2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende kedi var toksoplazma yaptırmadım daha ama parazitleri ihmal etmiyorum sorun olacağını sanmam
Ben 3 tane kedi besledim evimde şu an yok maalesef ama toksoplazma testlerim negatif çıktı. Aşılarını ihmal etmediğiniz sürece sıkıntı yok.

Günaydın, bu konuda güvendiğiniz, eti derin kesmeyen, özellikle belirtirseniz "kanatmayan" bir manikür pedikür uygulayıcısı olmasına özen gösteriniz. (Ben tetanoz aşısı olmamıştım) Bir de İstanbul'da var belki diğer şehirlerde de ulaşmak mümkündür, "podolog" yani ayak bakımcısı bulunabilirse o iyi olur. Direk aletle çalışıyorlar kanatma olasılığı hemen hemen hiç yok ve sertifikalı ise zaten işini çok iyi biliyor. Üniversitelerde bike "podolog" eğitimi başlamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hastanelerle geriatri yani yaşlı bölümü ile çalışıyorlar, şeker diyabet hastaları konusunda, ayak hastalıkları konusunda uzmanlar. Oje sürdürüyordum ben. Aşırı solumadıktan sonra bir sakıncası olmaz. Bir de arada hava aldırmak lazım tırnakları. İlerleyen dönemde eğilip ayak bile yıkanamıyor maalesef

Ben kokusunuda sevmiyorum ama midemde yanma oluyor.onu yaparsak olu mu bilemedim.ama çok lezzetli duruyor baharatları çok severim

Denicem simdi..

Hele naneyle gerçekten çok severim. Beyaz peynir veya İzmir tulum, bir dilim kızarmış ekmek, zeytinyağlı domates, salatalık, türk çayı off. Gidim de yapim Bulantı devam ama 1 haftadır bu kahvaltıyı yapabiliyorum. Hatta oğlum yumurtasını yemezse onunkini de yiyorum. Gün bitene kadar da başka hiçbir şey içim almıyor yiyemiyorum maalesef düzelir inşallah

Günaydın kızlarrr Valla ne çok şey konuşulmuş oku oku bitiremedim. Oje ve beslenme konusunda bize bilgi veren arkadaşlara da teşekkürler. Benim sorum ise saç boyası? Saçımızı boyatabiliyor muyuz? En azından dip boya? Çünkü beyazlarla yaşıma rağmen başım dertte.

Çayyasak diye biliyorum ben. Günde bır tane ı da cok acuk ve mumkunse lımonlu olacakmks

kızlar ben 62 kiloyum az yiyorum şimdiden kilo almayım diye hatta 2 kilo vermek de istiyorum acaba bebişe etkisi olur mu olumsuz
Ben de 61 kiloyum. Kılomuz aynı netdeyse. Ben de zayıflamak istiyorum kılı almak en buyk korkum ama iştahım azalması hiç

İlk periyotta yani ilk 3 aylık dönemde önermiyor hekimler ama sonrasında çok ihtiyaç ise organik biyolojik boyanı kendin götürüp boyatabilirsin diye biliyorum. Ben sarı saç kullanmama rağmen boyatmayı tercih etmemiştim. Doğum ve doğum sonrası emzirme dönemine kadar. Baya kötü oluyor. Ama ben öyle tercih ettim.

Aslında bende boyatmak istemiyorum. Sonuçta boya dediğin şey direk saç derisinden emilebilen kimyasal. Ama doğum fotoğraflarında da beyazlarım çıksın istemiyorum.

Üst rafa neden uzanamıyrz peki ben şimdiye kadar çok uzandım

4 kere ultrason kısmından hiç-bir sey anlamadım. 4 kere gıdınxe çocuğa nnolmus ki?

uyuyalım vücut istiyor demekki kesinlikle aynıyız o kadar uykum var ki uyanırken başım ağrıyor bazen uyumaktan
Ben de o kadar derin uyuyorum ki.... kalktıgımda yaptığım taraf sancıyor resmen ve bir baş ağrısı henüz 4+6 yım üstelik daha ilerisi nasıl olur bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…