2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar size bir soru soracağım. Doğum başladı örneğin sancımız geldi, suyumuz geldi vs bir şekilde anladık. Sonra bu şekilde 2 saat yol gitmek risk mi sizce?

Bana yakın olan hastanede anestesici yokmuş gitmiş. Buraya gelirsem beni merkeze sevk edecek ama oranın durumu iyi değil. Ben oradansa 2 saatlik mesafede başka bir ilde doğurmak istiyorum. Ben napıcam ya 😑

Kızlar rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma yok. Çatı muayenesi yaptı uygun kemigin ama kaslarin çok sıkı yirtigin olabilir dedi. O değil de yarın sabah gel yatısını yapalım kendi baslamazsa bugün dedi. Dua edin bugün kendi başlasın ya. Suyu var dedi. Az az geliyo sanırım benimki ya. Açılma için merdiven squat başka ne yapayım 😃👀 ilişki demeyin benim de halim yok eşimin de 🤣

Sağ ol canım yarına kaldı bakalım.

Vardım kanka dönüyoruz eve. Açılma yok yarına kadar baslamazsa gel suni verelim dedi onu da istemiyorum ama bilmiyorum ya nasıl yapsam. Haftasonu yokmuş izne ayrılacakmis dogurtup kurtulma niyetinde gibi geldi sanki ya. Nst de sancı da çıkmadı ama ben hissediyorum geliyo ara ara
Tuşelediyse bu akşam falan başlayabilir doğumun kanka.birden oluyo zaten herşey.32 haftalıkken kanama olduğunda doktor benim Rahmimi de tuşeledi.o zamandan beri sancım başladı.3 cm açıklığım olmuş meğerse tuşeden sonra.ama doğumu durdurmak için sürekli hap kullanıyorum.1 hafta sonra bırakıcam balı.seninde muhtemelen bu akşam başlar.başlamazsa da doktorun dediğini dinle bence

Kızlar size bir soru soracağım. Doğum başladı örneğin sancımız geldi, suyumuz geldi vs bir şekilde anladık. Sonra bu şekilde 2 saat yol gitmek risk mi sizce?

Bana yakın olan hastanede anestesici yokmuş gitmiş. Buraya gelirsem beni merkeze sevk edecek ama oranın durumu iyi değil. Ben oradansa 2 saatlik mesafede başka bir ilde doğurmak istiyorum. Ben napıcam ya 😑
Benim bir akrabam sakaryadan istanbula geldi doğumu başladığında.. Sıkıntı olmaz heralde..

Ayy benim gibi oldunn.
Merdiven in çık yap hemen pırtlatırsın🤣
Bugün paso merdiven in çık yapicam anlaşıldı 😅 sen böyle.olduktan sonra kaç gün sonra dogurdun canım?

Ben bir saat yol gittim canım. Şimdi bir saat de dönüyorum iyiyim yani bi sıkıntı yok.

Tuşelediyse bu akşam falan başlayabilir doğumun kanka.birden oluyo zaten herşey.32 haftalıkken kanama olduğunda doktor benim Rahmimi de tuşeledi.o zamandan beri sancım başladı.3 cm açıklığım olmuş meğerse tuşeden sonra.ama doğumu durdurmak için sürekli hap kullanıyorum.1 hafta sonra bırakıcam balı.seninde muhtemelen bu akşam başlar.başlamazsa da doktorun dediğini dinle bence
Valla kanka tuselendim sanırım bayağı kurcaladı😅 hadi inşallah açılsın ya kendiliğinden olsun istiyorum. Çünkü kendiliğinden gelene dayanabiliyorum tamam şimdi az az geliyo ama en azından süreç doğal ilerler çekerim yani. Kanala girmemiş daha işte o da var. Ama girer dogurursun sen dedi bilmiyorum.

Canım doğumun gidişatına bağlı biraz.bazı kadınların çok hızlı gelişiyor.eğer suyun patladığında hepsi tamamen akarsa sancı şiddetleniyor.o sancıyla 2 saat yol gidilebilir mi bilmiyorum.ama günün dolup doğum başladıysa sancın yavaş ilerliyorsa sıkıntı olmaz.

Kızlar rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma yok. Çatı muayenesi yaptı uygun kemigin ama kaslarin çok sıkı yirtigin olabilir dedi. O değil de yarın sabah gel yatısını yapalım kendi baslamazsa bugün dedi. Dua edin bugün kendi başlasın ya. Suyu var dedi. Az az geliyo sanırım benimki ya. Açılma için merdiven squat başka ne yapayım 😃👀 ilişki demeyin benim de halim yok eşimin de 🤣
Canım çok az kaldı sabret. 🥰🌸 Bol merdiven bence de🤰🏻

Bugün paso merdiven in çık yapicam anlaşıldı 😅 sen böyle.olduktan sonra kaç gün sonra dogurdun canım?

Ben bir saat yol gittim canım. Şimdi bir saat de dönüyorum iyiyim yani bi sıkıntı yok.
Benim nişan bir hafta sürdü sonra atıldı😂
Cuma günü merdiven in çık yaptım pazar günü de 50 dk yürüdüm akşamına sancım başladı pazartesi gece doğurdum😍

Valla kanka tuselendim sanırım bayağı kurcaladı😅 hadi inşallah açılsın ya kendiliğinden olsun istiyorum. Çünkü kendiliğinden gelene dayanabiliyorum tamam şimdi az az geliyo ama en azından süreç doğal ilerler çekerim yani. Kanala girmemiş daha işte o da var. Ama girer dogurursun sen dedi bilmiyorum.
İnşallah kendi sancınla doğurursun kanki.benim kızımda sancılar şiddetlenmeden doğum kanalında değildi.hiç belli olmaz.inşallah gece ben doğurdum diye mesaj atarsın 😍😁

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canım sen naptın bekliyorsun dimi durdurdular mıydı doğumu?
Evet kuzum kanama alanım için sürekli iğne ilaç serum yedim.kanama konusunda biraz daha iyiyim şuan.arada lekelenme olsa da.ama sancılarım var ara sıra fena tutuyor sonra geçiyor.nidicard kullanıyorum.o olmasa çoktan doğururdum herhalde 😅 bide normal istemiyorum sezeryan istiyorum,o yüzden hapı bırakınca hemen sezeryan olcam inşallah

Evet kuzum kanama alanım için sürekli iğne ilaç serum yedim.kanama konusunda biraz daha iyiyim şuan.arada lekelenme olsa da.ama sancılarım var ara sıra fena tutuyor sonra geçiyor.nidicard kullanıyorum.o olmasa çoktan doğururdum herhalde 😅 bide normal istemiyorum sezeryan istiyorum,o yüzden hapı bırakınca hemen sezeryan olcam inşallah
Oooyy neydi o sancılar birden aklıma geldi de insan unutuyor yaaa🤗
Zamanında gelsin kuzucuk ay sezeryanın sonrası zor olur canom neden sezeryan istiyorsun?

Idrar değil kan testi ile bakıldı bana 28. Haftama kadar ilk çocuk ama tedbiri elden birakmadik her ay yaptırdık sonrasında gerek yok dedi bıraktık bu kadar büyütülecek bir şey degil diye biliyorum bence ici rahat etmiyorsa bir doktora daha görünsün ablan bir sürü kişide var kan uyuşmazlığı
Aynen canm bana da çok saçma geliyor yani çocuk küçük değil çünkü 28 haftalık yani bende dedim başka bir doktora git diye tekrar bir test yapılsın da duruma gore hareket edecek

Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuz🙄 üff bende doğurmak istiyorum artık🤦🏻‍♀️

Oooyy neydi o sancılar birden aklıma geldi de insan unutuyor yaaa🤗
Zamanında gelsin kuzucuk ay sezeryanın sonrası zor olur canom neden sezeryan istiyorsun?
Korkuyorum kuzum ya,ilk doğumdan kalma makat çatlağım vardı çok zor günler yaşattı bana ameliyat olmak zorunda kaldım.şimdi tekrardan ıkınırsam tekrar çatlar daha kötü olur diye korkuyorum.hem sancısı hem deformesii.ıkınabilir miyim bilmiyorum :KK43:

Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuz🙄 üff bende doğurmak istiyorum artık🤦🏻‍♀️
Kanala girdiğinde yürüyemiyorsun ayağa kalkınca çocuk çıkacakmış gibi vajinanda ağrı hissediyorsun değişik biraz

Back
X