Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ayy canımmm pozitifliğine bayıldımmm 🤩🤩 bence ne yaşarsak yaşayalım en önemlisi ilk olarak en kötüsünü düşünmemek çünkü stres yaşadığımız şeyi daha da arttırıyor 🤗 evet lekelenme çok zordur eminimm ama zaten artık haftalarımız çok ilerledi düşük riskinden değil de hormonal bile olabiliyormuş bak chatgbt ye sordum böyle dedi;

1. Rahim ağzı hassasiyeti (servikal ektropion):
    Hamilelikte hormonların etkisiyle rahim ağzı daha hassas ve kanlanmış olur. Özellikle cinsel ilişki sonrası veya vajinal muayene sonrasında hafif lekelenme olabilir.
  2. Plasentanın yerleşimi (plasenta previa başlangıcı):
    Plasenta rahim ağzına yakın yerleşmişse, büyüyen rahimle birlikte hassas bölge uyarılır ve hafif lekelenme olabilir.
  3. Hormonal değişiklikler:
    Bazı gebelerde hormon dalgalanmaları, adet dönemine benzer hafif lekelenmelere neden olabilir. Genellikle zararsızdır.
Çok teşekkür ederim canımmm şimdi koyu kahve az miktarda devam ediyor doktorda yoğunlaşırsa gel dedi🤣🤣

Ben de gentan'da yaptırdım İzmir'de yaşıyorum canım benim bebeğim ultrasonda iyi Fakat Fetal dna'da trizomi 10 yuksek rısklı cıktı. Herkes hata olabilecegini bu hastalıgın cok nadır goruldugunu hatta türkiye de neredeyse hıc olmadıgını soyluyor. Amnıyosentez olucam. Benım bu fırmaya guvenım hıc kalmadı nedense. Sen o yuzden tekrar ver için rahat etsın💜
Selamlar, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz çıkar sonucunuz.. NİPT için Gentan ne kadar ücret istedi acaba? Benim doktorum da orayı tavsiye etti ama olumsuz yorumuzu görünce de bi tedirgin oldum.

Bu arada bende pazartesi artık doktoruma gidip net cinsiyeti öğreniyorum 🙈🙈 ben kendimi ikinci bir erkeğe hazırladım bile ama eşim ısrarla kız diyor gözü korkuyorsa biraz demek ki 😂😂 doktor bacak arasında çıkıntı gösterdi diyorum yani nasıl kız olcak , olur olur diyor garibim 😀😀 öncelikle çocuklarımız sağlıklı olsun iki erkek birbirine arkadaş olup birbirine sahip çıkarlar inşallah. Oğluma da uyuturken falan kardeşiyle alakalı masallar anlatıyorum alıştırmaya çalışıyorum kardeşin nerde diyince kendi karnini gösteriyor ama 😂😂
Benimki de kız çok istiyordu ama olmadı 🤣 ilkini de kız istemişti o, nasip böyleymiş. Biz de abi kardeş olur birlikte aktivitelere giderler diye düşündük.

Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine 😔

Selamlar, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz çıkar sonucunuz.. NİPT için Gentan ne kadar ücret istedi acaba? Benim doktorum da orayı tavsiye etti ama olumsuz yorumuzu görünce de bi tedirgin oldum.
Herkesın yorumları cok ıyı ve 2 dr da bana aynı fırmayı onermıstı. Sadece cocugum ultrasonda bu kadar ıyıken trızomı 10 cıkmasına anlamnveremedim ama suan uzgun bır anne oldugum ıcın benım yorumumu dıkkate almamanızı onerırım 🙏🏻 doktorunuzu dınlemelısınız. biz 15.000 tl yaptırmıstık

Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine 😔
Benımde sol kalcamda oldu canım dun. Yuruyemedım kıtlendı.

Herkesın yorumları cok ıyı ve 2 dr da bana aynı fırmayı onermıstı. Sadece cocugum ultrasonda bu kadar ıyıken trızomı 10 cıkmasına anlamnveremedim ama suan uzgun bır anne oldugum ıcın benım yorumumu dıkkate almamanızı onerırım 🙏🏻 doktorunuzu dınlemelısınız. biz 15.000 tl yaptırmıstık
Her testin yanılma payı vardır, en doğru sonucu amniyosentez verecektir eminim. İnşallah amniyosentez sonrası sağlıklı bir bebeğiniz olacağını öğrenirsiniz 🙏

Canım benimde tam kuyruk sokumumda ağrı oluyor çok yürüyünce ya da ayakta kalınca olduğunu düşünüyorum. Doktorum en baştan magnezyum başlamıştı, ona sordum bu ağrıyı magnezyumu bu ağrıları hafifletsin diye verdim dedi magnezyuma çok önem veriyor

Hadi az kalmış en azından net bir şekilde öğrenirsin o zaman 😍😍

Hiç sorma yaa çektiğimiz videoları izliyorum ve ikisi de olabilir çok aradayım 🤣 pazartesiyi bekliyorum dört gözle 😍😍
Yaaa bende aynısını yapmıştım açıp izliyorum :KK45: en azından benimki kız ihtimal yüksek seninki arafe

Canım benimde tam kuyruk sokumumda ağrı oluyor çok yürüyünce ya da ayakta kalınca olduğunu düşünüyorum. Doktorum en baştan magnezyum başlamıştı, ona sordum bu ağrıyı magnezyumu bu ağrıları hafifletsin diye verdim dedi magnezyuma çok önem veriyor

Tahmin ettim ben magnezyum da kullanmıyorum o kadar kötü bir ağrı oldu ki hala ağrıyor 😟

Kızlar bir şey sormak istiyorum Fetal DNA Amniyosentez derken sürecim o kadar hızlı ilerledi ki ikili test kan sonucu mu doktorumla hiç yorumlamadık Fetal DNA yaptırdığım için önceliği ona vermiştik ama ben şimdi ikili kan testi sonucumu merak ediyorum Fakat ben de grafik falan yok anlayan biri varsa bakabilir mi bu değerlere

Eklentiler

• 1000014319.webp
    1000014319.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
Aynısını yaşıyorum bugün hamile destek yastıklarından mı alsak acaba

Kızlar bir şey sormak istiyorum Fetal DNA Amniyosentez derken sürecim o kadar hızlı ilerledi ki ikili test kan sonucu mu doktorumla hiç yorumlamadık Fetal DNA yaptırdığım için önceliği ona vermiştik ama ben şimdi ikili kan testi sonucumu merak ediyorum Fakat ben de grafik falan yok anlayan biri varsa bakabilir mi bu değerlere
Canim senin bilgilerle chatgptye hesaplattim, ilk deger yuksek cikmis ama her seyi hesaba katinca dusuk risk diyor

Eklentiler

• IMG_3187.webp
    IMG_3187.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 50
Back
X