• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya ben menenjit aşısını hala yaptırmadım. Yaptırmayan var mı başka? Hep kalıyor nedense

35gunde ben katil olurum. Bugun bana neler etti varya .gozunun ustunde kas varda denmiyo hic burnumdan getirdi sabaha kdar uyumadi 6da uyittum.8.30da uyandi bide gozume parmagini soktu gozume kan oturmus 5saat sonra tesadufen farkettim 😅. Buyuk desen ayri dert 5yas havalari . Kendi cocugun tabi canim kanin canin 🥰🥰
Bende denize götüreyim hem enerjisini atsın hem yorulsun akşama rahat uyur dedim amaaaa bir dk yerinde durmadığı için ben ondan önce uyuyabilirim 🤣

Kızlar ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim sorunlarımı bilen bilir burda eşimin abimle 5 yıldır alıp veremediği var :) Bir kere nişanlıyken bir şey yaşandı onun üstüne eşim abimle asla bir araya gelmek istemiyor. Neyse öyle böyle idare ediyordukta ara ara böyle patlamalar oluyor, psikoloğa da gittik düzelmedi. Geçen gün annem kahvaltıya çağırdı. Bayramda görüşemeyeceğiz zaten abinlerde gelecek hep birlikte kahvaltı yapalım dedi. En son oğlumun doğum gününde hep birlikte görüşmüştük. Aradan 5 ay geçti yani. Eşimde istemedi gitmek. Bende anneme başka planımız var falan dedim. Bu sefer annem de artık Engin istemiyor demi nedir bu yani hiç bir araya gelmeyecek misiniz demeye başladı yine. Bu sefer ben eşimle tartışıyorum. O da gelmek istemiyor emri vaki yapıyor annen diyor. İçim sıkıldı artık arada kalmaktan.
Neyse kahvaltıya gitmedik. Annemde o zaman söyle eşine ben artık çocuğa evde bakayım buraya getirin dedi. Ben de bu şekilde söylemedim tabi annemde tehdit ediyor şuan beni ona baktırma zorunluluğumuz olduğu için. Bu yüzden de ayrıca kırıldım. Son zamanlarda zaten annem hep hastayım öyleyim bahaneleriyle oğlumu eve getirmemizi istemişti bizde götürmüştük. Ama eşimde geçen gün annen yolunu yapıyor heralde evde bakmayacaksa söylesin bakıcı bulurum bende dedi. Bende ona iyice sinir oluyorum bakıcı aynı şekilde mi bakacak işten çıkarım o zaman dedim. Ama şuan çıkamıyorum da ev taksidimiz var. Yani olan hep bana oluyor anlayacağınız arada kalmaktan çok sıkıldım artık. Neyse dün anneme yazdım. Zor oluyor çocuğu eve taşımak diye. Annemde iyi gelirim ben sizin için geliyorum zorlanmayın diye sizin için yapıyorum her şeyi ama eşin gözüme gözükmesin ona çok sinirliyim şuan dedi. (Eşim evden çalışıyor, ben arada ofise gidiyorum.)
Böyle sürekli arada kalıyorum içime atmaktan artık hasta olacağım valla.
Bizde dayısının yazlığına gidecektik bayramda. Hem çocuk için iyi olur diye düşünmüştük. Ama artık çok sinirlendim. Ben de dedim sen benim için 1 saat bile abimi idare edemiyorsun. Beni hep arada bırakıyorsun bende bundan sonra senin akrabalarına annenlere vs gitmeyeceğim dedim. Çocuk için iyi olacaktı denize falan girecekti ama yine ben yorulucam bir sürü iş yap onu yap bunu yap evimde boş boş otururum daha iyi.
Off bir diyorum görüşmeyeceğim bir daha hiç birisiyle sonra çocuğumu düşünüyorum onun için katlan, inatlaşma nereye kadar böyle gidecek kavga gürültü diyorum. Ama bu sefer de diyorum niye hep ben iyi olmak zorundayım ki o niye idare etmiyor. Gerçi gelmiş 35 yaşına bu saatten sonra değişmezde. Anca kendimi yiyip bitirmemle kalıyor işte.
Akıl verin bana yaa
Kadın olmak özellikle anne olmak hep fedakarlık istiyor maalesef çoçuğunun iyiliği için gereken neyse onu yap boşver önceliğin o olsun

Kac gecedir saat 10dan sonra atese meyilli oluyor kizlar 36,7 36.8 37 gibi ama hissedilen daha sicak gibi. Bir azi dis buyutuyor 1kopek dis yariyor en yeniler bunlar . Inceden ateslenmek yerine ishal olsa keske rahatlardi yavrum . Bugun esim evdeydi hep anlatiyodum ama ilk defa kaka yapmasima sahit oldu . Papci oynuyodu uzuntuden oyunu bile birakmis aglayarak babasina gitti sarildi aglaya aglaya kasila kasila yapti yavrum . Ne zaman duzelecek bilmiyorum 😒

Kac gecedir saat 10dan sonra atese meyilli oluyor kizlar 36,7 36.8 37 gibi ama hissedilen daha sicak gibi. Bir azi dis buyutuyor 1kopek dis yariyor en yeniler bunlar . Inceden ateslenmek yerine ishal olsa keske rahatlardi yavrum . Bugun esim evdeydi hep anlatiyodum ama ilk defa kaka yapmasima sahit oldu . Papci oynuyodu uzuntuden oyunu bile birakmis aglayarak babasina gitti sarildi aglaya aglaya kasila kasila yapti yavrum . Ne zaman duzelecek bilmiyorum 😒
Benimki diş çıkarma döneminde günde iki üç yaptı çok şükür iki gündür tık yok bizde dişler çıktı bir tek en arka azılar kaldı çıkmayan.İştah kesilmedi hiç bizimkinde sadece huzursuzluk ve memeye düşkünlük vardı.Sabaha kadar kalktık birkaç kere sadece.Bu arada uzadı benimki uzayınca da zayıfladı.Minik bir adam oldu 🥰

Gecmis olsun canim yaa ates dis doneminde en korktuğum helede bu sicaklarda Allah yardim etsin ,bizim azilarin 3ude 1aydir cikti siralama atlayarak simdide doger azi ve alt kesici cikiyor surekli mizmiz aglamasi var gecen hafta cok sivi ve kokulu kaka yapmisti gunluk sayisindan fazla ama rahatlatiyordu dediğin gibi. Cinarin kabizligi nedenki suyunu mu az iciyor kroniklesti mi

Benimki diş çıkarma döneminde günde iki üç yaptı çok şükür iki gündür tık yok bizde dişler çıktı bir tek en arka azılar kaldı çıkmayan.İştah kesilmedi hiç bizimkinde sadece huzursuzluk ve memeye düşkünlük vardı.Sabaha kadar kalktık birkaç kere sadece.Bu arada uzadı benimki uzayınca da zayıfladı.Minik bir adam oldu 🥰
Masallah pasaya kucuk delikanli desene. saglikli olsunlarda her rahatsizliginda iyi olsunda bin kere emsin diyorum suandada oyle...

Gecmis olsun canim yaa ates dis doneminde en korktuğum helede bu sicaklarda Allah yardim etsin ,bizim azilarin 3ude 1aydir cikti siralama atlayarak simdide doger azi ve alt kesici cikiyor surekli mizmiz aglamasi var gecen hafta cok sivi ve kokulu kaka yapmisti gunluk sayisindan fazla ama rahatlatiyordu dediğin gibi. Cinarin kabizligi nedenki suyunu mu az iciyor kroniklesti mi
Suyuda az icmiyor aslinda canim artik bilmiyorum neden boyle defnede boyleydi babannesigil tarafi hep kabiz kronik onlarami cektiler artik nedir 😒

Gece boyu atesli devam etti kizlar 37.3 en yukseknama cocuk cayir cayir yaniyo hii hii hii die sayikliyor yaa moralim bozuldu atestenn usuyor tuyleri urpermis kollari bacaklari putur putur oldu. Elleri ile ayaklari buz kafa boyun yanaklar yaniyor. Parka filanda cok gidiyoruz suriyeli cok malumunuz, el ayak agiz hastaligibfalan olabilirmiki yaa 😒 bugunde bakip yarin dr a gotururum devam ederse burnuda tikali cekmeye calistim bisey cikmiyor acaba genizetimi nuksettiki bi aklimda oyle diyor, dis desen hali hazirda aktif zaten 😒 off off yine zayiflicak ben toparliyorum bi hastalaniyo soluyo cicek gibi yavrum.

Gece boyu atesli devam etti kizlar 37.3 en yukseknama cocuk cayir cayir yaniyo hii hii hii die sayikliyor yaa moralim bozuldu atestenn usuyor tuyleri urpermis kollari bacaklari putur putur oldu. Elleri ile ayaklari buz kafa boyun yanaklar yaniyor. Parka filanda cok gidiyoruz suriyeli cok malumunuz, el ayak agiz hastaligibfalan olabilirmiki yaa 😒 bugunde bakip yarin dr a gotururum devam ederse burnuda tikali cekmeye calistim bisey cikmiyor acaba genizetimi nuksettiki bi aklimda oyle diyor, dis desen hali hazirda aktif zaten 😒 off off yine zayiflicak ben toparliyorum bi hastalaniyo soluyo cicek gibi yavrum.
ÇOk gemiş olsun canım ya bir takip et bakalım olmadı öğleden sonra götürürsün doktora. İnşallah hemen düzelir

Back
X