2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Terlemem kolay kolay ama sıcak basar Üstüm açık yatıyorm ben de çok bunalıyorum . Bir de nefes darlığı oluyor bu son günlerde . Böyle patlıcak gibi oluyorum sağa sola ne tarafa dönersem döneym uyuyamıyorum zor nefes alıyor gibiyim. Bebeğim aşağı doğru bastırcağına yukarı doğru mu bastırıyor anlamadm yönünü şaşırdı galiba 😂
Ben o nefes darlığının çaresini çift yastıkla buldum. 😬 Benimde nefesim kesilir gibi oluyordu, yastığı yükseltince biraz rahatladım canım.

Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni 😂
Ayyy ben de ben dee 😒 gece ustum hep acik o yuzden de her yerim agrio usutmekten

Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni 😂
Bende öyleyim canm
Hiç sıkı bişe giyemiyorım yapışp kalıyor
Hep bol salaş şeyler giiymek istiyorum yatarken

Ben o nefes darlığının çaresini çift yastıkla buldum. 😬 Benimde nefesim kesilir gibi oluyordu, yastığı yükseltince biraz rahatladım canım.
Bir de çift yastık deneyeyim bari 🥰 cam açık yatmak da iyi geliyor ama bu sefer eşim üşüyor hasta olcak diye korkuyorum

Ayyy ben de ben dee 😒 gece ustum hep acik o yuzden de her yerim agrio usutmekten
Ben üstüm açık yatamam hayatta. İlla sarılmam lazım yorgana. Ondan dolayı çok zorlanıyorum. Bacak arama falan alıyorum en kötü ama o zamanda belim vs açık kalıyor. 🙄
Bende öyleyim canm
Hiç sıkı bişe giyemiyorım yapışp kalıyor
Hep bol salaş şeyler giiymek istiyorum yatarken
Bende hep eşimin dolabına dadanıyorum. 😂😂

Kiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.

Kiskaniyor bi kaç gun iyiydi bugun gene başladi. Babasi gitti onada biberon aldi bir kutu mama aldi, yaptim icmedi. Cici bebe süt koydum icmedi, oglum basindan beri biberon hic tutmadi. Simdi ağliyor aynisindan aldik biberonu aventin ama yok, o kardesininkini istiyor. Ogluma yaptigim sutu kardedine veriyo gibi yapiyorum, onu alsin diye aliyo direk tüküruyor. Sagdigim sutleri iciyor iyice piskopata bağladi. Yalandan agliyor göz yaşı yok. 18 aylik oda bebek ama ben şaşırdim. Actim mememi emsin bi kere diye azıma etti. Babası o kadar ısıramaz ucu koptu resmen. Dudu dudu diyor öpüyor ama onu itiyor kendi yerleşmeye çalışıyor kucağıma.
Ah bebeğim, kıskanıyor demek ki duru kızımızı. Bırakmış mıydı emmeyi? Yani bu durumda nasıl davranılır bilemiyorum bende ilk bebeğim olacağı için. Yaşı küçüktü hatırladığım kadarıyla. Konuşsanız fayda eder mi, anlar mı ondan da emin değilim. Bilemedim 🤷‍♀️🤤
İlahii Sütümü çaldı lafına güldüm :))
Oğlun kaç aylıktı canım ?
Oğlun için ayrı biberon mu yapsan acaba. İkisi De bebek ya kıyamamm kıskançlık oluyordur tabi..Allah yardımcın olsun bende kızım doğunca oğlumun tepkilerini çok merak ediyorm . Şmdiden karnımı kardeşşşş kardeşşş sevsede öpse de eve geldiğinde ne yapcak çok meraktaym🙈

Ben üstüm açık yatamam hayatta. İlla sarılmam lazım yorgana. Ondan dolayı çok zorlanıyorum. Bacak arama falan alıyorum en kötü ama o zamanda belim vs açık kalıyor. 🙄

Bende hep eşimin dolabına dadanıyorum. 😂😂
Once uzerimden atiorm biraz usuyunce tekrr ortuorm ama kisa surede sicak basio 🙈
Ben de sistim siseli kocann tsortlerinden faydalniorm 😀😎

Ah yavrum baya kıskanıyor , nasıl baş edeceksiniz bilemedim. Herşeyi yapmışsınız zaten . Allah yardımcınız olsun . Çözüm bulabilirsiniz inşallah

Çok sabır isteyen bi dönemdesiniz canım :( umarım bu alışma evreniz çok uzun sürmez
Hemen alışır kardeşine paşa ❤️🤲

Valla bende düşünüyorum yaza gelseydim napardım diye. Sırılsıklam uyanıyorum nerdeyse. Üstümü açıyorum sürekli ama korkuyorumda böbrekleri falan üşütücem diye.

Ee kalk ye birşeyler canım 😬

Valla bir sandviç hazırlayıp gömdüm bile Allah affetsin😅

Back
X