Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahBenimde kızım dünyaya geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahBenimde kızım dünyaya geldi
Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallahBenimde kızım dünyaya geldi
Ben 18 kilo aldım ama 1 kilosu süt olabilirAy ne güzelben 17 kilo aldm
![]()
Yaa maşallahh bende doğrmak istiyorumm keşke erken olmasaKızlar ben 3.kez aşık oldumson ikisi aşkların en güzeli
allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa
iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm
kızımı
ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa
![]()
Hiç zannetmem canım öyle birşey olduğunu. İnternet çok fazla yanlış haber içermeye başladı. Bilgi kirliliği had safhadaKızlar böyle bi haber gördüm
Evet haber yanlıştır ama yinede hurmalara çok kişi dokunuyor. Ben hiç bizaman yıkamadan yemedim. Şmdi de oğluma hergün yediriyorm mutlaka ama hep İyice yıkayıp veririmHiç zannetmem canım öyle birşey olduğunu. İnternet çok fazla yanlış haber içermeye başladı. Bilgi kirliliği had safhada![]()
O yüzden bol bol yatayım dimiBebiş gelince yatmaya alıştım diyemiceksin ama![]()
Gözün aydın canım tebrik ederimSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Aleyküm selam ,Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Ayy bu ne hiz nisan gelmeden patir patir doguruyorsunuz hatunlarrrSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Doktorum sağolsun sen merak etme ben çekerim dediAyy böyle gün alanlaeı duydukça heyecanlanıyorum yaboşver kuzum benim de herşey iptal, fotoğraf çekimi falan. Ordan birine rica edip vericem telefonu çeksin diye. Sende öyle yaparsın
![]()
Gozunuz aydiinSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Kuzum usg ye göre olmaz bence benim bebiko nolcak öyleyse kafa bas 3 hafta önde. 35 is ama 38 onlar . Sezeryan vakti gelmis mi yaniYes bebeğim,sanırım usg ye göre doğum oluyor öyle biliyorum ben
EveeeeetYaa öyle bi usul mü var inan hiç bilmiyordum deneyeym![]()
Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuk..şu kötü günlerde içim açılıyor umut oluyor yeni hayatlarSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor