• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben bişey merak ediyorum . Her gün bebeklerinizi mutlaka dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben cok bunalıyorum etrafımdakilerin baskısından . Eve kapatıyorsun cocuğu vs dediklerinde kendimi açıklamaktan yoruluyorum . (Ev sahibim kişisi) Ki her gün çıkarıyorum az da olsa . Bazen hem sabah hem akşamüstü çıkıyoruz. Ki bütün gün balkondayız temiz hava da alıyor çıkmasak bile. Siz de durumlar nasıl ? Kulak asmak istemiyorum ama çıkmayınca da dedikleri geliyor aklıma 🤦🏻‍♀️ Bazen de evde kalmak istiyorum benim halim olmuyor çıkarmıyorum . Ne saçma şeye kafa yoruyorum ya 🤦🏻‍♀️ Ah bu insanlar . Bir gelir denize sokma musilaj var der bir gelir hergün götür der 🤦🏻‍♀️
Biz de hergün çıkıyoruz parka ama ben daha çok büyük kızım için çıkıyorum ufaklığon daha bi şeyden haberi yok anca tehlikeli işler peşinde off çok yoruyor laftan da anlamıyor

Pinkim bende aynıyım ya emzirmek istemiyorum resmen bi kaç gündür 😔 ki Selin gündüz emmiyor biliyorsun ama bu ara sanki emmek için ağlıyor gün içinde bi şekilde unutturuyorum . Dediğin gibi öğlen uykusundan uyanıyor emiyor geri uyuyor 🤦🏻‍♀️ Gece zaten bildiğin gibi . Bıraktırsam da nasıl olacak cesaretim yok 😔
Yine uyancaklar canim avutmak cok zor emzikde emmiyolar . Ite kaka devam napalim

Biz de hergün çıkıyoruz parka ama ben daha çok büyük kızım için çıkıyorum ufaklığon daha bi şeyden haberi yok anca tehlikeli işler peşinde off çok yoruyor laftan da anlamıyor
Benimki disariyo anladi tadini aldi. Bugun hazir esimde evdeyken alisverise gidekim dedik ateside yoktu hazirlandik cikicaz arabada ayakkabi giydormiyorum saga sola ustume falan suruyor diye kucagima alcam oglum gel diyorum yok ayakkabilarini giymeden cikmicakmis bana kustu yuzukoyun uzandi haliya bi agliyo icli icli😂 artik giydirdimde oyle cikti tani kim kosturcakti giymeseydi. Gunn icindede cani sikilinca aliyo ayakkabisini giymeye ugrasiyo cikmak icin agliyo .

Hadi ins.tekrarlamaz canim gelmis gecmis olsun yorulmussundur tabi ustune bayram telasiyla.iyive yorgunluj.

Tam iste boyle canim emzirmesen gonul razi degil emzirsen viuct bitkin oldugu yere kadar artik Allah guc kuvvet versin
Insallah canim valla tedirginim ve cok yorgunum kalca kemiklerim agriyor sallamaktan totom ezilmis😂😂. Valla canim amiin guzel duana Allah yardimcimiz olsun 28 ayi beklersem kendime 5i biyerde takarim😂😂

Kizlar emzirmekten acaip bunaldim. O kadar darladiki hele dun hicmi inmez memeden zatennsicak vicik vicik yapisiyoruz sut dolmadi bile hic kalkip su icmeye vakit b
Kizlar emzirmekten acaip bunaldim. O kadar darladiki hele dun hicmi inmez memeden zatennsicak vicik vicik yapisiyoruz sut dolmadi bile hic kalkip su icmeye vakit bulamadim inanirmisiniz oyle beni bunaltti . 2haftadirda oglen uykusunda yarim saat sonra agliyo emiyo geri devam ediyo uykusuna bi bu eksikti diyorum . Oturdugumu gormesin hemen yapisiyo 😏 kesmek istemiyorum kesme dusuncem yok ama cok bunaltti bu ara
Ben de aynıyım gece istemiyordu gece de kalkıp istiyor.Beni oturur gördüğü anda gelip kucağıma yerleşiyor😂Bir sırıtışı var ki kıyamıyorum.Ama çok bunaldım ben de.Bıraktırıcaz derken iyice düştüler memeye.Öğlene kadar rahat 10 kere emziriyorum çok yoruldum.Uyurken de sürekli uyanıp meme istiyor şöyle bir dalamıyor🙁

Ben de aynıyım gece istemiyordu gece de kalkıp istiyor.Beni oturur gördüğü anda gelip kucağıma yerleşiyor😂Bir sırıtışı var ki kıyamıyorum.Ama çok bunaldım ben de.Bıraktırıcaz derken iyice düştüler memeye.Öğlene kadar rahat 10 kere emziriyorum çok yoruldum.Uyurken de sürekli uyanıp meme istiyor şöyle bir dalamıyor🙁
Benım kızda gece çok uyanmaya başladı meme için ya gunduz yine çok degıl de

Istahida yok canim aa kedinaa kopek aa dayisi geliyo aa ananesi diye diye bir kac lokma sokuyorum. Emiyo sik sik bemde ebol sivinlbtuketiyorum sut olsun diye . Bi ara 39.4e cikti canim calpol dolven veriyorum 2 defada dus aldirdim aksam bida sokarim suya. Yoruldum yaa evde pisti zar zor aglata aglata supurdum valla 😒
Çok geçmiş olsun canım ortalıkta grip yaygınmış grip de olabilir diş 39 olmaz diyorlar ya

Benimki disariyo anladi tadini aldi. Bugun hazir esimde evdeyken alisverise gidekim dedik ateside yoktu hazirlandik cikicaz arabada ayakkabi giydormiyorum saga sola ustume falan suruyor diye kucagima alcam oglum gel diyorum yok ayakkabilarini giymeden cikmicakmis bana kustu yuzukoyun uzandi haliya bi agliyo icli icli😂 artik giydirdimde oyle cikti tani kim kosturcakti giymeseydi. Gunn icindede cani sikilinca aliyo ayakkabisini giymeye ugrasiyo cikmak icin agliyo .
Mutfakta yemek hazırlarken ayağımın dibine geliyor mama mama diyo bağırıyor susadığında tezgahtaki sürahinin yanına gidip eliyle suyu gösteriyor biz dışarı çıkmak için hazırlanırken bizden önce kapıya gidip açmaya çalışıyor 😂artık çok şükür derdini anlatıyor🥰

Bilmezlerki ,bizimki kimin ayakkabisini bulsa ayağını sokup kapiya gidiyor bu ara terligedealisti onlaridaoda oda gezdiriyor 🤣🤣

Insallah canim valla tedirginim ve cok yorgunum kalca kemiklerim agriyor sallamaktan totom ezilmis😂😂. Valla canim amiin guzel duana Allah yardimcimiz olsun 28 ayi beklersem kendime 5i biyerde takarim😂😂

Hakedersin canim tak tabi🤣🤣 emme sikligida onemli bence bukonularda benim oglandaayniydi süt anagida yemek ek olmustubiraktigimizda bile ,bazi cocuklar az emoyor oyle olsa 3yasina kadarbile emzirirlir🤣

Ben meme bırakma girişimlerine başladım dün itibariyle. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci. Ben zaten tek meme emziriyordum. Diğer meme de süt bitmişti.
Dün emdi sonra dolandı geldi bir daha istedi. Bende süt bitti annecim dedim kesilen memeyi verdim. Çekti çekti baktı süt gelmiyor hı hı yapmaya başladı. Süt bitti artık bebekler içiyor sen büyüdün dedim. Sonra bir kere daha çekti baktı gelmeyecek kalktı gitti 😂
Gece de o şekilde yaptım biraz emdi baktı gelmiyor biraz mızırdandı ama bıraktı. Bebekler içiyor sen büyüdün artık diyorum bebek taklidi yapıyor ağlamalı 😂😂 artık her şeyi anlıyor o yüzden bu şekilde bıraktıracağım nasipse.

Ben meme bırakma girişimlerine başladım dün itibariyle. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci. Ben zaten tek meme emziriyordum. Diğer meme de süt bitmişti.
Dün emdi sonra dolandı geldi bir daha istedi. Bende süt bitti annecim dedim kesilen memeyi verdim. Çekti çekti baktı süt gelmiyor hı hı yapmaya başladı. Süt bitti artık bebekler içiyor sen büyüdün dedim. Sonra bir kere daha çekti baktı gelmeyecek kalktı gitti 😂
Gece de o şekilde yaptım biraz emdi baktı gelmiyor biraz mızırdandı ama bıraktı. Bebekler içiyor sen büyüdün artık diyorum bebek taklidi yapıyor ağlamalı 😂😂 artık her şeyi anlıyor o yüzden bu şekilde bıraktıracağım nasipse.

Oyyy kuzucum nasilda masumlasiyorlar ,benimkininde akli eriyordu bu aylarindaydi iste 19aylikti sunnetten sonra biriktirmiş olmustum sunnet arasinda aci demegi ogrenmisti aci aci annecim aciyo demistim ,gelip gelip acii aciii diyip donuyordu emmek icin kucagima gelmesede emmedi uyku icin bence tam sirasi emzirerek uyuyuyorsa bile çabuk alisiyorlar gazan mubarek olsun☺

Bilmezlerki ,bizimki kimin ayakkabisini bulsa ayağını sokup kapiya gidiyor bu ara terligedealisti onlaridaoda oda gezdiriyor 🤣🤣

Hakedersin canim tak tabi🤣🤣 emme sikligida onemli bence bukonularda benim oglandaayniydi süt anagida yemek ek olmustubiraktigimizda bile ,bazi cocuklar az emoyor oyle olsa 3yasina kadarbile emzirirlir🤣
Ahh cnm benim.defnednekyle ayakkabi terlik zaafi vardi cinarda oyle ayakkabilihi imdiriyor ayakkabilari deniyo sipidik sipidik yavas yavasda yuruyo gulduruyo beni😂 ama sen erkeksin oglum ne bu terlik ayallabi meraki diyorum kizlar annesinin topuklusinu gjyerya bida babasinin koselelerini giyip geziyo🤣🤣. Valla bem bu bebeyle asla 3 yasi gormem 🤣🤣🤣

Kiz anamm vaaayy 😂😂 dun ondanmi arababsini sinirli sinirli suruyodu 🤣🤣

Mutfakta yemek hazırlarken ayağımın dibine geliyor mama mama diyo bağırıyor susadığında tezgahtaki sürahinin yanına gidip eliyle suyu gösteriyor biz dışarı çıkmak için hazırlanırken bizden önce kapıya gidip açmaya çalışıyor 😂artık çok şükür derdini anlatıyor🥰
Bayiliyorum bu hallerine 🥰🥰🥰masallah hepsine😇

Kiz anamm vaaayy 😂😂 dun ondanmi arababsini sinirli sinirli suruyodu 🤣🤣
Hahhah aynen hızlı ve öfkeli benim oğlan.
Dun sahile indik banklara takti bu sefer gidip oturuyor bankta.bankin demirlerini yalamaya çalışıyor birde ayyy bu çocuğun yalama huyu ne zaman geçecek ya.1 ay oldu neredeyse arkadaş herseyi yaliyor.

Hahhah aynen hızlı ve öfkeli benim oğlan.
Dun sahile indik banklara takti bu sefer gidip oturuyor bankta.bankin demirlerini yalamaya çalışıyor birde ayyy bu çocuğun yalama huyu ne zaman geçecek ya.1 ay oldu neredeyse arkadaş herseyi yaliyor.
Canim acaba demiri falanmi dusukki genelde boyle toprak demir duvar yalama varsa onu bi degerlendir derim . Ay aman illa bi degisik huylari oluyor iste 😅

Back
X