6 hazirana çekti dusun ne kadar geriden geliyo bebek çok sağlıklı gec döllenme olmus dedi
Ben kaç gün oldu randevu alalı ama 31 temmuza verdiler. Bi An once tahlillerimi yapsaydimda bi sıkıntı var mı ogrenseydim.Canım devlette sıra bulmak çok zor inşallah denk gelir de alırız , bir şansımı deneyeyim ☺
İnşallah verirsin canım da bir sıkıntı olmaz, ben galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum afedersiniz akıntı geliyor, Salı günü randevum var inşallah bir sorun olmaz.Ben kaç gün oldu randevu alalı ama 31 temmuza verdiler. Bi An once tahlillerimi yapsaydimda bi sıkıntı var mı ogrenseydim.
Yemek işine hic takılma bende iki gündür daha aciktigimi hissediyorum hic yiyemedim hatta uzun süre yemek bide normal de istahliyimBir kaç yerde okudum erken Doğuma sebep oluyormus gelişim geriliğine falan korktumben 49 kg’ım Ve yemem de degısıklık olmadı daha mı çok yemem lazım acaba kafam almak bullak oldu içim rahatladı ama sen öyle diyince sagol canım
benimde sanırım kullandığım progestan fitillerden kaşıntı oluyo. İnşallah devam etmez.İnşallah verirsin canım da bir sıkıntı olmaz, ben galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum afedersiniz akıntı geliyor, Salı günü randevum var inşallah bir sorun olmaz.