- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 38
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.501
Hiim çok güzel inşallah bizde öyle oluruzCanım hamileyim diye yeme işini abartmazsan, çok kilo almadan tamamlarsın. Önemli olan çok yemek değil sağlıklı beslenmek. Ben kızımda toplamda 8 kilo aldım ve kızım 4 kilo doğdu. Her istediğimide yedim, porsiyonuma dikkat ettim sadece.
Ben proluton iğneyi sadece bir kez yaptırdım onda da kanama gibi lekelenmem olmuştu ondan dolayı. Sürekli olarak sadece crinone jel kullanıyorumkızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
6+4 te duydum cnm benkizlar kalp atisi ne zaman duyulur .. Duyan var mi aramizda
Benimde aynı şekilde özellikle odada yatamıyorum boğuyor sanki beni hep dışarı çıkıp hava almak istiyorum ama bi taraftan da halsizim canım bişeyler istiyor yiyorum ama sonra bi tuhaf oluyorum şükür bulantım yok ama az bişey yiyince bida yiyecek görmek istemiyorumBsnada temiz hava cok iyi geliyo. Evin içindeysrm bulantı sanki daha çok.
Crinone jel dişlndakıleri kullanıyorum artı prpgestan dex iğne ve oksaparkızlar ben sadece progesteron için crinone jel kullanıyorum.. 3 günde bir proluton depot iğnesi vuruyorum... bu progesteron iğnesi oda düşüğümü engelliyor... ne için verdi doktorunuz... herkes kullanıyor herhalde.. banada cewp verebilirmisiniz rica etsem...
İnşaAllah canım güzel haberler yazacaksın buraya. O gaz sorunu hemen hemen hepimizde var. Bende yürüyüş yaparsam biraz rahatlıyorum. Evim ormana yakın mesafede, bi de burda paskalya tatili olunca ailecek çıkıyoruz yürüyüşe iyi geliyor. Evden çıkmadığım zamanlarda resmen patlayacak gibi oluyorum. Ayağımın altına sıcak su torbası hiç denemedim. Bende deneyim.Yarın 6+2 inşallah güzel haberlerle size dönerim, şu gaz olayı çok kötüyaşayanınız varmı ayağima sicak su torbası koyunca bıraz iyi gelıyor
Ayy sorma canim bende bulanti hergün .bende birsey yapamıyorum tuzlu ye kraker diyolar o bile bulandirir mi bulandiriryo valla yaKızlar mıde bukantılarınız nasıl benım hat safhada bugun ve ıstahsızım artık dunden berıde karnım sıs hazımsızlık basladı gazım var cıkmıyır nabıcam bılemedım
Canim aynıymışız tarihe baktim bende 3 nisan gitmistim 6+3 idi.nasil olmus kizlar 1 gunde bitirdimVar canım dur ekliyorum. Herkesin kese yuvarlak benimkiler ince uzun
Evet cnm ya tokkende bulanıyo aclende herturluAyy sorma canim bende bulanti hergün .bende birsey yapamıyorum tuzlu ye kraker diyolar o bile bulandirir mi bulandiriryo valla ya
Benımde ıkıgundur karnım bes aylık gobı korkuncm gazdan sıstım bırıkıp dıruyo ıcerdıeYarın 6+2 inşallah güzel haberlerle size dönerim, şu gaz olayı çok kötüyaşayanınız varmı ayağima sicak su torbası koyunca bıraz iyi gelıyor
Çok tatlı olmuşCanim aynıymışız tarihe baktim bende 3 nisan gitmistim 6+3 idi.nasil olmus kizlar 1 gunde bitirdim
Ya sanırım hafta işerlemeden tam günü netlesmeyecek. Çok şirin olmuşlar güle güle giysin yavrunCanim aynıymışız tarihe baktim bende 3 nisan gitmistim 6+3 idi.nasil olmus kizlar 1 gunde bitirdim
Çok tatlı olmuşlar ya minicikCanim aynıymışız tarihe baktim bende 3 nisan gitmistim 6+3 idi.nasil olmus kizlar 1 gunde bitirdim
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunYa sanırım hafta işerlemeden tam günü netlesmeyecek. Çok şirin olmuşlar güle güle giysin yavrun
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun insallah giymekte nasip olurÇok tatlı olmuşlar ya minicik
Çoğumuzun ilk gebeliği canım, hepimiz doktorumuzun yönlendirmesine göre hareket ediyoruz iştecewplarınız için teşekkürler.. aklıma takılanları soruyorum işte... ilk hamileliğim olunca... acaba bu iğne daha mı iyi.. şu ilaç daha mı iyi içim içimi yiyor...tanıdık gelmişdir bu hisler sizede...
Hayır canım ben video falan izliyorum 3-4 aya kadar anne normalde sadece 1 kilo alıyormuş ama bulantı problemlerinden dolayı kilo verilse de sorun olmuyormuş. Sen yine de az da olsa vitaminli şeyler tüketmeye çalış özellikle bol su içmeliyiz.Kızlar gunaydın ben sanırım mıde problemlerınden 1 kılo falan vermısımgucsuz kalmam dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?