• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, 30 Mayıs idi sat ım hayırlısıyla Mart annesi olcam :) paylaşımları bol tutalım. Kalp atışını duydum miğdem de fena idi ama bütün duruldu, sizde durumlar nasıl. Bir de gebelik takvimini nasıl ekliyoruz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.

Benimde ilk kez adetimden 6 gecikti (6gün şuan). Testlerde silik cizgi var ama tam kırmızı deyil. Bir kaç gün sonra yenidən test yapıcam . İnşAllah hamileyimdir ❤❤❤❤

Arkadaşlar biraz konu dışı ama yardimci olurmusunuz aklıma takıldı bugün vajinal ultrason ile bakıldı alttan ve o uzun çubuğa kılıf veya prezarvatif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba yoksa defenzektemi ediyorlar acaba o aletin içeriye giden kısmını:( ????

Alıntı
bugun bende oyle sandim ama doktor yardimcisi kiz ben giyinirken oralarda birşeyler yapti

Hayirli olsun canım.
Benim sat 14 hazirandı biz keseyi gördük şükür.
ben catlatma ignesi olmuştum öyle hamile kaldım.
seninki buyuk ihtimal geç dollenme olmuş, kan degerinde düşük suan kese görünmez zaten. Bide deger artışın nasıldı kac defa kan verdin?
Seninde hayırlı olsun.
12.07.2019 BETA-HCG 83,88
16.07.2019 BETA-HCG 259,4
18.07.2019 BETA-HCG 382,7
19.07.2019 BETA-HCG 568,63
Değerlerim bu şekilde idi bir daha yaptırmadım test doktora gitmeden önce bir daha yaptıracağım. Ilerleme normal mi sizce? Doktor sıkıntı yok dedi ama korkuyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantısı yok bende henüz. Senin değerlerin nasıldı?

Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolunda tahlil sonuçlarımı da çok beğendi kalp atışını da duyduk keseyi zaten daha önce de görmüştük benim oğluşlarla gittim hadi inşallah bu sefer kız olur 2 oğlandan sonra dedi doktor😀😀😀 hayırlısı Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin herkesin güzel haberlerini duymak dileğiyle...

Back
X