12 haziran canımİnşallah canım ayy ne güzellsenin sat ne zamandı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 haziran canımİnşallah canım ayy ne güzellsenin sat ne zamandı canım
İnşallah canım yaa ☺ duyarsam rahatlarim zaten.ben hftaya perşembe gidicem canım.Görünür canım bence 6. Haftaya girmiş olucaksın doktora gittiğinde belki bi ihtimal kalp atışlarını bile duyarsın![]()
Benim de sat 11 Haziran. Cuma günü kalp atışını gördük çok şükürmuhtemel dog tarihi aynı olunca 14 haziran sandım cnm ☺ bebek için ne zamana cagirdi?benim perşembe günü randevum var ama çok erken değil mi görünür mü?
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Bi fayda görüyomusunuz. Ya da kaç Günde fayda ettiGözün aydı kaç mg lık verdi ben 200 lük sabah akşam içiyorum
Haftanız tam olarak kaç 6+3 te net duyulmadı benim ama zayıfsan duyulabilir 6+6 da gittim net duyulduAz mıyarın doğum günüm keşke duyabileceğimi bilsem özellere atıvercem kendimi
![]()
Bi fayda görüyomusunuz. Ya da kaç Günde fayda etti
Herhangi Bi lekelenme yaşadınız mıBebeğin tutunmasını sağlıyormuş sanırım ben faydasını gördüm
Geçen hafta yaşadım şuan yok Allah’a şükürHerhangi Bi lekelenme yaşadınız mı
evet sezeryanim bende muhtemelen 1 mart falan olcak :)Cok sukur canimmm icim cok rahatladi. Sezeryan olcak ikimizin de dimi![]()
Masallah canim ❤ demek ki benim doktorumda kendince hesap yapıp persembe ye çağırmış bizde görürüz duyarız inşallahBenim de sat 11 Haziran. Cuma günü kalp atışını gördük çok şükür![]()
bugun bende oyle sandim ama doktor yardimcisi kiz ben giyinirken oralarda birşeyler yaptiArkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını????
Alıntı
Kaç gün sürdü acabaGeçen hafta yaşadım şuan yok Allah’a şükür
bende bugun 6+6 vajinal duyulduHaftanız tam olarak kaç 6+3 te net duyulmadı benim ama zayıfsan duyulabilir 6+6 da gittim net duyuldu
Seninde hayırlı olsun.Hayirli olsun canım.
Benim sat 14 hazirandı biz keseyi gördük şükür.
ben catlatma ignesi olmuştum öyle hamile kaldım.
seninki buyuk ihtimal geç dollenme olmuş, kan degerinde düşük suan kese görünmez zaten. Bide deger artışın nasıldı kac defa kan verdin?
Aynen yada subatın son haftasi :)evet sezeryanim bende muhtemelen 1 mart falan olcak :)