- Konu Sahibi Alvaro morte
-
Canım Merhaba, nasıldı değerleriniz gittiniz mi doktora inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesin
Aynen ya bende öyleyim valla Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar günler geçmiyor bir türlü. Çat gününü saymazsak bugün 5. Gün. Yumurtlama gününden sonra zaman duruyor sankibir an önce ne olacaksa olsun da,olmadıysa yeni tedavi ayına geçelim
doktor yumurta takibi yapacak,yumurta yeterli olgunluğa geldikten sonra çatlatma iğnesi verecek sana. Ve ilişki saati ve günleri söyleyecek. Onun dışında ek ilaçlar verebilir,rahim kalınlaşması için veya gebelik oluşursa düşük olmaması için. Yani senin durumuna ve doktorun tedavi yöntemine göre değişir. Ama yumırta takibi ve çatlatma iğnesi sabittirMerhaba kızlar bende çatlama sorunu var önümüzdeki ay da ben bu tarz ilaçlardan kullanmaya başlayacağım bilgilendirir misiniz beni de, Rabbim hepimizin çabalarını geri çevirmesin inşHayırlısıyla alalım bebişlerimizin haberlerini
Hm anladım teşekkür ederimdoktor yumurta takibi yapacak,yumurta yeterli olgunluğa geldikten sonra çatlatma iğnesi verecek sana. Ve ilişki saati ve günleri söyleyecek. Onun dışında ek ilaçlar verebilir,rahim kalınlaşması için veya gebelik oluşursa düşük olmaması için. Yani senin durumuna ve doktorun tedavi yöntemine göre değişir. Ama yumırta takibi ve çatlatma iğnesi sabittir
Merhaba. Bir gelişme var mıInşallah ben hemen enfeksiyon kalıyorum enfeksiyonum var sanırım o zamanda idrarda zor çıkar bi kaç gün daha bekleyip iyice sonuç alayım diye üzülmekten kokruyorum açıkçası inşallah canım rabbim isteyene nasip etsin
Evet ne oldu ben de merak ettimBnm dusuk oluyr deger 304ten 154 oldu sali gunu gne test ypcz dr. Yukselckmi incekmi ona gore mudale etcklermis dusuk olck kesin
Merhaba canım.ben de klomen kullandığım ay kasıklarım inanılmaz derecede ağrıyordu.o sorunun cevabını sadece doktor bilebilirKizlar meraba. Bu ay klomem kullandim 14.gun 16mm ve 17mm 2 yumurtam oldu 17.gun yaptirmam icin ovitrelle verdi doktorum ama 15.gunde asiri kasik agrim oldu yumurta kendi kendine catlamis olabilirmi
Tamam canm sagolMerhaba canım.ben de klomen kullandığım ay kasıklarım inanılmaz derecede ağrıyordu.o sorunun cevabını sadece doktor bilebilirbence sen yine de çatlatma iğnesini doktorun dediği tarihte uygula.çatlatma iğnesiyle işi garantilemeye çalışıyorlar çünkü.tabii yine de kısmet
Sagsalim kucagina al inşallahh Allahik bana da nasip ederMerhaba canım.ben de klomen kullandığım ay kasıklarım inanılmaz derecede ağrıyordu.o sorunun cevabını sadece doktor bilebilirbence sen yine de çatlatma iğnesini doktorun dediği tarihte uygula.çatlatma iğnesiyle işi garantilemeye çalışıyorlar çünkü.tabii yine de kısmet
Ben olsam yapmazdım canım.bu tarz kürler gebelik düşünenler için önerilmiyor.sonuçta klomen kullanıyorsun.Kızlar merhabalar bende klomen kullanıyorum ama doktorum geçen ay enfeksiyon var demişti bende sogan kuru yapayim diyorum ama bu ikisini birarada yapmanın zararı olur mu bilgisi olan varmi
Amin canım inşallahhh.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canımSagsalim kucagina al inşallahh Allahik bana da nasip eder
Dusuk oldu iste 6.gunum kahve lekenme var sifir olana kdr olur demisti kanamaEvet ne oldu ben de merak ettim
Malesef dusuyor kahve lekenme var 6.gunumC
Canım Merhaba, nasıldı değerleriniz gittiniz mi doktora inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın18 cmolan yumurtam 24 olmş iğnemi oldm artık bekleme zamanı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?