• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben avene mineral filtre ve bioderma mineral filtre kullanıyorum, çatlak için de lierac ve palmers kakao yağlı bir kremi var onu kullanmayı düşünüyorum. Ama bioderma duş yağını şu an kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor duş sonrası
renkli güneş koruyucu da kullanıyo musunuz yoksa üzerine fondaten mi

Oanama kanalindan kaynakli birsey dediler mi dun bende ufak capli bi kanama lekelenme yasadim ayni ilaci verdiler ama ultrason ile bakmadilar cuma bakmislardi kese gorundu 8 mm demisti doktor
Dinlen dedi canım fitile de devam et dedi kahverengi leke şeklinde dışarı atabilir endişelenme dedi ama neden oldu o konuda bir fikrim yok

Dinlen dedi canım fitile de devam et dedi kahverengi leke şeklinde dışarı atabilir endişelenme dedi ama neden oldu o konuda bir fikrim yok
Benim ilk toz pembe geldi dun telas yaptim ilk gebeligim sonra biraz fazlalasti amatoz pembeden hafif kirmiziya dundu pihti gibi degil ama nokta tarzi parca gibi geldi doktor pihti degil bu korkma dedi progestan verdi sabah aksam ic dedi ama kontrol etmedi ultrason vs hic birsey le pazartedi gel dedi simdi kahve rengiye dondu

Benimde 6.90 kesem sizinle aynıyız günlerimizde aynı geç yumurtlama dedi bana çarşamba günü kontrole gideceğim bakalım ben karından baktırıyorum hep alt istemedim inşallah görürüz bebişide
Bana da cumartesi gel dedi kalp atışlarını duymak için inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz 🙏🏻

Kızlar 5+6 haftamdayım birkaç gündür akıntımla beraber pembe lekenmeler görüyorum günde birkaç kez. Çok tedirgin oldum doktora gittim şükür ki kesem 12 kasımda 6,83 iken 15 kasımda 11,65 olmuş güzel ilerlemiş fakat kesenin arkasında kanama var dedi progestan verdi bugün miktar olarak artmış gördüm çok tedirgin ve stresliyim düşük tehlikesi mi sizce ?

Kızlar 4+6 bugün. bende hafif pembe ve kahverengi lekenme oluyor. Peceteye silerek oluyo. Ara ara bu sabah basladi. Böyle bişey yaşayan varmı? Çok korkuyorum. 😞

Kizlar rutin kontrollere ne zaman basliyor doktorlar. troid şeker falan ne sıklıkla gidiyorsunuz ? Kaçıncı haftadan itibaren testleri vs yapiyorlar

Kızlar 4+6 bugün. bende hafif pembe ve kahverengi lekenme oluyor. Peceteye silerek oluyo. Ara ara bu sabah basladi. Böyle bişey yaşayan varmı? Çok korkuyorum. 😞
Bende vardı canim hic birsey yapmadılar ama benim tüp bebek kullandigim ilaçlarda var progesteron ve estrofem kan sulandirici bagisiklik düşürücü gibi . Bir doktora git progesteron verir büyük ihtimalle.

Kızlar 5+6 haftamdayım birkaç gündür akıntımla beraber pembe lekenmeler görüyorum günde birkaç kez. Çok tedirgin oldum doktora gittim şükür ki kesem 12 kasımda 6,83 iken 15 kasımda 11,65 olmuş güzel ilerlemiş fakat kesenin arkasında kanama var dedi progestan verdi bugün miktar olarak artmış gördüm çok tedirgin ve stresliyim düşük tehlikesi mi sizce ?
Regli gibi gelirse ve pihtili olursa sorun olur dedi bana. Uzan dinlen is yapma bol bolda su ic. Benim de oyle geliyordu bugun baya azaldi cok şükür stres yapma bende ilk cok korktum ağladım falan ama normal dedi kendi tup bebek doktorum acildeki ve yetmedi özele gittim hepsi normal dedi. Bir sorun yoktu keselerde de benim

Back
X