- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
AynenKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.![]()
Aynen öyle ya. Sürekli aynı şeyler, dışarı çıkamıyorum. Bir sağa yat, bir sola yatMaalesef canımcım.
Bende çeşitlendirmeye çalışıyorum her gün farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra gitmiyor sanki.
Öylesine bir markete gitmek bile ne kadar önemliymiş.
Umarım öngörülenden daha kısa sürede biter gider şu hastalık.
En azından senin öyle becerilerin var benim hiç yok.Bütün sülalaye yetecek kadar patik ördüm artık o da kesmiyor, havalar kapalıyken iyi de güneş açınca iyice deliricez. Bi yürüyüş bile yapamıyoruz, azcık yürüsem belki de doğururdum şimdiye kadar :) gerçi sağlık olsun şu günler geçsin de herşeye razıyız
Aynı şeyi düşünüyorum. Fenalık geliyor bana. Dün sırf can sıkıntısından mantı açtımKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.![]()
Ooooo ben o aşamayı çoktan geçtim, buzlukta kuzu kuzu yatıyorlar. Bir süre sonra yapacak birşeyde kalmıyor işte.Aynı şeyi düşünüyorum. Fenalık geliyor bana. Dün sırf can sıkıntısından mantı açtımmeşgul olacak bir şeyler bulamıyorum
![]()
Sende yok mu kız bir hareketlenme
Üff al benden de o kadar çatlicam yakınndaKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.![]()
Mantı mı açtınAynı şeyi düşünüyorum. Fenalık geliyor bana. Dün sırf can sıkıntısından mantı açtımmeşgul olacak bir şeyler bulamıyorum
![]()
Oh maşallahOoooo ben o aşamayı çoktan geçtim, buzlukta kuzu kuzu yatıyorlar. Bir süre sonra yapacak birşeyde kalmıyor işte.![]()
Aynn geçmiyorSon günler neden geçmiyor![]()
Valla öyle. Keşke bir hobim falan olsaydıÜff al benden de o kadar çatlicam yakınnda
Mantı mı açtınben en cok poğaça yapıyorum
![]()
Senin ev bahçeli toprakla uğrasıp rahatlıyosun şanslısınOh maşallahYarına plan yaptım neyseki. Çiçek soğanı aldım internetten. Onları ekeceğim saksılara
Sonrası Allah kerim
![]()
Evet yaa fobi edinmeye başladım hobi yerineValla öyle. Keşke bir hobim falan olsaydı![]()
İnsanın bahçesi olunca tabiOh maşallahYarına plan yaptım neyseki. Çiçek soğanı aldım internetten. Onları ekeceğim saksılara
Sonrası Allah kerim
![]()
Yok kız benimkinin doğmaya niyeti yok herhaldeSende yok mu kız bir hareketlenme![]()
Aynen.Evet yaa fobi edinmeye başladım hobi yerine![]()
Ay hadi inşallahYok kız benimkinin doğmaya niyeti yok herhaldeÇarşamba kontrolüm var keşke gitmisken sancı manci gelse de hayirlisiyla doğurup dönsem be
![]()
Kız daha senin vaktin çok. Benim kala kala on gün kalmış beyimiz içeride o kadar rahat ki hiç cikasi yokAy hadi inşallahbundan sonra bende hep o umutla gidicem muhtemelen
![]()
Sağol canm eşime desem yoğurur vallaSen kalkma eşine tarif et yapsınyakın olsak gönderirdim sana kız
![]()
Ben de az once kocayla iki kucuk cocuk gibi el kizartmaca oynadikKızlar evde geçen her gün aynı olmaya başladı. Patlıcam sıkıntıdan ya.![]()
Ayy Allah iyiliğini versin güldürdün geneAynen.Şener Şen'in külotla koştuğu bir film vardı. Dışarı çıkıp öyle koşmak istiyorum
![]()