2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar böyle bi haber gördüm

Eklentiler

• 20200329_191052.webp
    20200329_191052.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben 3.kez aşık oldum😍😍😍son ikisi aşkların en güzeli💕💕allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa😌🤗iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm😂😂kızımı🤗ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa😪😌
Yaa maşallahh bende doğrmak istiyorumm keşke erken olmasa 🥰neyse az kaldı az 🌺

Hiç zannetmem canım öyle birşey olduğunu. İnternet çok fazla yanlış haber içermeye başladı. Bilgi kirliliği had safhada 😪
Evet haber yanlıştır ama yinede hurmalara çok kişi dokunuyor. Ben hiç bizaman yıkamadan yemedim. Şmdi de oğluma hergün yediriyorm mutlaka ama hep İyice yıkayıp veririm 🌺

Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Aleyküm selam ,
Yaaaa maşallah gözünüz aydın canımm hayırla sağlıkla büyütün inşallah🌺
hergün doğm haberleri duyuyoruz çok mutlu oluyorm benm de bi an önce doğurasım var hayırlısıyla 🥰
İnşallah en kısa sürede sütün de gelir ❤️

Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Ayy bu ne hiz nisan gelmeden patir patir doguruyorsunuz hatunlarrr😁
Saglicakla büyüt canim bebegini gözün aydin kolay saglikli guzel dogumlar basimiza insallah 🤗

Ayy böyle gün alanlaeı duydukça heyecanlanıyorum ya 🤭 boşver kuzum benim de herşey iptal, fotoğraf çekimi falan. Ordan birine rica edip vericem telefonu çeksin diye. Sende öyle yaparsın 😬
Doktorum sağolsun sen merak etme ben çekerim dedi 😂😂 ebeler falan çeker herhalde ya bi iki tane ne yapalım bu dönemlerde insan sağlıkla kucağına alıp eve dönmek için dua ediyor sadece🤷🏻‍♀️

Gözün aydın canım. Ne güzel maşallah artık günde kaç doğum haberi alıyoruz. 🥰
Sütünde hemen gelir umarım 🤲

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuk..şu kötü günlerde içim açılıyor umut oluyor yeni hayatlar💕

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🌸

Back
X