Kizlar su testler var ya, tsh, toxoplazma, rubella, hemogram, d vitamini, b12 vitamini, tit vs vs iste. Bunlari doktorunuz istemiyorsa, o doktordan uzak durun ya bence,bedava tedavi de etse. Idrar kulturu denilen bi olay var mesela, normal idrar tahlilinden farkli zaten, 3 gun sonra cikiyor sonucu. Mutlaka ayda bi kez yaptirin gebelik boyunca. Bi de akinti fln varsa, rengini, kokusunu bile beklemeden, direkt doktor muayenesine gittiginizde sorun lutfen canlarim. Ben bi gebelik kaybi yasadim ve bi idrar tahlili eksikligi yuzunden. Su an ki doktorum cok iyi sukurler olsun, ben hatirlatmadan tumunu detayiyla istiyor.
Atlamayalim bunlari, surda birinden aci vi haber alirsak, hepimizin cani sikilir canlarim . Benim artik ilk olmadigi icin hamileligim, actim gozumu sukur, uzmanligimi alacam
Bulantiymis, usumeymis bunlar tiri viri, hic takmayin derim. Onemli olan su doktorunuzun ilgisi ve bilgisi, sizi gecistirip, gerek yok demesin ya da o testleri sizin rica etmenize gerek kalmasin. Taa en basta degistirecekseniz degistirin die hatirlatiym dedim