2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu kan uyuşmazligi anne negatif baba pozitif durumda ve bebek ile anne kanı uyuşmazsa bebek anne kanı ile savaş verirse bebekte sorun oluyormuş. Peki kan uyuşmazligi olan için idrar sonucundan anlasiliyomus galiba düşük pozitif çıkan var mı. Yada sözlerin hep negatif mi cıktı test sonucları.?

Lütfen cevap verin gerçekten ablam belli etmese de kötü benim de çok canm sıkılıyor bu duruma 😔😔😔 belki hir tedavisi vardır diye umut ediyorm

Kuzum usg ye göre olmaz bence benim bebiko nolcak öyleyse kafa bas 3 hafta önde. 35 is ama 38 onlar . Sezeryan vakti gelmis mi yani 😁 halbuki daha 1 ay var
Kanka uyluk kemiğine göre hesaplanıyormuş haftası.ben doktora son adet tarihimi bilmediğimi söyleyince sorun değil usgye göre doğurtuyoruz zaten genelde dediydi.bilemedim ki.ben kaç hafta olduğumu bilmiyorum mesela normalde.usgye göre doğum yapacağım mesela

Kanka uyluk kemiğine göre hesaplanıyormuş haftası.ben doktora son adet tarihimi bilmediğimi söyleyince sorun değil usgye göre doğurtuyoruz zaten genelde dediydi.bilemedim ki.ben kaç hafta olduğumu bilmiyorum mesela normalde.usgye göre doğum yapacağım mesela
Uylugu haftasiyla uyumlu aynen canm orantisiz oğlum benim hesaplarımi karıştırıyor 😁

Ah keşke. Sanki çatı muayenesinden sonra bi hareketlilik oldu bende ama umarım doğururum 10 güne. 15 nisan son gün benim için doğmazsa sezeryan dedi. Doğururuz inşallahta yürüyüş falanda yapamıyoruz pek hareketsiz hissediyorum kendimi
Neden 15 nisan son gün diyor? 40 haftayı beklemiyor mu?

Anladım canım fl denilen bacak boyu o zaman. Bacak boyu en son ben 36da gitmişim ama usg 36+5 çıkmış şimdi baktım kağıda. Ama bugun anca 36+5im demekki 5 gün önden gidiyor uyluk kemiğine göreyse. Kilo boya gitti bizde demek😂😂
erkek mi kız mı bebişin canım ilk çocuk olacak dimi

İlk cocuk kız olacak canım
Aşağı yukarı haftanla ölçümler aynı kuzum 2-3 gün şaşabilir belki.normal doğum düşünüyorsanız tam da ters zamana denk geldiniz bol bol yürüyüş iyi olurdu 😩 pilates topu da işe yarar squat falan

Aşağı yukarı haftanla ölçümler aynı kuzum 2-3 gün şaşabilir belki.normal doğum düşünüyorsanız tam da ters zamana denk geldiniz bol bol yürüyüş iyi olurdu 😩 pilates topu da işe yarar squat falan
Evet cok bi fark yok ama uyluk kemiği bastan beri önden gidiyor biraz. Ben normal doğum istiyorum ama suan durum cok karısık ya sezeryana da dönebilirim her an. Ondanda korkuyorum ameliyat sonrasından😞 keşke 38de gelse kendiliğinden falan.

Benimde göbeği 2 hafta falan ilerde kuzum ya dombili mi acaba bu oğlan
Ya kafasına ne demeli 😏
Bebegi dogurmak birsey büyütmek yok süt yetti yok yetmedi hadi arttirici araştır. Artmadi mama bul . Sarilik olmasin . Derken Meme reddi en cildirtan sey biberonu cikar . Çıkkkss yine cozüm yok sebep bulunmuyor . Gaz oldu gaz çıkarıcı
Uyku sorun uyku eğitimi derken ek gida zamanı 😱😱😱 yedi yemedi döktü hadi cani sagolsun ama temizlemek 🤪 iştahsız bu cocuk iştahaçıcı araştır olmadi digerini dene atak donemi dis dönemi hastalik ..oturma donemi pat düştü . Herseyi agzina alma donemi aman hijyenik olalım. Emekleme ayy her yere kaciyor carpiyor . Yurume donemi pat düştü pat çarptı. Derkeeeeennn ... oh 2 yas geldi bebeklik sıkıntısı bitti bazi seyler duzene girdi... o da ne iki yas sendromu sebepsiz hırçınlık düzensizlik bağırma ağlama kendine zarar verme veeeee anne çıldırdı 😂
Cocuk demek aslinda basli basina problemle cabalamak demek ahh o sevgisi yok mu hepsini seve seve yaptırıyor 😅😌
Fena döküldüm suan sabahtir beri oglumla ugrasmaktan psikolojim söküldü 🤪

Kızlar ya biraz uzun anlatacağım belki de okursanız sevinirim. ablam 28 haftalık hamile kan uyuşmazlığı var 2nci çocuğu olacak Allah nasip ederse. Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittiğinde dusuk pozitif çıkmış test bu da çocuğun anne ile kanı uyuşmadığı ve eğer bu durum devam ederse öleceğini söylemiş 😔 çarşamba gnu tekrar test yapmak için gidecek eğer yine aynı şekilde olursa başka büyük bir şehire sevk çekilecekmiş orda test yapılacakmış burda yokmuş ondan. Pozitif çıkarsa alacaklarmış. Aranızda hiç böyle birşey duyup da sorun olmadan doğum yapanlar oldu mu hiç.? 😔😔😔😔😔
Ben böyle bir şey bilmiyordum. Benim de annemle kan uyuşmazlığım var. Annem hep anlatırdı. Kan uyuşmazlığı olunca ilk doğumdan sonra bir aşı mı iğne mi bir şey yapılıyormuş. Sadece o kadar olduğunu biliyorum. Hatta kardeşimde bile yapılmadı diye biliyorum. Sadece ilk çocuk doğunca bir iğne diye biliyordum. Şaşırdım.

Ben böyle bir şey bilmiyordum. Benim de annemle kan uyuşmazlığım var. Annem hep anlatırdı. Kan uyuşmazlığı olunca ilk doğumdan sonra bir aşı mı iğne mi bir şey yapılıyormuş. Sadece o kadar olduğunu biliyorum. Hatta kardeşimde bile yapılmadı diye biliyorum. Sadece ilk çocuk doğunca bir iğne diye biliyordum. Şaşırdım.
Her çocukta gal8ba yapılıyor çünkü ablam bunda da igne için gittignde öğrendi bu durumu

Neden 15 nisan son gün diyor? 40 haftayı beklemiyor mu?
15 i 39+2 oluyorum. Ondan sonra normal için atak yaparsa bebek zor olur sıkışma durumu olur diye tedirgin. Kafa ölçüsü hep iki hafta önden gidiyor. Bugunde gittim daha kanala inmemiş bile hiç gelesi yok zaten 🤦🏻‍♀️

Back
X