• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cipu kurcaliyo hep canim sansa birakmamam lazimdi ama oldu malesef 😒😒. Ne sursemki canim cok sukur alerji yapmadi siside indi bicakla yogurt cok iyi geldi . Fito fucidin tarzi biseymi sursemki

Olsun canim kendini suçlama Allah beterinden korusun ,isim olarak bilmiyorumda sinek isirigins kullanilanlar iyi geliyor onceden bi krem vardi ozel boyle ari sokmasi icin surunce sisligini ,acisini aliyordu ismini hic hatirlamiyorum😪

Canim inan simdi ayni seyi dusundum nasil olacak nasil bitecek bu meme mevzusu diye , simdi masadan kalktik bak canim yedide masallah yemedi diyemem ben masayi topladim balkina girdi cikti bulasiklari akitirken pacama yapisiyo meme diye uguna uguna agliyo

Benimkide ayni canim ,yemek tabaklarini daha kaldirirken tezgahla arama giriyor itiyor beni mam mamm diye ,surekli mirildaniyor ,cani sıkılsa ayni niyetim hep devam etmek olsada donunce kan tahlili yaptircam doktorla konusmayi dusunuyorum artik 😓

Olsun canim kendini suçlama Allah beterinden korusun ,isim olarak bilmiyorumda sinek isirigins kullanilanlar iyi geliyor onceden bi krem vardi ozel boyle ari sokmasi icin surunce sisligini ,acisini aliyordu ismini hic hatirlamiyorum😪
AMIN CANIM. hiii cnm valla hic bilmiyorum bemde daha omcede basima gmedi kullanmadim ama cok sukur birseyi yok acisida gecti .ucuz atlattik diyeyim

Benimkide ayni canim ,yemek tabaklarini daha kaldirirken tezgahla arama giriyor itiyor beni mam mamm diye ,surekli mirildaniyor ,cani sıkılsa ayni niyetim hep devam etmek olsada donunce kan tahlili yaptircam doktorla konusmayi dusunuyorum artik 😓
Gercekten zor canim,ben defneyi uzun emzirdim o yuzden kesme dusuncem yok ama madem sen 19ay emzirdin yerinde olsam bu durumda o sureye gelince hallederdim . Anne sutu tamam onemli ama gercekten sadece anne sutu veya agirlik anne sutuyle donecek bir kervan degil . Sigara gibi bizde meme

Kızlar yaa gözümde arpacık çıktı 🥲 eczaneye gittim emziriyorum demek aklıma gelmedi damla ve pomad verdi ama emzirirken önerilmiyormuş prospektüste öyle yazıyor . Poşet Çay demle koy diyorlar sarımsak sür falan ama gözüme nasıl süreyim 🤦🏻‍♀️ Dayak yemiş gibi şişti ne zaman iner bu 😅🤦🏻‍♀️
Göz doktoruna görün bence CANIM antibiyotikli damla verir geçmiş olsun

Off kizlar cok canim sıkkın oglumu arinsoktu 😒 benim yuzumden oldu . Odada gordum vurdum yere dustu sardim goturdum.cope attim atsana iste camdan ne diye cope atiyosun . Copten kutu cikardi yapma etme ari var demeye kalmadan ciglik koptu zaten 😭. Isaret parmagi sisti baya , bicak surdum sonrada yogurda elini soktum kaseyle beklettim biraz indi biraz sisi bayada rahatlatti heralde sizlanmiyo simdi cok sukur. Resmen bile bile ariya sokturdumyaa 😓😓😓
Allah beterinden korusun bizim arı da soktu kene de ısırdı ben ne yapayım beterin beteri var😕

Kızlar bugün çocuk doktoruna gittik kilosu boyu gelişimi sıkıntı yok Allah’a şükür 2 hafta önce kene yapışmıştı onla ilgili konuştuk ateşi olurdu bi de kenenin ısırdığı yerde sertlik ve kızarıklık olurdu dedi sorun yok dedi şükürler olsun ama ben o korkuyu atamıyorum üzerimden

Kızlar bizim bi de 1 haftadır gece uykusunda gelen bi öksürük var öksürükten uyanıp ağlıyor doktor alerjik dedi şurup verdi sizin bi öneriniz var mı bitkisel

Sizlere danışmak istediğim bi konu daha var eşim artvinli ailesi virüsten sebep 1 yıldır köydeler yazın bizimde köye gitme planımız var köyden de bekliyorlar ama ben gitmek hiç istemiyorum sebeplerim de çok yol çok uzun küçük kız durmuyor zaten yolculuk zor olacak bi de köy yeri böcek möcek ısırmasından korkuyorum bi de görümce orda çocuklarıyla 10-15 gün onlarla aynı evde kalmakta korkutuyor beni çocukları huysuz yaramaz off gerçekten ben köye gitmeyi hiç istemiyorum bunları düşününce eşim anlayışlı karşılıyor sen gelme o zaman ben giderim diyo ama köy yerinde laf yaparlar kesin küslük mü var niye tek gelmiş diye torunlarını da 1 yıldır özlemişlerdir kafam çok karışık ama olumlu da düşünemiyorum ani çıkışlarım oluyor görümceye CANIM sıkılır patlarım diye de korkuyorum

Gercekten zor canim,ben defneyi uzun emzirdim o yuzden kesme dusuncem yok ama madem sen 19ay emzirdin yerinde olsam bu durumda o sureye gelince hallederdim . Anne sutu tamam onemli ama gercekten sadece anne sutu veya agirlik anne sutuyle donecek bir kervan degil . Sigara gibi bizde meme

Hic yemek yemiyordu ,kansizlik cok yuksekti canim 3 cikmisti demir degeri ve 6ay ayni kaldi nerdeyse ,hamilelikte girince artik emzirirken icim cekiliyordu ,sürekli kusuyordum oglan hala meme isterdi nasibi ne kadar bakalim miraninda kani düşük cikarsa mecbur gorunuyor😪 ayni canim bi donem boyle cok.dusuyorlar iste ustune

Kızlar bizim bi de 1 haftadır gece uykusunda gelen bi öksürük var öksürükten uyanıp ağlıyor doktor alerjik dedi şurup verdi sizin bi öneriniz var mı bitkisel

Doktor alerji surubu mu verdi oksuruk mu ? Belki kullanmissjnizdir prospan öksürük icin en etkili gordugum surup bence

Off kizlar cok canim sıkkın oglumu arinsoktu 😒 benim yuzumden oldu . Odada gordum vurdum yere dustu sardim goturdum.cope attim atsana iste camdan ne diye cope atiyosun . Copten kutu cikardi yapma etme ari var demeye kalmadan ciglik koptu zaten 😭. Isaret parmagi sisti baya , bicak surdum sonrada yogurda elini soktum kaseyle beklettim biraz indi biraz sisi bayada rahatlatti heralde sizlanmiyo simdi cok sukur. Resmen bile bile ariya sokturdumyaa 😓😓😓
Ah canim cok gecmis olsun

Size birsey sorucam kizlar ne kadar daha emzirmeyi dusunuyorsunuz , niyetim 2yaasti kendi biraksin diyordum ama bu ara iyice duskunlesti yemek yemiyor ,yemketen kalksada mama mamma (meme demek istiyor) diye tekrar bana geliyor ,esimde biraktir artik yemege gecsin cok yoruldun diyor ..
aylardir kiloda almiyor..
Sıcaklarda biraktirmam ama kisa dogru kesicem galiba .. oglum 19ay emmisti hamilelikte biraktirdim diye hep zoruma gitmişti hakkina girdigimi düşündüm ayni aylikken biraktiriyim diyorum 😓😓kafamda karmakarisik😓
Canim eslemde kg almiyor. Hemde yemesine ragmen. Ama ben pandemi döneminde biraktirmayi düşünmem. Hiç yemek yemiyorsa doktor görüşü al. Tahlilleri ne zaman yapildi en son? Biraktirma degil de süre koyabilirsin belki

Alerjik öksürük şurubu verdi bakalım 7 gün kullanıcam
Benimkilerde terleyip kurutuyor sonra öksürüyor. Yusrayi dra götürdüm vucuttaki kizariklar icin deloday verdi. Bogazi kizarik dedi ona birşey vermedi. Bide idrar enfeksiyon var. Of yine her yanımız ilac oldu. Sahi birde kabızlık surubu verdi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬

Sizlere danışmak istediğim bi konu daha var eşim artvinli ailesi virüsten sebep 1 yıldır köydeler yazın bizimde köye gitme planımız var köyden de bekliyorlar ama ben gitmek hiç istemiyorum sebeplerim de çok yol çok uzun küçük kız durmuyor zaten yolculuk zor olacak bi de köy yeri böcek möcek ısırmasından korkuyorum bi de görümce orda çocuklarıyla 10-15 gün onlarla aynı evde kalmakta korkutuyor beni çocukları huysuz yaramaz off gerçekten ben köye gitmeyi hiç istemiyorum bunları düşününce eşim anlayışlı karşılıyor sen gelme o zaman ben giderim diyo ama köy yerinde laf yaparlar kesin küslük mü var niye tek gelmiş diye torunlarını da 1 yıldır özlemişlerdir kafam çok karışık ama olumlu da düşünemiyorum ani çıkışlarım oluyor görümceye CANIM sıkılır patlarım diye de korkuyorum
Haklı sebeplerin olsa da gitmen gerekir bence.Eşin zaten demiş ben giderim diye.Eşini yalnız göndermek olmaz.Hem o kadar laf gelir hem orda eşini neden yalnız bırakasın ki.Belki iyi olur gitmen kalabalıkta zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.Artvin çok güzel yer eşinle gezersiniz.Eşin anlayışlı olsanda şimdi inan ilerde bir şekilde laf edebilir.Senin ailen uzak mı belki o da senin ailene gidemem diyebilir.Görümcenle yalnız kalmamaya çalış.Zaten oraya gidince akrabaydı komşuydu anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini karamsar olma bu kadar.

Size birsey sorucam kizlar ne kadar daha emzirmeyi dusunuyorsunuz , niyetim 2yaasti kendi biraksin diyordum ama bu ara iyice duskunlesti yemek yemiyor ,yemketen kalksada mama mamma (meme demek istiyor) diye tekrar bana geliyor ,esimde biraktir artik yemege gecsin cok yoruldun diyor ..
aylardir kiloda almiyor..
Sıcaklarda biraktirmam ama kisa dogru kesicem galiba .. oglum 19ay emmisti hamilelikte biraktirdim diye hep zoruma gitmişti hakkina girdigimi düşündüm ayni aylikken biraktiriyim diyorum 😓😓kafamda karmakarisik😓
Benimki de bu aralar çok düştü saat başı emmek istiyor neredeyse.Yavaş yavaş bırakırız diyordum ama şimdilik zor gibi.Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.Bir arkadaşımın 2 yaşında oğlu var.Doktora gittim aetık emmeni istemiyor diyerek bıraktırdı memeyi hiç zorlanmamış.İnşallah bizim de öyle olur belki 2 yaşına kadar beklicem.İnşallah öncesinde kendi bırakır yoksa ben hiç kıyamam ya.

Canim eslemde kg almiyor. Hemde yemesine ragmen. Ama ben pandemi döneminde biraktirmayi düşünmem. Hiç yemek yemiyorsa doktor görüşü al. Tahlilleri ne zaman yapildi en son? Biraktirma degil de süre koyabilirsin belki

Malesf oyle hastaneye gidip yaptiramiyoruzki canim mira sadece dogdugu zman kantahlili oldu ,hastaligi yoksa cocuklara tahlil yapmıyorlar oglumla gzlemledigim aynj durum yiyor ,gayet aktif ama almamasinin baska sebebi olamaz bazen abisinden bile uyi yer masallah , kisitladigin surede daha cok dusuyorlar malesef

Back
X