- 21 Şubat 2020
- 60
- 39
- 3
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Evet eşimden sperm testi istedi doktorum ve yapıldı. Bir sorumu yok çok şükür. Bende de yok gözüküyor sadece hsgfilmi çekilmedi onu da henüz istemedi dr ne zaman ister soracağım bugün gidinceBenim klomenle 4. Ayım. Eşiniz tahlil yaptırdı mı?
Özel doktora mı gidiyorsunuz sizin durumunuz nedir biraz bahseder misinizBenim klomenle 4. Ayım. Eşiniz tahlil yaptırdı mı?
Ozel evet. Eşime varikosel dendi ama sperm sayisı hızı çok da kötü değil. Bende bi hsg kaldı onu çektircem onumuzdeki ay diye dusunuyorum. Su an arastirma asamasindayim. 14 aydir bebek istiyorum. 3 ay filan yumurtlama donemi bosa gitmek zorunda kaldi.Özel doktora mı gidiyorsunuz sizin durumunuz nedir biraz bahseder misiniz
Birbirimizden haberdar olalım bu tarz konular gerçekten beklemek çok zor. Peki hsgfilmi dr mu istiyor yoksa biz istek üzerin e getirebiliyor muyuz yada dr lar neden hemen hsg de çektirelim demiyorlar ki en baştan acaba bugün sorayimOzel evet. Eşime varikosel dendi ama sperm sayisı hızı çok da kötü değil. Bende bi hsg kaldı onu çektircem onumuzdeki ay diye dusunuyorum. Su an arastirma asamasindayim. 14 aydir bebek istiyorum. 3 ay filan yumurtlama donemi bosa gitmek zorunda kaldi.
Şu yüzden tüplerin tıkalı çıkma ihtimali çok fazla olmadığından. Mesela este problem çıkma ihtimali daha yüksek olduğundan önce ona bakılır. Ve hsg çok da basit bir şey değil. Özelde ise maliyeti de çok az değil. Ve önce kendi haline biraz denenmesi isteniyor. Çünkü stres olmadığında degerler kötü de olsa gebelik Allahın mucozesi gerçekleşebiliyor. 2 basarısız tüp bebekten sonra tamam olmuyo diye bırakan hemen hamile kalan insanlar var. Ve bu süreçte ne kadar az sey yapılırsa o kadar stres azalıyor. Klomen tedavisinin beni çok strese soktuğunu düşünüyorum. Yani ilişki için saat veriliyor. Döllenmenin yerleşmenin zamanı bastan belli olunca şu an dölleniyordur şu an yerleşiyordur diye düşünüyorun mesela. Stres yapmamayı başaramıyorum. Başardığım an olacak ama eminim.Birbirimizden haberdar olalım bu tarz konular gerçekten beklemek çok zor. Peki hsgfilmi dr mu istiyor yoksa biz istek üzerin e getirebiliyor muyuz yada dr lar neden hemen hsg de çektirelim demiyorlar ki en baştan acaba bugün sorayim
Anladım. Aynı şeyleri bende düşünüyorum mesela ilk ay denememize rağmen bu söylediklerinizin hepsini yaptım tüm hamilelik belirtilerini psikoloji olarak yaşıyorum. Bakalım şuan ne durumdasin bekleme aşamasında mı yoksa klomen falan aşamasında misinŞu yüzden tüplerin tıkalı çıkma ihtimali çok fazla olmadığından. Mesela este problem çıkma ihtimali daha yüksek olduğundan önce ona bakılır. Ve hsg çok da basit bir şey değil. Özelde ise maliyeti de çok az değil. Ve önce kendi haline biraz denenmesi isteniyor. Çünkü stres olmadığında degerler kötü de olsa gebelik Allahın mucozesi gerçekleşebiliyor. 2 basarısız tüp bebekten sonra tamam olmuyo diye bırakan hemen hamile kalan insanlar var. Ve bu süreçte ne kadar az sey yapılırsa o kadar stres azalıyor. Klomen tedavisinin beni çok strese soktuğunu düşünüyorum. Yani ilişki için saat veriliyor. Döllenmenin yerleşmenin zamanı bastan belli olunca şu an dölleniyordur şu an yerleşiyordur diye düşünüyorun mesela. Stres yapmamayı başaramıyorum. Başardığım an olacak ama eminim.
Bende gidiyorum birazdan bende sorarım.Klomenle 4. Ayım şu an bir araştırma hastanesine geldim. Hsg ile ilgili görüşcem.
Benim de 4. Ayım klomenle. Önceki aylarda kaç yumurtanız olmuştu?Klomenle 4. Ayım şu an bir araştırma hastanesine geldim. Hsg ile ilgili görüşcem.
İlk ay 1 tane iğne olmadım. Dozunu arttirdi doktor 2. Ve 3. Ay 2 gelismis yumurtaydi igne oldum. Bugun yine gittim doktora 1 tane gelismisti yine igne olmadim.Benim de 4. Ayım klomenle. Önceki aylarda kaç yumurtanız olmuştu?
Mesela benim 1 tane yumurtam gelişti geçen ay yinede yarim doz da iğne vermişti. Peki daha sonra gittiğinizde yumurtalarınızın çatlamış olduğunu söylüyor mu. Benim 3 yumurtam vardı gebelik oluşmayınca yumurta takibine gittiğimde geçen ayki yumurtaların hepsinin çatlamış olduğunu söylemişti. Size de bu bilgiyi veriyorlar mıİlk ay 1 tane iğne olmadım. Dozunu arttirdi doktor 2. Ve 3. Ay 2 gelismis yumurtaydi igne oldum. Bugun yine gittim doktora 1 tane gelismisti yine igne olmadim.
Şöyle ki reglin 3.günu gidiyorum kist oluşmuş mu ona bakıyor. Çatlamazsa kiste dönüşüyor neticede.Mesela benim 1 tane yumurtam gelişti geçen ay yinede yarim doz da iğne vermişti. Peki daha sonra gittiğinizde yumurtalarınızın çatlamış olduğunu söylüyor mu. Benim 3 yumurtam vardı gebelik oluşmayınca yumurta takibine gittiğimde geçen ayki yumurtaların hepsinin çatlamış olduğunu söylemişti. Size de bu bilgiyi veriyorlar mı
Aynen doğru söylüyorsunuz kist yoksa her türlü çatlamış oluyorŞöyle ki reglin 3.günu gidiyorum kist oluşmuş mu ona bakıyor. Çatlamazsa kiste dönüşüyor neticede.
Bazı doktor 21.gün test yapıyormuş belki reglken bakmak istemiyordur diye düşnüyorum. Bir de kişinin durumuna göre de değişir. Bir bildikleri vardır elbet.Aynen doğru söylüyorsunuz kist yoksa her türlü çatlamış oluyorniyeyse kafam karıştı
Merhaba yalnız değilsin ben de bugün yumurtalık tabiki için doktordaydımMerhabalar arkadaşlar. 6 yıllık evliyim ama bunun 5 yılı başka sorunlarla geçti ve şimdi yaklaşık 3 aydır bebiş istiyoruz. Ve daha fazla zaman kaybetmemek adına profesyonel yardim alarak bu duruma girmek istedik. Geçen ay klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yaptırdık ama olmadı. Bugün regl 3. Günü ve doktoruma gideceğim. Süreç zorlu ve yorucu biliyorum çok daha fazla sorunlar yasayan var ama yumurta takibi ile hamile kalan yada benimle ayni yolda yuruyen kisiler yazabilir mi acaba ?
Merhaba hadi bakalım beraber bu ay hamile kalalım inşallah aramıza hoşgeldinMerhaba yalnız değilsin ben de bugün yumurtalık tabiki için doktordaydım
İyi akşamlar herkese evet ilk denemem aşılama tedavisine başlamıştık hamileliği hızlandırmak için. 4 gün karından iğne oldum fakat bir tane yumurtam oluşmuş aşılama risk olacaktı o yüzden 15 gün sonraya ertelendi çok mutsuzumMerhaba hadi bakalım beraber bu ay hamile kalalım inşallah aramıza hoşgeldinilk denemeniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?