2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk 😥
Canım iki gün önce bende hareket ermiyor diye endişe edip gitmiştim doktor uyuyor demişti stres yapma kasılmalar yormuştur belki onu

• Beğen
Reactions: Kuf
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk 😥
Canım hiç sıkıntı yapma.dogum yaklaşınca daha az hareket hissedersin yani hiç yok diyosan bebeğinin sevdiği bisey ye mesela ben portakal yedigimde ucan tekmeler atar varsa böyle belli bi sevdiği şey ye ve takip et ki zaten gidecekmişsin doktora ama hazırlıklı git çantanı bavulunu al ❤😍

• Beğen
Reactions: Kuf
Bende korkuyorum her iki doğumdan da canım,bir an önce zaman gelse doğursak ya sancısı ağrısı acısı bir an önce geçse bu konuda benimde sinirlerim bozuk :(
Evet bende korkuyorum valla ama öyle ya da böyle cıkacak içimizden artık ne kadar rahat olursak o kadar kolay olur 😂
Aynı şekilde benim de bugün sabahtan beri tarif ettiğin ağrı vardı hiç de durmuyordu. Aradım ablamla konuşarak öğlenden sonraya hastaneye getirdi beni. Ayy sonrası tam bir macera 🙂
Meğerse nişan gelmiş benden geçenlerde çok pembe bir akıntı gelmişti. Oymuş nişan. Neyse baktılar ki ben 2cm acilmisim 😕O arada karnımda foşş diye akmaması yüzünden anlayamadım iki gündür suyu da azalmış. Dün ve evvelki gün idrara benzer renksiz kokusuz sıvı gelmesi oluyordu ara ara ben de gebelikte hormanel vajina akıntısı sandım. O Minik oğlanın suyuymuş. 😨
Daha doğum için erken oldu 36+3 te doğdu ve iyi çok şükür. Kendisi odama verildi bir iki kez emzirdim kilosu ortalam 2820 gr. 50cm.
Ben de bu gece hastanedeyim inş. Yarın gece eve çıkarız 🤲🏻
Herkese iyi geceler canlarım💕
Gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah tebrik ederim😍
Kızlar sanırım nişanım geldi 😳
Emin de değilim ama. Şimdi başta altıma kaçırdım sandım. Sonra bir daha hissettim aynı boşalmayı. Tuvalete koştum kesin suyum geldi diye. Açtım devam eden bir şey yok. Ama çamaşırım hatta pijamam ıslandı. Yere de damladı camasirimi indirirken. Yerdekinin resmini çektim, igrenenler olursa özür dilerim 👀 Tecrübeli anneler nişan mı bu? Nişan pijamayi islatacak kadar çok gelir mi😳Eki Görüntüle 2611589
Abowww kız doğuruyon sen valla Ay ben heycanlandım😂 bu arada bebek doğum anında hareketleri azalıyormuş kanala girdiği için stres yapma. Sakince git hastaneye stres olma inşallah sağ salim kucagına alacaksın canım benim ❣️❣️❣️

Canım eğer gelen suyun ise zaten su azalınca bebek hareletlerinin azalmasıda normalmiş okuduğum kadarıyla. Endişelenme. Belki o da doğuma enerji topluyordur. 😊

Kızlar hepinizden Allah razı olsun 😍 Okudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi😅 kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye😍 seviyoreee hepiniziii🥰🥰🥰

Kızlar hepinizden Allah razı olsun 😍 Okudukça rahatladım ya iyi ki varsınız cidden. Şimdi yoldayız. Sanırım biraz daha geldi suyum. Depend giymistim Allah'tan. Ay eşim ağladı iyi mi😅 kiyamam heyecanları herhalde. Dua edin bana bir avazda sağlıkla dogurayim diye😍 seviyoreee hepiniziii🥰🥰🥰
Biz bile heyecanlandık kız 😂 hadi güzel haberlerle 🥰

Aynı şekilde benim de bugün sabahtan beri tarif ettiğin ağrı vardı hiç de durmuyordu. Aradım ablamla konuşarak öğlenden sonraya hastaneye getirdi beni. Ayy sonrası tam bir macera 🙂
Meğerse nişan gelmiş benden geçenlerde çok pembe bir akıntı gelmişti. Oymuş nişan. Neyse baktılar ki ben 2cm acilmisim 😕O arada karnımda foşş diye akmaması yüzünden anlayamadım iki gündür suyu da azalmış. Dün ve evvelki gün idrara benzer renksiz kokusuz sıvı gelmesi oluyordu ara ara ben de gebelikte hormanel vajina akıntısı sandım. O Minik oğlanın suyuymuş. 😨
Daha doğum için erken oldu 36+3 te doğdu ve iyi çok şükür. Kendisi odama verildi bir iki kez emzirdim kilosu ortalam 2820 gr. 50cm.
Gözun aydin Allah Anali Babali buyutsun🙏🤗 acilman az olmus normalmi sezeryanmi oldu nasil hissediyorsun kendini hastane ortami nasil?

Oy hadi hayırla sağlıkla bir avazda doğurda güzel haberlerini ver inşallah Bizde burda havalara uçalım🥰🌺

Hayirli haberlerini bekliyoruz,Bir avazda dogurursun insallah,Rabbim yardimcin olsun saglikla al kucagina bebegini🙏🤗

Ayy bir actim mesajini gördüm noldu bluppppp dogum sanci mi var ayy hadi hayirlisi 😀

Benimde kızım dünyaya geldi
Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor

gözünüz aydın arkadaşlar. saglikla sihhatle büyütün kuzularınızi insallah. 💕💗💕💗💕🤩

bir avazda sağlıkla gelsin insallah minigin canim. Allah yardımcın olsun.

doğumdan sonra doğuma gidiyorum diyen herkesin haberine gözleri dolan bir ben miyim acaba?😥😥

Hadi 1 avazda doğurda gel bebek koksun buralar :rolleyes: :rolleyes: :halay::halay:

Back
X