- 22 Eylül 2025
- 195
- 250
- 18
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
- #5.681
Arkadaşlar gebelikten kaynaklı kendisini yanlız hisseden varmı ben öyleyim ,neden bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen falan uzakta mıArkadaşlar gebelikten kaynaklı kendisini yanlız hisseden varmı ben öyleyim ,neden bilmiyorum
Çocuk ailenin aynası ise neden kardeslerin huyları çok çok farklı oluyor hatta ikizlerin ,ucuzlerin her türlü farklı oluyorBenim de ilk bebeğim olacak. O yüzden anne olarak bir yorum yapamayacağım. Ama 11.yılını çalışan bir okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyebilirim, çocuk ailenin aynası resmen. Yani siz nasıl bir tavırdaysanız çocuğunuzda öyle oluyor. Yeri geldi sınıfımda en hareketli öğrencim kız oldu yeri geldi erkek. Başkalarının sözlerini dinleyip üzülmenize sinir olmanıza hiç gerek yok. Birileri erkek çocuk annesi olarak bu konuda başarılı olamadıysa o onların sorunu. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Yok şükür ailemde herkes de var ,fiziksel anlamda değil psikolojik anlamda yanlız hissediyorum yoksa arkadaşım eşim dostum çok ,ama son zamanlarda uyuz oluyorum hepsine diyebilirim,Ailen falan uzakta mı
Ha yok o zaman brnde yok o yalnızlıkYok şükür ailemde herkes de var ,fiziksel anlamda değil psikolojik anlamda yanlız hissediyorum yoksa arkadaşım eşim dostum çok ,ama son zamanlarda uyuz oluyorum hepsine diyebilirim,![]()
Olmasın güzel bir duygu değil,Ha yok o zaman brnde yok o yalnızlık![]()
6.aydan sonra göz rengi değişeni çok duydum da ondan öyle dedim. 6 hafta sonra gideceğim ama şuan alsam erken sanki demi ya
6.aydan sonra göz rengi değişeni çok duydum da ondan öyle dedim. 6 hafta sonra gideceğim ama şuan alsam erken sanki demi ya
Huyları zevkleri tabiiki farklı olabilir. Ama olaylara bakışı, mesela sofra düzeni, kibarlığı üslubu ailenin aynası oluyorÇocuk ailenin aynası ise neden kardeslerin huyları çok çok farklı oluyor hatta ikizlerin ,ucuzlerin her türlü farklı oluyor
Hemde çok dönüp dönüp ağlıyorumArkadaşlar gebelikten kaynaklı kendisini yanlız hisseden varmı ben öyleyim ,neden bilmiyorum
Eşimle tüp bebek sürecine girdiğimizde isimleri seçmiştik. Kız olursa bu olsun erkek olursa bu diye. Kardeşim kızımızın ismi ile dalga geçtiği için yeni isim arayışındayım. Önerilere açığım ben deHanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Ben gerçekten hiç anlayamıyorun yaKızlar selam 12 hafta 4 günlük hamileyim bebisin cinsiyetini anlicak birileri var mı 2 gün oncr gittik doktora çok heyecanlıyım ya
Ya chatcpt kız diyor içimdeki ses de kız diyor ama emin olmak istiyorum chatcpt ye sorup acaba doğru diyen var mıBen gerçekten hiç anlayamıyorun ya![]()
O da biliyo bence yaYa chatcpt kız diyor içimdeki ses de kız diyor ama emin olmak istiyorum chatcpt ye sorup acaba doğru diyen var mı
Yarabbim ne güzel yaratıyor sonsuz hamd olsun bence zerre anlamiyorum chatcpt sorsana bana kız demişti inşallah sana da cevap verirBu usg de cinsiyet yorumu olan var mı :))Eki Görüntüle 3676459
Erkeğe benziyor ama emin değilim dediYarabbim ne güzel yaratıyor sonsuz hamd olsun bence zerre anlamiyorum chatcpt sorsana bana kız demişti inşallah sana da cevap verir![]()
Bence de 10 tane hesap açtım her defasında önceki konuşmaları silip tekrar tekrar resim attım hiç erkek demedi doktor erkek derse lönk diye kalırım artikO da biliyo bence ya![]()