Canim cok uzuldum,en kotusude senin arada kalman,biri annen biri esin ikiside yuvan yani hangisine sirt cevirebilirsinki cok zor. Ama annen bir tik daha hakli hem cocugunuza bakiyor hem cocuguna sirt cevriliyor oda bi amme nihayetinde kocaman adamda olsa oda tabiki evladini kayirir. Esinde ammada inatmis. Nefret ediyorum bu kafadan yaa yemin ederim en kulturlusunden en garibanina ayni ayrimciligi yasiyoruz, es ailesi önplanda ama kadinin ailesine gelince hep bi tuyler diken diken nedense... cmt gunu esim aksaraya gitti bende gidecektim kalacagimiz arkadasimiz ertesi gun kayinvalidesine temizlige gidecekmis bende yuk olmak istemedim acikcasi planini aksatmak istemedim esim gunubirlik gitti geldi. Eski kurumdaki arkadaslariyla mangal yakmislar dun diyorki x in kayinpederi aradi adani hic sevmiyomus teli kapatti arkasindan sovdu dio dedim ne kdar ayip adam bin tl yardim ediyordu 3aydir veremiyormus ona giciklanmis sanki vermek zorunda arkadasinin anmeisde onlarla yasiyo ayrica bak kendi annesi bastaci esinin anasi babasi goze batiyor, diger ark icin koye gidip hic kalmazmis kaynana evinde kalirsam babam kizar diyomus 38 yasinda adam bunu diyen bak, erkekler cok nankor asiri nankor. Ben oglumun boyle yetismesini istemiyorum insallahda bu kafada yetismicek, dunde biz kayinvakideye gittik ayni koyde anmemgikinde bahcesi var annemde bizi yemege cagirdi kardesimgilde gelcekti oglen gittik 2 3 saat orda durdum sonra anmemgilin bahceye ciktik belki hoslanmiyodur kayinvalidem bilmiyorum en azindan bana bisey diyemiyor

. Ilk evlendigimiz siralar bemd ecok arada kaliyordum birazda cahillik vardi 23 yasindaydim dayisinin oglu bir kac ay evli kalip bu annengil annemgil muhabbetinden bosanmisti esim bana hep onlari one suruyodu bak bak die nie ozaman agzina etmemissem suan bende bilmiyorum. Deveye diken insana bipen demislerya cok dogru arkadasim. Gazlamak gibide olmasinda madem esin inat ediyor senin icin 1 saat dayanamiyor abine ,annende buna tepki veriyorsa srn annene kizsanda esine bunu hic yansitma bikiyorum resmen yaslanma sebebi panik atak sebebi ama kimsede kusura bakmasin on can sonra canan o senin annen ,sen evladini ne zorlukla bakiyorsan ammende seni o sekilde buyuttu arti ustune vak senin evladina bakiyor annanelik degil annelik ediyor ,kendin diyoraun bakiciya guvenemem diye esin parayla boru otturebilecegini dusunuyksa gercekten ben olsam calismam cocugumada kendim bakarim oda buyursun burdan yaksin 2maasla bakici tutarim parasini konusturcak pasa bey. Bubarada abinmi suclu esinmi oda onemli tavir sergilemede ama 5sene gecmis neyin inadi buda. Suna bak ne zorlukla buyutuyoruz bi bayramda evlatlarimizla vakit geciremicekmiyiz . Keske hersey evlenmeden onceki gibi tozpembe kalsa ama malesef morariyor zamanla

.