- 21 Şubat 2020
- 60
- 39
- 3
- Konu Sahibi kalbimdekimutluluk
-
Üzülme eminim ki sende bende en kısa zamanda minik fasulyelere kavuşacağız ama bu zamanın geçmemesi gerçekten çok zor. %60 ihtimal baya yüksekmiş valla. Sonrasında üzülmen çok normal. Ama içini ferah tut inşallah olacak en kısa zamanda12 yıllık evliyim fakat yaklaşık 1 yıldır istiyorum. 4 aydır doktor kontrolü. Direk iğne tedavisine başladı doktorum menogon iğne ile başladık. Aşılama için yola çıktık aslında aklımızda bile yoktu doktor gebelik için % 60 ihtimal verdi. Fakat 1 yumurtam oluşmuştu dün ve aşılama yapalım dedi 15 mm idi. Ben de doktor bey şansım kaç yumurta olursa yüksek olur dedim doktor da 2 demesin mi o halde erteleyelim 15 gün sonrasına dedim. Üst üste aşılama için sürekli para vermek istemedim risk de almak istemedim açıkçası. Ama eve geldim o kadar çok ağladım ki ne kadar güzel senin 3 yumurtan oluşmuş inşallah bebeğin seninle olur bu ay
Inşallah 2 hafta sonra bana güzel haberlerle gelirsinYumurtalarım direnç göstermil iğnenin dozuna 75 m den başlamıştık 2 hafta sonra 150 den başlayacağız yazarken bile heyecanlanıyorum inanki bir an önce tedaviye başlamak için.
İnşallah önce komşuma sonra bana versinBende klomen kullandım bu ay ovitrellenin 5. Günü inşallah banada kısmet olur bebiş
Teşekkür ederim canım. İnan bana normalde o kadar pozitif bir insanım ki. Arkadaşlarım bile sen olmadan toplandığımızda boş boş der. Sürekli gülümseyen bir mizacım var ama bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Burası bana iyi geliyor moral oluyor. İnşallah önce güzel haberleri sizlerden alırım. Tedaviye tekrar başladığımda an ve an yazacağım ve sonucumu da olumlu olumsuz bildireceğimInşallah 2 hafta sonra bana güzel haberlerle gelirsin
Ben bir kere regliyken gittim 4 tane büyümeye çalışan yumurtan var dedi klomen verdi sabah 1 akşam 1 daha sonra ilaç bitti ertesi gün kontrole gittim 22 mm bir tane var diğerleri daha küçüktü çatlatma iğnesi oldum bugün 6. Gün iğne gününü saymazsakMinik kadın inşallah tedavin olumlu sonuçlanır kimsenin kucağı boş kalmaz. Yumurtalık takibine kaç günde bir gidiyorsun? Kaç yumurtan oluştu?
İnşallah canım tek isteğim şu sıralarMinik kadın inşallah tedavin olumlu sonuçlanır kimsenin kucağı boş kalmaz. Yumurtalık takibine kaç günde bir gidiyorsun? Kaç yumurtan oluştu?
Benim de geçen ay 22 mm yumurtalığın çatlamamış kiste dönmüş demişti doktor hatta doğum kontrol hapı da vermişti. Fakat sende çatlatma iğnesi vermiş ben zaten doktorumdan memnun değilim artık bir ayım boşa geçti sanırım. 9 gün sonra mı belli olacak sonucun ben de heyecanlandım şimdiİnşallah canım tek isteğim şu sıralar
Evet canım 8 gün sonra ama benim pek umudum yok ilk denemede olur mu bilmiyorum Kısmet bakalımBenim de geçen ay 22 mm yumurtalığın çatlamamış kiste dönmüş demişti doktor hatta doğum kontrol hapı da vermişti. Fakat sende çatlatma iğnesi vermiş ben zaten doktorumdan memnun değilim artık bir ayım boşa geçti sanırım. 9 gün sonra mı belli olacak sonucun ben de heyecanlandım şimdi
Çünkü hiç akıntım olmadı saçma bir şekilde yumurtlama akıntısı yok sadece gaz sancısı ve kasıkta hafif ağrı var belki benimkide çatlamadıBenim de geçen ay 22 mm yumurtalığın çatlamamış kiste dönmüş demişti doktor hatta doğum kontrol hapı da vermişti. Fakat sende çatlatma iğnesi vermiş ben zaten doktorumdan memnun değilim artık bir ayım boşa geçti sanırım. 9 gün sonra mı belli olacak sonucun ben de heyecanlandım şimdi
Çatlatma iğnesi olan insanlarda kasıkta ağrı ve gaz sancısı yapabiliyormuş. Belki de bebeğin seninledir inşallahÇünkü hiç akıntım olmadı saçma bir şekilde yumurtlama akıntısı yok sadece gaz sancısı ve kasıkta hafif ağrı var belki benimkide çatlamadı
Az kaldı biraz daha sabret biliyorum bilinmezlik çok zor birşey. Benim de 4 ay önce hamileliğim oluştu doğal yolla. Regl dönemimden 7 gün önce sık idrara çıkıyorum ve çok uyku halindeyim diye acaba dedim hamile miyim. Gittim 40 tl ye erken gebelik testi aldım ve silik bir ikinci çizgi çıktı. Evde iki gün daha testlere baktım ve açık açık koyu derken koyulaştı. Regle 5 gün kala kan testi verdim ve kimyasal gebelik dedi doktor değerim 58.80 lerdeydi. Aradan iki gün geçti kan değerim tekrar kan verdiğimde 485 çıktı regle 3 gün kala. Ve regl günü kan verdiğimde 958 e çıktı. Doktor dış gebelik dedi ve bir hafta sonra gel netleşsin dedi. Çok ağladım çok üzüldüm günlerce elimden telefon düşmedi. Eşimle tek konuştuğum dış gebe miyim mol gebe miyim diye. Bir hafta sonra başka doktora gittik ve ikiz olduğunu öğrendim. Fakat birisini 5 haftalıkken diğerini de 7 haftalıkken kaybettim kalbi durdu ve küretaj oldum. Stresten uzak durmam gereken zamanda sürekli stresliydim ve hiç dinlenemedim. Bu ay olmazsa öbür ay o da olmazsa sonraki ay eninde sonunda bebişimiz olacak sakin ve stresten uzak durİnşallah benimledir beklemek çok zor insanın kafasına takılıyor
Çok üzüldüm inanki şu anda tabiki anne olacaksın Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Doğal yolla hamile kalabilmen de çok güzel birşey aslında bunu bana doktorum söylemişti. Gerçekten hamile kalıp da kalp atısını duyduktan sonra bebeğin kalp atışı yok denmesi çok travmatik bir olay. İnsan algılayamıyor ben küretaj masasında bile acaba doktor yanıldı mı kalbi atıyor muydu yaşıyor muydu sorularıyla anestezi aldım. Vicdanımız rahat bile isteye aldırmadık Allah uygun gördü verdi uygun görmedi aldı. Bizim stresten uzak durmamız gerek ameliyatını da olmuşsun çok şükür bu sefer olacak bebeğin inşallah.Çok üzüldüm sanada aslında bende senden farksız değilimbazen hiç anne olamıycak mıyım bile diyorum çok zor Benimde hikayem bende pko var 2 yıl uğraştıktan sonra geçen sene tam tüp bebek yaptırıcakken doğal yolla gebe kaldım ama 9 haftalık kalbi durdu bende kan pıhtılaşması çıktı 1 yıl denedik yine olmadı sonra rahimde yapışıklık çıktı 3 ay önce ameliyat oldum 1 ay önce spiral çıkarıldı Hsg çektirdim şimdide böyle bekliyorum
Merhaba aramıza hoşgeldin sende. Tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyarız bizde. Günde bir tane mi alıyorsun klomeni? Perşembe yumurta sayısına mı bakılacak?Kizlar Merhaba
Bende adetin 4. Günü klomene başladım. Bugün 11. günüm. Perşembe günü kontrole gideceğim.
Hoşbulduk canım.Merhaba aramıza hoşgeldin sende. Tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyarız bizde. Günde bir tane mi alıyorsun klomeni? Perşembe yumurta sayısına mı bakılacak?
Günaydın hepimizeHoşbulduk canım.
İnşallah canım Mart ayı bize güzel haberler getirir
Klomeni günde 2 tane aldım canım. Adetimin 4. günü yani 3 Mart'ta başladım. Cumartesi günü bitti.
Yarın 13. gün. Doktor yumurtalıklarima bakacak.
Sen ne durumdasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?