- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Karın ağrısı arada oluyor bende deKızlar bugün 5+1 karnıma ağrı giriyor sizde de oldu mu kaşık değil de karin ağrısı 5 dk falan sürüyor sonra rahatliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karın ağrısı arada oluyor bende deKızlar bugün 5+1 karnıma ağrı giriyor sizde de oldu mu kaşık değil de karin ağrısı 5 dk falan sürüyor sonra rahatliyorum
Bayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
O da geldi aklıma ama hiç bu sekilde olmazdı insallah oyledir . Riskli bu haftalar insan korkuyor canimgaz olabilir mi?
Sanki az sonra adet olacakmisim gibi benimKarın ağrısı arada oluyor bende de
Metabolizma yı hızlandırması için günde sütlü kahve içiyorum bir fincanBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Aynen dediğin gibi oluyorSanki az sonra adet olacakmisim gibi benim
Senin kaçıncı haftan canimAynen dediğin gibi oluyor
6+5 deyizSenin kaçıncı haftan canim
Bendede oluyordu smdi azaldi birazSanki az sonra adet olacakmisim gibi benim
Çok güzel sağlıkla kavuşsun herkes bebisine inşallah ben de 5 ağustosta gideceğim tekrar kontrole inşallah duyarim pıt pıt ları6+5 deyiz![]()
Teşekkürler cevabınız için rahatladim . Doktora sordum da geri dönmedi. Sanırım sallamadı ciddi bulmadı yani ve benim gibi kim bilir kaç kişi soru soruyordurBendede oluyordu smdi azaldi biraz
İnşallah canım,duyarsın güzel sesiniÇok güzel sağlıkla kavuşsun herkes bebisine inşallah ben de 5 ağustosta gideceğim tekrar kontrole inşallah duyarim pıt pıt ları![]()
Zararlıysa dinlememek en güzeliNe güzel duymuşsunuzdoktordan doktora göre değişiyor sanırım bu tutumlar,özellikle sordum dinleyebilirmiyiz diye,çok küçük daha dedi verdi ultrason kağıdını elime,sağlık olsun ne diyelim
Son adet tarihiniz ne6+5 deyiz![]()
29 mayıs ama ultrasondakı tarıhle uyuşmuyor bir hafta geriden geliyorSon adet tarihiniz ne
Ben tam kesemedim hala cay kahveyi, icmeyince basim agriyor tum gun. Normalde gunde min 4 - 5 bardak kahve icerdim simdi 1 - 2 bardak iciyorum. Siyah cay 1 fincan kahvaltida içiyorum, onun yerine gun icerisinde nane limon, limon zencefil, rezene falan icmeye calisiyorum.Bayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?
Rahim buyudugu icin agri oluyormusTeşekkürler cevabınız için rahatladim . Doktora sordum da geri dönmedi. Sanırım sallamadı ciddi bulmadı yani ve benim gibi kim bilir kaç kişi soru soruyordur![]()
Bende de oluyor canım offf zor süreçler 12 hafta bir dolsa rahatlayacağız kendimi dinliyorum resmenkızlar vajinamda atma gibi seğirme mi anlamadim bi ağrı var böyle olanınız var mı? çok korkuyorum![]()
Aynen valla bende öyleBende de oluyor canım offf zor süreçler 12 hafta bir dolsa rahatlayacağız kendimi dinliyorum resmen