- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayni beaaamanda aman herkes bir fiil buralardaymıs instadan takip etsemde sizleri buraya pek girmez olmustum nabersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni beaaamanda aman herkes bir fiil buralardaymıs instadan takip etsemde sizleri buraya pek girmez olmustum nabersiniz
Canim daha 1 ay önce baktırdım o zamanda yalama vardi ve değerleri baya iyi çıkmıştı. Doktor takviyeye gerek yok demişti hatta. Aman benim oğlan bi garip bir ara kafayı vuruyordu o bitti bu başladıCanim acaba demiri falanmi dusukki genelde boyle toprak demir duvar yalama varsa onu bi degerlendir derim . Ay aman illa bi degisik huylari oluyor iste![]()
Canim Allah yardimcin olsun ara ara bizede oluyor. Ben artık evde zor zapt ediyorum gerçekten sürekli bir yerlerin tepesine cikma derdinde. Yerde oturma huyu yok. İndirince bizde de kıyamet kopuyor. Artık mutfağın kapısını falan kapatıyorum bas edemiyorum direk tabureye çekip tezgaha çıkıp dolap cekmecelerini aciyor bardakları oynuyor. Bir gün düşecek diye çok korkuyorum.İki yaş sendromunun ayak sesleri duyuluyor kızlar sizde de var mı ? Elim ayağım titriyor şuan. Bildiğiniz sinir krizi geçiriyor istediği şey olmayınca . Deli gibi ağlıyor atıyor kendini ordan oraya . Bende istiyorum hayırdan anlasın yapma deyince yapmasın öğrensin . Yok illa bi şekilde sinirime inadıma hakim olup dikkatini dağıtmak için başka bi rüşvet vereceğim tabiri caizse. Banyoya girmek istiyor koltuğun en tepesine çıkmak ordan buzdolabının üstündekileri karıştırmak istiyor . Mutlu olsun diye denize götürdüm geldik yemek yemek istemedi neyse dedim atıştırmıştı . O da bi kaos oldu zaten üstüne bi de bu krizi . Cok yıpranıyorum![]()
Hay masallahCanim daha 1 ay önce baktırdım o zamanda yalama vardi ve değerleri baya iyi çıkmıştı. Doktor takviyeye gerek yok demişti hatta. Aman benim oğlan bi garip bir ara kafayı vuruyordu o bitti bu başladıgecen kedi misin ya sen yalanip duruyorsun dedim simdi yaliyor yeri miyaaav diyor. Sipa ya
![]()
Canim lahana sariyorlar oyle agri vermemesi icin .Kizlar dun aksamdan beri emzirmiyorum memem taas gibi oldu. Aciyor ya ne yapsam ki? Diğer memede boyle birsey olmamıştı.
Bugün babası uyutuyor bakalım şimdi ben uyutamadim.
Canım soğuk ya da sıcak kompres yap ve lahana sar. Buzluğa koy lahanayı, ordan direk alıp göğsüne sarKizlar dun aksamdan beri emzirmiyorum memem taas gibi oldu. Aciyor ya ne yapsam ki? Diğer memede boyle birsey olmamıştı.
Sağ canım yada banyoya girip ılık suyla suyla masaj yapa yapa boşalt göğsünüKizlar dun aksamdan beri emzirmiyorum memem taas gibi oldu. Aciyor ya ne yapsam ki? Diğer memede boyle birsey olmamıştı.
Kizlar dun aksamdan beri emzirmiyorum memem taas gibi oldu. Aciyor ya ne yapsam ki? Diğer memede boyle birsey olmamıştı.
Çınar hastaydı hadi huysuzluğu ondan diyelim dünüş gelinini nabıcaxCinara oda yapmaktanda vazgecrim 2 yasa kdar beklicem zaten gece uyudugumu varki bide oda oda git gel yapicam nerde uyudugum belli olmicak banada yazik , evin her yeri esya ve kaba oyuncak biktim kirilsin hepsi inscok bunalimdayim yaa
Canım atlamışım ben mesajını.Baska okulami verdin canim ? Hayirli olsun. Vallde ben devlete yazdircam .hosuma gitti okul eve 170 metreanneee die bagirsa duyarim
. Yarin alicaz defnosumi ozledim deĺü kizimi
![]()
BU hallerini özleyip 3. Yü yapıcam diye çok korkuyorum yaaaBayiliyorum bu hallerinemasallah hepsine
![]()
Aynen ya nerde zarar var tehlike var oraya gitsin istiyor benim de o anda sinirlerim tepeme çıkıyorÇınar hastaydı hadi huysuzluğu ondan diyelim dünüş gelinini nabıcaxBanyo kapısına kilit buzdolabına kilit hala olmayacak şeyler buluyor ben izin vermeyince de ağlıyor deli dana gibi
İki çocuklu olsun düşünemiyorum nasıl olurdu
Valla komşular duyup gelecek ağlamasını nabıypsunuz çocuğa diye utanıyorum
![]()
Canim Allah var cinar boyle degildi daha dogrusu bu kadar degildi hastalik huysuzlugu eklendi ama inan gorunurde birseyi yok 1gece 1gunduz atesi oldu baska biseyi yok dunde bi kusma cikardi aglayip aglayip kusturdu kendini ister istemez sinirleniyorum yorgunluktan ayaklarim agriyor ayakta dolasmaktan artik. Canim kizlarmi oyle oluyor acaba ben defne kadar aksi huysuz cektiren bi bebek gormedim tam oyoe anlattigin gibi komsulardan utanirdim cocugu dovuyo heralde dusunuyolardir diyordum. Hatta bir kere ustteki komsuyla ilk defa tanistigimda bu eve yani geldigimizde defne 1.5yasindaydi kadin dediki demek o meshur defne sensin dediÇınar hastaydı hadi huysuzluğu ondan diyelim dünüş gelinini nabıcaxBanyo kapısına kilit buzdolabına kilit hala olmayacak şeyler buluyor ben izin vermeyince de ağlıyor deli dana gibi
İki çocuklu olsun düşünemiyorum nasıl olurdu
Valla komşular duyup gelecek ağlamasını nabıypsunuz çocuğa diye utanıyorum
![]()
Hayirli olsun canim diger okula kirtasiye ucreti odemismiydiniz bizm aldigim seyler biraz bosuna oldu ama helali hos olsun ne yapalimCanım atlamışım ben mesajını.
Şimdi okumaya başladım da gördüm.
Başka okula verdik, çok içime sindi ama normal dönemde veremeyeceğiniz bir yer, ocak-incir ağacı
Ciddi 170 metre mi çok iyi.
Evin yakınındaki okulu içine siniyorsa kaçırmayacaksın, yakınlık çok konforlu bir şeydir herhalde.
Ben 1 sene özel 1 sene yarım gün devlet düşünüyorum da nasıl olacak bakalım.
Ay çok sayfam var yavaş yavaş okuyayım![]()
Sen bihter ziyagilsin aptallik etmeBU hallerini özleyip 3. Yü yapıcam diye çok korkuyorum yaaa![]()