• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İdrar testi saglik ocagi aliyor idrar kuktiru hastaneler aliyor genelde... yerinde olsam bi arastir ona gore al.. devlettende soyle bi kobtrolunu yaptir.. sartlari ozel gibi olamaz .. ama en azindan ben devlette oturdum sandalyede sordum hangi doktor daha fazla hastasi var.. sonra yaninda doguranlara sordum zaten hemen diyorlar ikinci dogumumu yaptim allah kahretsib yada bu doktorun eline saglik ozel doktordab hicbi farki yok ekibide hemsireside anestezistide cok iidi.. ne bilim sonra bi sonraki gitmemde daha bilincli hareket etmistim.. ve iki doktorla hareket ediyon bazen birbirlerinden soylemlaru cakissada... aklima bazi seyler daha ii oturdu.. kimisinde soramadiklarimi digerinde sorma imkani buluyom devletteki bebeklerim saglijli sukadar bu kadar demesi bile yetiyorki odoktor coook ilgili test istiyor supheli biseyde benim icimi rahatlatiyor Allah varr.. yani oneririm
Nereye gidiyorsun hastane olarak istanbuldamisn canm

Sen nasil istersen tabi de. Kilosu iyi saglikli dogum yapan arkadaslarimdan imom omega 3 u duydugum icin onu aldim ki doktorum da onu onerdi. Yazmistim buraya da daha once, prospektusunde dusuk dogum agirlikli bebek riskini engeller yaziyordu canim.
Senin bebis kac gram suan canim. Bende regenesis max ve decavit kullaniyorum vitamin olarak. Ama bebis zayif cikiyor biraz
:)💁

Ben de 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum eğer Allah izin verir de sağlığım el verirse bu dönemi bitirip 2. Dönemden 3 hafta daha çalışmam gerekecek bakalim zaman nasıl gösterecek kendimi kötü hissedersem hemen ayrılcam öğrencilerim de 2. Sınıfta Allah tan yormuyolar çok şükür
doğum sonrası için daha önemli izin inşallah sağlığımız el verir de çalışırız 37 ye kadar

Kizlar kimdi aramizda hatirlayamadim, ama az once okudugum bi seyi paylasmak istedim. Onlem olsun hem hepimiz icin. Baska bi grupta, sikinti olmus. Ins bizden biri bole bi durum yasamaz.
Sertleşme akşamları bende de oluuor özellikle yoğurt yediysem felan. Koca bir şiş göbek. Karnıma elleyinde de semsert oluyor. Sizin sert değil mi?

Ya ben suanda ictiklerimi soylim..
multivitamin (elevit)
Gyneferon (demir)
Devit 3 ( d vit)
Progestan
Omega i mom (6. Ayimda)

Kanama yasadigim donemde ve kustugum donemde ;
-natures bounty gentle iron ( demir, folik, c vit, B12 vit.)
-solgar folat ( bagisiklik sistemi guclendirme icin, folik asit
-elevit
-devit 3
-progestan fitil ve igne
Hatirlamadigim ilac DHA lardan var ama unuttum simdi...
Bana i mom kullandığım için d vit bırak b vit bırak i mon sana yeter dedi.
Bende gyno ferro
İ mom
Mg diasparol
Progestan iğne ve hap
Oksapar kullanıyorum 🙄

Sertleşme akşamları bende de oluuor özellikle yoğurt yediysem felan. Koca bir şiş göbek. Karnıma elleyinde de semsert oluyor. Sizin sert değil mi?
Benim de gece uyandığımda alt karın tarafında toplanmış ve sertleşmiş oluyor ya sabah uyandığımda da aynı neden ki

Bence sen bi arastir yine... aglanmayacak gibi degil yavrumu bir saat daha fazla gormek icin yirtinirim ben 😈👿 kaldiki iki haftayi linç ediyorlar... sanki okulda is var da ben gitmiyorum hesabi... aglama aglama hakkini git arastir.. bazen bazilari bilmiyor olabilir.. belki sizin okulda o sekilde uygulanmamis.. yani az uyanik olmakta fayda var bence 👹
Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.

Valla ben uyanık olma adına idareme konuyu açmıyorum, belki gözlerinden kaçar diye. Eşim başka okulda idarecilik yapan yengesini aradı. Biraz da okuduk, pek olumlu değil ama bakalım zaman ne gösterecek.
Bende nezaman izne çıkacağımı kestiremiyorum 2. Dönem başlasammı acaba mayıs haziran rapor alırım diyorum yani 1ay ediyor sağlık ocağından falan bittikçe

Bende nezaman izne çıkacağımı kestiremiyorum 2. Dönem başlasammı acaba mayıs haziran rapor alırım diyorum yani 1ay ediyor sağlık ocağından falan bittikçe
Rapor olayı bağlı olduğun milli eğitime göre değişiyor. Önceki okulumda sıkıntı çıkarmıyorlardı. Şehir dışından bile alıyordum. Bu okulumda bir kere şehir dışından aldılar diye soruşturma açılan öğretmen arkadaşlarım var. Milli eğitim doktorlara da baskı yapıyormuş burda.

Rapor olayı bağlı olduğun milli eğitime göre değişiyor. Önceki okulumda sıkıntı çıkarmıyorlardı. Şehir dışından bile alıyordum. Bu okulumda bir kere şehir dışından aldılar diye soruşturma açılan öğretmen arkadaşlarım var. Milli eğitim doktorlara da baskı yapıyormuş burda.
Ben sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama şansa bırakmamak gerek öncesi 8 hafta planlı sezeryan olacaksam 18ocağa geliyor izin zamanı ama sömestra kadar çalışırım bitişi 18 mayıs 1 ay kalıyor halledilir diye düşünüyorum başlamak sıkıtıntı çocuklar içinde öyle başka öğretmen gelecek yine ben başlayacağım birde bebek küçük hallolur inş😔

Ben sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama şansa bırakmamak gerek öncesi 8 hafta planlı sezeryan olacaksam 18ocağa geliyor izin zamanı ama sömestra kadar çalışırım bitişi 18 mayıs 1 ay kalıyor halledilir diye düşünüyorum başlamak sıkıtıntı çocuklar içinde öyle başka öğretmen gelecek yine ben başlayacağım birde bebek küçük hallolur inş😔
Inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. 2. Dönem bitmeden başlamamız bizim için de iyi değil, öğrenciler için de iyi değil.

Can kızlar ben şimdi napcam bu doğum izni konusunu ya🙁 benim heyet raporum 13. Ocakta bitiyor 32. Haftamda oluyorum o zaman, erken doğum riskimde var okula da gidemem, doğumdan sonra çok azcık iznim olacak o halde benim 😢 buna çok üzüldüm
[/
Ilk gebelıgımde sezeryanda hıc bır sıkıntı yasamamama ragmen bır dogum korkusu sardı benı 😐ya uyanamazsam dıye 😞
Evet benim de öyle olmuştu.Hastaneye gideceğim gün olmuştu.Öncesinde hiç aklıma gelmemişti.Ağlaya ağlaya hastaneye gitmiştim.Şimdiden hep aklıma geliyor.Acaba genel anestezi olmasam mı diyorum.Ama zaten bel ağrım var.Spinslden sonra daha kötü olursam diye korkuyorum.

Benim de gece uyandığımda alt karın tarafında toplanmış ve sertleşmiş oluyor ya sabah uyandığımda da aynı neden ki
Gidince dr a sormak lazım demek ki. Hiçbir fikrim yok. Ama benim en baştan beri böyle olduğu için önemsemedim demekki. Sen de sor arkadaşım ne olur ne olmaz 🤔

Back
X