Aynen arkadaşım 600 TL ye normal diyoruz artık.. nabıyor fıstıklar sen nasılsın2 ayliksa normal denebilir canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen arkadaşım 600 TL ye normal diyoruz artık.. nabıyor fıstıklar sen nasılsın2 ayliksa normal denebilir canim![]()
Hepimiz hastayiz bir haftadirAynen arkadaşım 600 TL ye normal diyoruz artık.. nabıyor fıstıklar sen nasılsın![]()
Aynı aynı kelimenin tam anlamıyla inatHepimiz hastayiz bir haftadir
Eslem cok fena inat birşey oldu. 2 yaş bangir bangir geldiselin nasil o da aynı mi
Bizimki yine bugün kakali bezi çıkarmış tuvalet tuvalet diye geldiAynı aynı kelimenin tam anlamıyla inatAltını temizlerken genital bölgesini temizletmiyor ya o kadar çok ağlıyor ki . Geçenlerde ben zorladım biraz o zaman da korktu şimdi hiç elletmiyor bile . Dün banyo yaptık yıkamaya çalıştım baya bi ama su girmiyor işte giydirirken baktım hala krem artığı falan var ama temizletmiyor
nabıcam bilmiyorum yaa
Bize 423 gelmiş ama 250 tl falan geliyorduAbimlere 1200 TL doğalgaz faturası gelmiş. Diyecek bişeyim yok … bakalım bize kaç gelecek
oglani konusturmaya calisiyoruz valla tek derdimiz bu .ise basladim sukur fiziken daha cok yoruluyorum ama ruhuma iyi geldi . sen nasilsin kizlar nasil ?Sen nasılsın bebişlerin nasıl işe başladın demi nasıl gidiyor
Hiç kelimesi yok mu canim?oglani konusturmaya calisiyoruz valla tek derdimiz bu .ise basladim sukur fiziken daha cok yoruluyorum ama ruhuma iyi geldi . sen nasilsin kizlar nasil ?
yok kelimeleri var ikizi konusunca kiskandigindan bisiler soyler ama baya zayif . ittire kaktira konusuyor resmen ama baska sorunu olmadigi icin dil gecikmesi diye dusunulduHiç kelimesi yok mu canim?
O zaman sikmadan ogretmeye calis canimyok kelimeleri var ikizi konusunca kiskandigindan bisiler soyler ama baya zayif . ittire kaktira konusuyor resmen ama baska sorunu olmadigi icin dil gecikmesi diye dusunuldu
sizde cumleler var mi yavastan .sanki kelime kolayda cumleye alistirmak zor oluyor gibiO zaman sikmadan ogretmeye calis canim
Konuşma konusunda endişelenmeyin doğru mudur bilmiyorum ama oğlanlar biraz daha geç konuşuyor diye duydum görümcemin oğlu 4 yaşında başladı konuşmaya biz iyiyiz çok şükür domuz gribi atlattık ailece şuanlık iyiyiz bakalım okullar da tatile giriyor kızım şaka maka 2. Sınıfın 1. Dönemini de bitirdi çok şüküroglani konusturmaya calisiyoruz valla tek derdimiz bu .ise basladim sukur fiziken daha cok yoruluyorum ama ruhuma iyi geldi . sen nasilsin kizlar nasil ?
Cümle mi daha çok erken tek tek kelimeler diyor ancak benimki de ama derdini anlatmaya yetiyorsizde cumleler var mi yavastan .sanki kelime kolayda cumleye alistirmak zor oluyor gibi
Günaydın arkadaşım . Valla bu ara giremedim bende . Kimse yazmayınca tadı da olmuyorGünaydın kızlar nasılsıniz ne var ne yok
Aaynen ya herkes bir sesizliğe gömğldğGünaydın arkadaşım . Valla bu ara giremedim bende . Kimse yazmayınca tadı da olmuyor![]()
Bildirim gozumden kacmis herhalde. 2 kelimeli basit cumleler var gibi. Mesela kar yagyooo diye bagiriyorsizde cumleler var mi yavastan .sanki kelime kolayda cumleye alistirmak zor oluyor gibi