2020 Mayıs ayında klomen kullananlar

C
Bnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesin
Canım Merhaba, nasıldı değerleriniz gittiniz mi doktora inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar günler geçmiyor bir türlü. Çat gününü saymazsak bugün 5. Gün. Yumurtlama gününden sonra zaman duruyor sanki bir an önce ne olacaksa olsun da,olmadıysa yeni tedavi ayına geçelim
Aynen ya bende öyleyim valla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba kızlar bende çatlama sorunu var önümüzdeki ay da ben bu tarz ilaçlardan kullanmaya başlayacağım bilgilendirir misiniz beni de, Rabbim hepimizin çabalarını geri çevirmesin inş Hayırlısıyla alalım bebişlerimizin haberlerini

doktor yumurta takibi yapacak,yumurta yeterli olgunluğa geldikten sonra çatlatma iğnesi verecek sana. Ve ilişki saati ve günleri söyleyecek. Onun dışında ek ilaçlar verebilir,rahim kalınlaşması için veya gebelik oluşursa düşük olmaması için. Yani senin durumuna ve doktorun tedavi yöntemine göre değişir. Ama yumırta takibi ve çatlatma iğnesi sabittir

Hm anladım teşekkür ederim

Kizlar meraba. Bu ay klomem kullandim 14.gun 16mm ve 17mm 2 yumurtam oldu 17.gun yaptirmam icin ovitrelle verdi doktorum ama 15.gunde asiri kasik agrim oldu yumurta kendi kendine catlamis olabilirmi

Kizlar meraba. Bu ay klomem kullandim 14.gun 16mm ve 17mm 2 yumurtam oldu 17.gun yaptirmam icin ovitrelle verdi doktorum ama 15.gunde asiri kasik agrim oldu yumurta kendi kendine catlamis olabilirmi
Merhaba canım.ben de klomen kullandığım ay kasıklarım inanılmaz derecede ağrıyordu.o sorunun cevabını sadece doktor bilebilir bence sen yine de çatlatma iğnesini doktorun dediği tarihte uygula.çatlatma iğnesiyle işi garantilemeye çalışıyorlar çünkü.tabii yine de kısmet

Tamam canm sagol

Sagsalim kucagina al inşallahh Allahik bana da nasip eder

Kızlar merhabalar bende klomen kullanıyorum ama doktorum geçen ay enfeksiyon var demişti bende sogan kuru yapayim diyorum ama bu ikisini birarada yapmanın zararı olur mu bilgisi olan varmi

Kızlar merhabalar bende klomen kullanıyorum ama doktorum geçen ay enfeksiyon var demişti bende sogan kuru yapayim diyorum ama bu ikisini birarada yapmanın zararı olur mu bilgisi olan varmi
Ben olsam yapmazdım canım.bu tarz kürler gebelik düşünenler için önerilmiyor.sonuçta klomen kullanıyorsun.

Merhaba kizlar Bende kullandim bu Ay. Yarin adet gunum. Bugun kahve rengi ve pembe leke geldi
Neden boyle oldu acaba eskiden adet gunumden once hic boyle seyler olmazdi

Kızlar bugün 8. Günüm. Sırf ikinci cizgiyi görmek için test yaptım. Günün 3. İdrarıydı. Çok silik çıktı,malum iğnenin etkisi. ama anladığım kadarıyla iğnenin etkisi bende çabuk geçecek. 4 gün sonra erken gebelik testi yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…