- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 103
- 32
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.001
Çıkabilir canımMerhaba Bayanlar , ben geçen hafta salı günü 5. gün tek embriyo taze transferi oldum, bugün transfer sonrası 7. gün , idrar testinde silik bile olsa gebelik te çift çizgi cıkarmı deneyen varmı , merak ediyorum ama daha yapmadım 12. güne daha çok var :) fikri olan varmı

Şu aralar o kadar duygusalım ki transfer vakti yaklaşıyor diye galiba. Bu yazdıkların beni ağlattı kendimi sizin yerinize koyup öyle hayal ettimde tutamadım gözyaşlarımı.
 Şu aralar o kadar duygusalım ki transfer vakti yaklaşıyor diye galiba. Bu yazdıkların beni ağlattı kendimi sizin yerinize koyup öyle hayal ettimde tutamadım gözyaşlarımı. Rabbim inşallah hep böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin
Rabbim inşallah hep böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin 

hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim
 hergün bi iki avuç ciğ kabak çekirdeği ve en az iki ceviz yedim 
 Benim sadece kasık ağrım oldu başka belirtim yoktu ilk 3. Gün ağrı oldu ara ara 4.gün olmadı 5.gün nerdeyse bütün gün kasık ağrım vardı ve sonrasında hep ara ara devam etti hâlâ da devam ediyo sık sık değil ama aralıklı ağrılar oluyo. Baya yazdım söyliceklerini bitirmeden yarın kan testimde güzel bi sonuç alırım inşallahh Allahım devamını da sağlıklı nasip eder bana ve bütün bekleyenlere inşallahhh diyor ve bitiriyorum
 Benim sadece kasık ağrım oldu başka belirtim yoktu ilk 3. Gün ağrı oldu ara ara 4.gün olmadı 5.gün nerdeyse bütün gün kasık ağrım vardı ve sonrasında hep ara ara devam etti hâlâ da devam ediyo sık sık değil ama aralıklı ağrılar oluyo. Baya yazdım söyliceklerini bitirmeden yarın kan testimde güzel bi sonuç alırım inşallahh Allahım devamını da sağlıklı nasip eder bana ve bütün bekleyenlere inşallahhh diyor ve bitiriyorum 

27 mart test gunum
 27 mart test gunum