- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Progesteron düşüklüğü yapıyor sanırım kanama ilaç iğne kullanıyorsan düzelir inşallah canım benim merak etme senOna bakılmadı heralde günlük 2tane içiyorum 3 güne 1 iğne oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron düşüklüğü yapıyor sanırım kanama ilaç iğne kullanıyorsan düzelir inşallah canım benim merak etme senOna bakılmadı heralde günlük 2tane içiyorum 3 güne 1 iğne oluyorum
Allah razı olsun inşallh düzelirProgesteron düşüklüğü yapıyor sanırım kanama ilaç iğne kullanıyorsan düzelir inşallah canım benim merak etme sen
Sat 16 haziran
Betalarım
13 temmuz 257
14 temmuz 455
16 temmuz 983
18 temmuz 2328
23 temmuz 10000
Artış gelişim iyi ama bu kanamalar neden?
İlaçları iğneyi kullanıyorum yatıyorum hep ama anlamış değilim![]()
Ben kendi testlerimle karşılaştırayım dedim ama referans aralıkları farklı çalışılmışKızlar şu igg igm değerlerini net bilen yok mu?
Şu an ilk bebegimin sonuçlarına baktım aynısı hepsi korkma hiç birşey yok için rahat olsun
Tesekkür ederim canimmŞu an ilk bebegimin sonuçlarına baktım aynısı hepsi korkma hiç birşey yok için rahat olsun
Beta değerin nedir canimKızlar hepinize iyi geceler. Bugün 6+2 haftalık gebe oldugumu öğrendim.
Normalde kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama kese göründü bebek görünmedi. Aranızda bu durumu yasayan var mı?
Beta değeri ölçtürmedim.Beta değerin nedir canim
Anladım canim herkesin gebeliği farklı oluyor 9.haftada bile duyan var inşallah sende duyacaksın beklemek zor ama başka çaremiz yok malesef sabır canımBeta değeri ölçtürmedim.
Zaten kese daha önce de gözükmüştü ama doktorum kalp atışları için yine çağırdı.
Yine kese göründü bebek görünmedi
Haftaya tekrar gel dedi

Sabretmeye calisacagim insallaaah.Sen duydun mu canım?Anladım canim herkesin gebeliği farklı oluyor 9.haftada bile duyan var inşallah sende duyacaksın beklemek zor ama başka çaremiz yok malesef sabır canım![]()
Yok bana 2 hafta sonraya randevu verdi şu an 5+2 deyim sadece keseyi gördümSabretmeye calisacagim insallaaah.Sen duydun mu canım?![]()
Sat nedir seninSabretmeye calisacagim insallaaah.Sen duydun mu canım?![]()
Sanırım geç dollenme benim yavrucak. 1 haziran canım.Sat nedir senin
O zaman haftaya ancak görünür canım benim bekleyelim bakalımSanırım geç dollenme benim yavrucak. 1 haziran canım.
Ultrasonda 6+2 göründü işte
Bekle bekle geçmiyor ay ayyyO zaman haftaya ancak görünür canım benim bekleyelim bakalım![]()

Cay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acabaBayanlar çay kahve konusunda ne yapıyorsunuz? Icen var mi?

Beeen içiyoruuuummmm.Cay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acababen kalp atisini duyana kadar 2ye dusurup duydugum gun yani dun biraktim insallah icmem bi daha
![]()
Ufff ben ben normalde eskiden günde 1 buçuk paket şimdi içmiyorum gibi yani 2- 3 fırt anca sonra atıyorum keşke tiksinsem zorCay kansizlik yapar kahve carpinti dedi doktor bebege zarari olmaz dedi 1-2 iciyorum ben. Sigara icen var miydi acababen kalp atisini duyana kadar 2ye dusurup duydugum gun yani dun biraktim insallah icmem bi daha
![]()