• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi bayramlar dünüşüm bize pek iyi gelmese de 😔 fena öksürüyor gelinin affedersin balgamlı.. Doktor öksürük şurubu verdi antibiyotik devam edin dedi . Ateşi bitti ben artık antibiyotik içirmek istemiyorum çocuk mahvoluyor dünüş içerken zorla burnunu tıkayıp elini kolunu tutup içiyorum cok kötü etkileniyor psikolojimiz 😔 ayak altına zeytinyağı sarımsak yaptım sürdüm şifa olsun şuruba gerek kalmasın inşallah dua et bize 😔
Ahh kuzum benim yaa denizdenmi usuttuki acaba bebeklerin nerden nasila usutecehi hic belli olmiyor valla bugun iyi olur insallah canim Allah kolaylik versin, oyle eziyet ediyormus gibi ilac vermek cok moral bozucu cok haklisin ama onun iyiligi icin yapiyosun . Antibiyotigi bizde oyle iciriyorduk 😒

Ahh kuzum benim yaa denizdenmi usuttuki acaba bebeklerin nerden nasila usutecehi hic belli olmiyor valla bugun iyi olur insallah canim Allah kolaylik versin, oyle eziyet ediyormus gibi ilac vermek cok moral bozucu cok haklisin ama onun iyiligi icin yapiyosun . Antibiyotigi bizde oyle iciriyorduk 😒
Ciğerine kaçtı mı kaçacak mı diye uyku uyuyamıyorum dünüş ya ilaç içirdikten sonra

Tadının kaçmaması için kaç gün kalmak gerekir acaba yaa eşime kalsam kalsam 10 gün kalırım dedim fazlasını bekleme 😒
5.gun tadimiz kacti cinler tepemde vallahi evlilik cok sacma gercekten cokk sacma.... yarina plan yapmislar ben katilmicam kv kp haklisim kizim cocukla zor olir diyor ama uyuz kocam bana kustu burda kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi valla

5.gun tadimiz kacti cinler tepemde vallahi evlilik cok sacma gercekten cokk sacma.... yarina plan yapmislar ben katilmicam kv kp haklisim kizim cocukla zor olir diyor ama uyuz kocam bana kustu burda kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi valla
Ne planı yapmışlar ki dünüş ? Kv kp bişey demiyor da eşin niye öyle yapıyor ki 🤦🏻‍♀️ Cok istiyorsa o plana katılmanı baksın çocuklara sen katıl 🤣🤪😒😒😒😒

Ne planı yapmışlar ki dünüş ? Kv kp bişey demiyor da eşin niye öyle yapıyor ki 🤦🏻‍♀️ Cok istiyorsa o plana katılmanı baksın çocuklara sen katıl 🤣🤪😒😒😒😒
Yakin mesafe bi ile gidecekler dunus sabah 9da cikcaklar göl kenarinda piknik aksam 9dada konser varmis. 16aylik bebeyle tum gun bu sicakta disarda olcam yani ne isim var Allah askina en iyi ihtimal gece 1de 2de evde olurlar aklimimi yedim . Acaip sinirliyim durmadan bana laf sokuyor seslenmiyorum biriksinde guzel patlayim😅

Yakin mesafe bi ile gidecekler dunus sabah 9da cikcaklar göl kenarinda piknik aksam 9dada konser varmis. 16aylik bebeyle tum gun bu sicakta disarda olcam yani ne isim var Allah askina en iyi ihtimal gece 1de 2de evde olurlar aklimimi yedim . Acaip sinirliyim durmadan bana laf sokuyor seslenmiyorum biriksinde guzel patlayim😅
Vallahi çok zor sen perişan olursun oralarda 🤦🏻‍♀️ Dün bi yemek yiyelim dışarda dedik Selin’le efsane geçti 🤣 denize atacak kendini en küçük boşlukta . Onu geçtim esiyor allahtan yelek almıştım yanıma . Emmek ister bide Çınar. Yemeği alt değiştirmesi .. çocukla tüm gün dılarda cok zor bi de konser diyorsun 🤦🏻‍♀️ Ben kalabalığa hiç gelemiyorum artık yaa burası da aşırı kalabalık . Selin bile huzursuz oluyor bebek arabasında insan poposu görmekten 🤣 sen sinir yapma dünüş istemiyorsan gitme otururusn evde onlar gitsin 🤦🏻‍♀️ Kocişkon çok istiyorsa anne babasıyla gidebilir 🤣

Bayram çok mu yordu in cin top oynuyor 😁
Biz de hasta olduk kahvecim geçen hafta bugün . Ama yine buralardayım 😅canım nasıl sıkkın. Yemek yapasım yok kaç gündür hala da gelmiyor yapasım 🤦🏻‍♀️ Selin de yemeyince hiç içimden gelmiyor . Ne Zaman geri gelir bu iştah 🤦🏻‍♀️

Biz de hasta olduk kahvecim geçen hafta bugün . Ama yine buralardayım 😅canım nasıl sıkkın. Yemek yapasım yok kaç gündür hala da gelmiyor yapasım 🤦🏻‍♀️ Selin de yemeyince hiç içimden gelmiyor . Ne Zaman geri gelir bu iştah 🤦🏻‍♀️
Sen gelmeyecek gibi düşün de gelirse sevinirsin 😄
Ben de bilmiyorum ne yapayım ne yedireyim, işin kötüsü kilo kaybı var.
1 yaş öncesi tahta versen tahta kemirecek kız her şeye kafa çeviriyor.
Hastalıktandır inşallah sizinki de geçer, toparlar artık.

Geçmiş olsun 😔
Sıra size de geldi demek, hasta olmayan kalmadı sanki ya.
Nasıl şimdi?
Sorma canım salgın mı var ne var anlayamadık da, bayramda dedemlere gitmiştim dayım gelmiş o da gripmiş maskeyle durdu biz de öyle ama ondan mı geçti mi , biz mi hasta ettik bilemedim ☺️ Bugün de ateşi var ama 38.3 ü geçmedi çok şükür canım

Gece 1 kereyi nasil alistirdin canim cok zor bize
Pink çınarla umut en son bırakacak 🤣
Ben de bi geldim bakayım dedim memeyi bıraktıran var mı diye sanırım yok 🧐
Benimki yenidoğan bebek gibi emiyor ne gecesi ne gündüzü var. Dışarı çıktık mı unutuyor sadece onun dışında bazen 10 dk da 1, bazen yarım saat, canı sıkıldıkça gelip yapışıyor. Çok sıkıldım çok bunaldım ama yemek de yemediğinden memeyi kesmeye cesaret edemiyorum.
2 yaşa kadar emzirmek imkansız görünüyor şuan benim için. 1 buçuk yaşı hedef koydum kendime şuan. 18 aylık olana kadar emzirmek istiyorum inşallah. Oralara kadar gelirsek de sonrasına bakacağım 🙏 Bol bol sabır çekiyorum meme istedikçe 😪

Annemin evi dubleks içten tahta merdivenli 3 basamak yuvarlandı merdivenlerden offf bu ara başımıza gelmeyen kalmadı bi sıkıntı olmaz inşallah düşmesinden dolayı Allahım beterinden korusun

Back
X