• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Heralde yaa hormonlu ayaklar 😅😅. Kendime terlik almistim kiskandi kac hundur basimin etini yiyor iyi dedim gidelim alalim aldikda rahatladi hanimcik, biz heralde ikiziz saclarimiz kivircik terliklerimizde ayni diyo 🤣🤣
Bizim yusranin ayaklari minnakti. Zaten tipte minyon(babanne-hala) artik kabullendim onlara benzicek hâla 25 26 27 oluyo 🤣 eslemde koca ayak

Valla benim eski hedefim 52ydi ama simdi kendime ceza 50ye cekrim 🤣🤣🤣. Suan benim gobegimde oyle ya cok guzel zararki yasak sagliksiz ne varsa yiyorum🤣🤣 ama son haftam 🤣ne zamab donceksin neyse tamam seni beklerim 😅😅
4 etlulde donuyorum. İlk pazartesi baslayalim 🤣🤣🤣 6 eylulde

21 miiiğğ ilk adim ayakkabisina 21le baslamistik biz 11aylik yurudu 4.ayakkabiyi aldim suan 😅 son aldigim 23 num biraz buyuk kalip bazi kaliplarda 24oldu . Benim kizimda ayakkalri buyuk aksam terlik aldik 31 numara 🤔😆
Ben ilk adim 18 ile baslamistim. 10 aylikken 18 giymeye basladi. Benim ayaklar 35,5 babasininki de 40-41. Oglaninda kucuk olacak heralde 🤣

Ufff almıyor kg. Yemiyor ki, kurtlu gibi yerinde de durmuyor. Ne yapayim artik çok yoruldum
Bizde de aynı problem. Yemiyor yedigide hareketten durmuyor zaten. Eltimin kızı 1 yaşında o daha kilolu.
Kiloyu önemsemiyorum cok sukur kan degerleri iyi ama boyu da çok az uzuyor. O benim canımı sıkıyor. 79 cm daha. ,80 bile olamadık 🥴
Gerçi yemekle alakası yok hiç yemeyenler de uzun boylu, biraz genetik.
2 yaşını doldursun yüzmeye vereceğim bakalım.
Bugun saglik ocagina gittik asilari olduk. 10 kilo cikti 🥴 1 aliyor 2 veriyor yaa.

Sende mi aldin yoksa?

Pinkpinkblue Pinkpinkblue 1 Eylül de özge bezirci insta da şekersiz 21 gün baslatacak. Kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum.
26 ekim evlilik yıldönümü en az evlendigim kgda yani 72 de olmaliyim. Sanki senle evlilik yildonumu ayniydi 🤣🌸
2,3 kilocuk aldim bende beni de unutmayın bende yapayim

Back
X