- 17 Mayıs 2015
- 726
- 617
- 53
hastanenin size verdiği doğum raporu ve babanın kimliği yeterliTeşekkür ederim evlilik cüzdanı falan dedi kimlik için bir arkadaşım bende telaş yaptım görev yerinde kaldı o memlekete geldiğimiz için saol canım benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanenin size verdiği doğum raporu ve babanın kimliği yeterliTeşekkür ederim evlilik cüzdanı falan dedi kimlik için bir arkadaşım bende telaş yaptım görev yerinde kaldı o memlekete geldiğimiz için saol canım benim![]()
Bence işini kesin görür; aylar önce Bim e gelmişti bende ordan aldım ; e bebek de falan baktım hiç farkı yok hepsi aynı. Sadece oralarda fiyatı iki katıKızlar ben reflü yatağı almadım ama gerekli birşey sanırım. 2 nisanda a101'e gelecekmiş. Ordan alsam işimi görür mü yoksa önerceğiniz bir marka var mı?
Bende yogurdumu petekte 4 saatte yapiyorum, kalıp gibi oluyor. Cam kavanozda hergun yapiyorumAa çok ilginçmiş ya fırını duydum da bu fincan olayını ilk kez duyuyorum bir denemek lazım; çok saol cnm. Ben de yoğurdu sulu hiç sevmem taş gibi olsun isterim ; annem de hep fırında yapıyor sanırım onun etkisi çok![]()
Bende yogurdumu petekte 4 saatte yapiyorum, kalıp gibi oluyor. Cam kavanozda hergun yapiyorum
O senin işin zor oda kucuk kiskanicak birde ablalik modlari Allah yardimcin olsunŞanslısın bencebenim ikinci
İlk kızm 3 yaşına girecek küçük annelik taslıyor şimdiden![]()
Valla bugun evin işlerine yardimda ettirdim kayinvaldem görse gözleri yaşarirBende anlamadım valla. Böyle çalışmaya can kurban diyorum gülüyoraynen en azından son zamanlarda yanımda olması iyi oldu tabi
![]()
Seninkinden farkı yok. Cam kavanoza mayalıyorum, bir tane havluya sarip peteğin üstune koyuyorum 4 saat sonra alıyorum. Yazın arkadasin dedigi gibi fırinda yapıyorum, peteklerim yanmadığı için. Senin yaptığın gibi yapınca sulu oluyorpetekte nasıl yapıyorsun canım; amma değişik yöntemler varmış yahu bende anam babam usulü sarıp sarmalayıp sabaha kadar bekletiyordum benim ki çok demode kalmış![]()
Aynen canm Amin inşaAllahO senin işin zor oda kucuk kiskanicak birde ablalik modlari Allah yardimcin olsun![]()
İyi o zaman 2 nisanda eşimi göndereyim alsın gelsinBence işini kesin görür; aylar önce Bim e gelmişti bende ordan aldım ; e bebek de falan baktım hiç farkı yok hepsi aynı. Sadece oralarda fiyatı iki katı ☺☺![]()
Yardım etsin tabi, aferin ona. Bu anneler öyle yetiştiriyor ki erkek çocuğunu bazıları 2 yumurta kıramaz, çamaşır makinesi çalıştıramaz. Kız olsa canlarına okurlar ama herşeyi öğrensin diye. Birde marifetmiş gibi yaptıkları şey övünürler. Sen alıştır yavaştan, doğumdan sonrada desteklesin seni.Valla bugun evin işlerine yardimda ettirdim kayinvaldem görse gözleri yaşarirarkadaslari aradi napiyosun diyolar temizlige yardim ediyorum diyo sanirim dalga geciyorlar oda son gunleri agirlasti falan muhabbetleriyle kendini avutuyor
bir tek ogluydu ablalari annesi gozunun icine bakiyor elin kizi aldi oda benim tabi boyle iş yaptirir
![]()
Ah sadece geceleri olsa sürekli öyleyim ben eşim yanımda yorgan kafasına kadar çekili uyuyor ben üstümü zaten örtemiyorum bi de gidip sürekli elimi ayağımı yıkıyorum uyuyabilirsem şayet sabah beni görünce hayret ediyor sırılsıklam ter içindeyim iyi ki yazın hamile kalmamışsın düşünemiyorum o zaman seni diyor ki kar kış ve soğuğuyla meşhur bir memlekette yaşıyoruzYa geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni![]()
Kızlar bir soru da benden. Saçımı boyamam lazım malum kuaförler açılmaz bi süre daha. Organik boya almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı aranızda ?
Kızlar benim de dün temizlik isim halloldu çok şükür bugün de annem geldi artık doğuma hazırım ben yaannem yarın bebegin kıyafetlerini ütüleyip yerleştirecek bizde eşimle besigini kurarız ohhh
gerisi sağlıkla kizimizi eve getirmeye kaldı geri sayımda son 3 ✌ ay olezem heyecandan Rabbim hayırlısı ile sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Ya geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni![]()
Valla bende düşünüyorum yaza gelseydim napardım diye. Sırılsıklam uyanıyorum nerdeyse. Üstümü açıyorum sürekli ama korkuyorumda böbrekleri falan üşütücem diye.Ah sadece geceleri olsa sürekli öyleyim ben eşim yanımda yorgan kafasına kadar çekili uyuyor ben üstümü zaten örtemiyorum bi de gidip sürekli elimi ayağımı yıkıyorum uyuyabilirsem şayet sabah beni görünce hayret ediyor sırılsıklam ter içindeyim iyi ki yazın hamile kalmamışsın düşünemiyorum o zaman seni diyor ki kar kış ve soğuğuyla meşhur bir memlekette yaşıyoruz
Ee kalk ye birşeyler canımCanım ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama benimde almam lazım. Kullanan yok mu acaba aramızda?
Çok heyecanlı gerçekten Rabbim sağlıkla alıp gelmeyi nasip etsin
Yok kuzum bana olmuyor ya. Eşimle çenemi açıldı şimdi de acayip acıktım bende offf
Terlemem kolay kolay ama sıcak basar Üstüm açık yatıyorm ben de çok bunalıyorum . Bir de nefes darlığı oluyor bu son günlerde . Böyle patlıcak gibi oluyorum sağa sola ne tarafa dönersem döneym uyuyamıyorum zor nefes alıyor gibiyim. Bebeğim aşağı doğru bastırcağına yukarı doğru mu bastırıyor anlamadm yönünü şaşırdı galibaYa geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni![]()
Ah bebeğim, kıskanıyor demek ki duru kızımızı. Bırakmış mıydı emmeyi? Yani bu durumda nasıl davranılır bilemiyorum bende ilk bebeğim olacağı için. Yaşı küçüktü hatırladığım kadarıyla. Konuşsanız fayda eder mi, anlar mı ondan da emin değilim. BilemedimBenim adi oglum bugün 2 defa sütümü çaldı. Uykusunda bebeğe icireyim dedim uyanmiyor diye. Oğlum sağolsun kaptı biberonu elinden almak ne mümkün lık lık içti. Süt sağarken başımda bekliyor. Cok fena huy degistirdi tanıyamıyorum çocügumu. Birde meme emmek icin ağliyor ne yapcam ben ya saat 2 oldu ben daha uyuyamadim, 2 side uyanik bu saatte oglum asla uyanik olmazdi deli gibi oturuyoruz.
İlahii Sütümü çaldı lafına güldüm :))Benim adi oglum bugün 2 defa sütümü çaldı. Uykusunda bebeğe icireyim dedim uyanmiyor diye. Oğlum sağolsun kaptı biberonu elinden almak ne mümkün lık lık içti. Süt sağarken başımda bekliyor. Cok fena huy degistirdi tanıyamıyorum çocügumu. Birde meme emmek icin ağliyor ne yapcam ben ya saat 2 oldu ben daha uyuyamadim, 2 side uyanik bu saatte oglum asla uyanik olmazdi deli gibi oturuyoruz.