2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

Merakımı.mazur görün bilmediğim için aşılama hakkında bisey soruyorum 1 tane yumurta oluşumu yeterli değil mi aşılama için. Sıkmayın canınızı

Merakımı.mazur görün bilmediğim için aşılama hakkında bisey soruyorum 1 tane yumurta oluşumu yeterli değil mi aşılama için. Sıkmayın canınızı
Rica ederim tabiki 1 tane kaliteli yumurta yeterli fakat ben özel muayehaneye gidiyorum ve herşey özel 1 tane yumurtayla risk almak istemedim ikizlerimi kaybettikten sonra araştırdım en iyi doktor diye öyle buldum bu sefer ama yine de Allah ol demedikten sonra olmuyor

Aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum. Ikizlerinizi okuduğum an çok üzüldüm. Bende özele gidiyorum adım attigin an para ödüyorsun aslında maddi manevi yıpratıcı süreç. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah bize. Benimde 2 ay yumurta takibinde bakalım klomen kullanıyorum tekrardan. Hayırlısını diliyorum herkes için

Kalbimdeki mutluluk eğer tam özele gidiyorsan gerçekten çok zor bir süreç. Aslında ben de araştırırken klomeni gördüm. Doktoruma sordum klomenle hamilelik sürecin çok uzun sürer belki aylar alır demişti. İğne tedavisinde hamile kalma şansın daha yüksek demişti. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmamasına karşın aşılama yaptıralım dedik daha doğrusu eşimi zorla ikna ettirdim. Görüyorum ki iğne ilaç farketmiyor herşeyin bir vakti saati var Allahım ne zaman uygun görürse. Çabalaması kuldan vermesi Allahtan. Neden klomen kullanıyorsun ve kaç ay kullanacaksın acaba

Evet tam özele gidiyorum. Doktorum öyle bir yol izliyor aslında ilk sorduğumda 3 ay ilaç tedavisi yani klomen ve ovitrelle eğer olmazsa hsg çekimi ve aşılama dedi Bende tamam dedim.Açıkçası zaten o zaman başka bir fikrim de yoktu. Her doktor farkli bir yol izliyor galiba. Ama sana yüzde yüz katılıyorum biz uğraşıyoruz ama Rabbim ol demeden olmaz. Bu ay da olmazsa değiştirmeyi düşünüyorum ama yani kadınla direk iletişim kuramıyorum bu hoşuma gitmiyor.

Doktorla iletişim çok önemli zaten binbir tane soru var kafamızda. Ben de doktorumla direkt iletişime geçemiyorum her muayehanede 300 lira para verdiğim halde. Sadece hamileliği hızlandırmak istiyoruz klomen kullansam dedim yok hemen iğne ve aşılama dedi. Doktorun dediğini dinlemekten başka çare kalmıyor insana. Bir umut arıyorsunuz ve size yardım edebilecek tek insan gibi görüyorsunuz. Ben bu ay da gidip olmazsa değiştireceğim. Denek gibi kullanıyorlar insanı dün o kadar hevesliydim sabah umudum kırıldı inşallah olur bizimde bebeğimiz

Inşallah ben 400 lira veriyorum muayene ücreti kadın beni dışarda görse tanımaz ama ben onun bütün herseyini biliyorum. Her seferinde bir hevesle gidiyorum ama allah korusun bir problem olsa anında ulaşılabilir olmalı ama ben anca yanında çalışan sekretere söylüyorum o doktora söylüyor o da müsait olunca dönüyor. Sonuçta para veriyoruz ve kafamızın rahat olması lazım inanır misiniz 2. Ay yumurta takibi için gittiğimde klomen yazdı reçeteye 2 dakika muayeneden yumurta durumlarına baktı en fazla 5 dakika durdum yanında 400 lira verdim insana koyuyor tamam ben bu parayi vermeyi goze aliyorum zaten oraya giderek ama yınede bi konuşur rahatlatır ne bileyim. Çok bisey istemiyoruz ki

Seni çok iyi anlıyorum bize umutlu umutlu konuştu ilk görüşmeye gittğimizde sanki hemen bir ay sonra hamile kalacaksın der gibiydi fakat tam 4 ay geçti bir ay kistin olmuş öbür ay rahmin kalınlaşmamış hamileliğe hazır değil bu ay tek yumurta iğnenin dozunu düşük tuttuğum için tek yumurtan olmuş dedi dalga geçer gibi. İğnelerin parasını ödemesem inan bırakacağım doktoru. 15 gün sonra tekrar iğnelere başlıyorum tekrar yumurtalık tabiki. Senin sonucun ne zaman belli olacak.

Ben işte günde 2 defa klomen kullanıyorum bugün 3. Gün 14 martta tekrar randevum var o gün gittiğimde yumurtalar gelişmiş ise iğne verecek tekrardan. Ondan sonra geçmek bilmeyen 2 haftayı geçirmeye çalışacağım. Ama bu ay oluşmaz ise kesin kararliyim başka doktora gideceğim. Geçen ay ben regl oldum tekrar yumurta takibi yapacağız demesem arayıp sonuç nedir vs diye sorduğu bile yok yazarken bile sinirleniyorum

Sakin ol canım hevesimiz kırılsa da pes etmek yok. Sonunda minnaklarımız olacak eminim senin geçen ay kaç yumurtan olmuştu peki.?

Amin siz direk iğne tedavisine mı başladınız kaç yıllık evlisiniz acaba. Ne kadardır çabaliyorsunuz bebiş için
12 yıllık evliyim fakat yaklaşık 1 yıldır istiyorum. 4 aydır doktor kontrolü. Direk iğne tedavisine başladı doktorum menogon iğne ile başladık. Aşılama için yola çıktık aslında aklımızda bile yoktu doktor gebelik için % 60 ihtimal verdi. Fakat 1 yumurtam oluşmuştu dün ve aşılama yapalım dedi 15 mm idi. Ben de doktor bey şansım kaç yumurta olursa yüksek olur dedim doktor da 2 demesin mi o halde erteleyelim 15 gün sonrasına dedim. Üst üste aşılama için sürekli para vermek istemedim risk de almak istemedim açıkçası. Ama eve geldim o kadar çok ağladım ki ne kadar güzel senin 3 yumurtan oluşmuş inşallah bebeğin seninle olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…