• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun kizimi okula yazdirdim icimden bi fotosunu cekip paylasmak bile gelmedi hersey o kdar kotu hersey o kdar belirsizki hic biseyde hevesimiz kalmadi , acilirsa 2 eylulde acilirmis okullar ölmezsek,yanmazsak falan yani ....
Hayırlı olsun, mutlu mutlu gitsin gelsin inşallah 😊

2 mesajı birden alıntılamaya üşendim 🤪
Bir ihtimal dizanteri olduk veya onun gibi bir şey, geçti ama artık, iyiyiz elhamdülillah.
Andız özü aklımda bulunsun canım, lazım olur başka zaman.

Bir ihtimal dizanteri olduk veya onun gibi bir şey, geçti ama artık, iyiyiz elhamdülillah.
Sagol canim insallah bakalim pek istekli degil oglen cikip gelirim planim oyle ,biliyosun butun planlarimi yaparim ben diyo😅 valla andiz ozu bir harika tadida kotu degil cinara verdim az once gel mama dedim agladi yedikten sonra 🤣🤣

Cnm ben daha hic uyuyamadim yaa gunduz biraz uyumustum uykum gelmedi ben dalarkende sipa agladi emdi geri uyumuyo yatirinca yirtiniyor. Offf valla terledim yerde salliyorum sirtim duvara yapisti 🤣. Allahim insallah acilir yaa onemli donem ortaokul
.. isaret ediyo bide herseye kiaaa dio bide havliyor sari kopek 😂 dugune gitmistik kizlari kovaladi havlaya havlaya 🤣🤣🤣kiz tavlamada son nokta havhavhav😂
Benimki genç kızların peşinde😂Geçerken yolda kızlar gülümseyip el sallıyorlar bir baktım benimki gülücükler yüz kapamalar utanmalar🤣Hele oturduğumuz bir restoranda arada hep aynı yere bakıyor tipik Türk erkeği gibi kesiyor hem oraya bakıyor hem ilgisiz görünmeye çalışıyor.Bir döndüm genç bir kız gülüyormuş buna😊

Çok geçmiş olsun canım ya herkes hasta çok şükür iyileşmişsiniz😊

Benimki genç kızların peşinde😂Geçerken yolda kızlar gülümseyip el sallıyorlar bir baktım benimki gülücükler yüz kapamalar utanmalar🤣Hele oturduğumuz bir restoranda arada hep aynı yere bakıyor tipik Türk erkeği gibi kesiyor hem oraya bakıyor hem ilgisiz görünmeye çalışıyor.Bir döndüm genç bir kız gülüyormuş buna😊
Hahahaha yaa gozumde canlandi 🤣🤣 , benimki buyuk kiz sevmiyo seninki tam cakal memeleri olgun seviyo 🤭🤭😂 🤣

Kızlar ya oğlum şu zamana kadar ne versem yiyordu bir kere bile sorun çıkarmadı.Üç gündür doğru dürüst birşey yediremiyorum.Hamurişi yiyor ama sebze çorbalarını yediremiyorum artık.Et köfte bazen yiyor bazen yemiyor.Meyve de bazen yiyor bazen yemiyor.Bol bol su ve anne sütü.Yarım saatte bir meme istiyor.Sıcaklardan mı yemek mi seçiyor bilemiyorum.Akşam yemeği yemeyince mıhallebi yaptım onu da az yedi.Annem de akşam ayrı yatmadan muhallebi veriyordum ben size diyor.Ama benimki yatmadan ve gece bir kere emiyor zaten.Akşam yemeği yemzse muhallebi yapayım diyorum en azından aç kalmasın.

Sagol canim insallah bakalim pek istekli degil oglen cikip gelirim planim oyle ,biliyosun butun planlarimi yaparim ben diyo😅 valla andiz ozu bir harika tadida kotu degil cinara verdim az once gel mama dedim agladi yedikten sonra 🤣🤣
Ahah sen kafanı yorma anneee 🤪
Çok harikaymış andız özü anladım 😄

Back
X