2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba benim 2. Sezaryanim soylenen gibi hic kanamam olmadı. Birde hastanede kanamani kntrol ediyorlar. Zaten çok kanaman olması anormal bir durum eger kanaman cok gelirse bize haber ver dediler. Hatta taburcu olduğumdada ilk uyardikları sey kanama oldu cok gelirse hemen gel deďiler. Hastanedede evdede orkidin gece olanini kullandim. Oda pek ıslanmadı hatta cok islanmadığı için tahris ediyor diye toplaniyor diye biraz sık değıstirdim. Ama dediğim gibi belki benim sezaryan diye az geliyordur. Normal dogum yapanlarin farkli oluyordur belki onu bilmiyorum.
Dogrudur bakalim bizimki nasil olucak bende sezeryan olucam korkuyorum umarim iyi gecer benimde ilk hamileligim kafamda deli sorular🙄

Bugün gerilmekten mi nedir karnım taş gibi birde kasıklarım baya ağrıdı o yüzden fazla giremedim. Çok ağır hissediyorum kendimi ya.
Canım o kesinlikle gerilmekten stresten oluyor bir de cok yorulunca. Böyle sanki karnın seni aşağı çekiyormuş gibi içerde kaya varmış gibi. Sola yat ve gevşemeye çalış hatta duş al rahatlatır karnına yağ sür ovala bebeğinle konuş o da gevşetiyor insanı🌸

Kızlar sancı gelince ıkınmak iyi fikir mi cidden? Sürmeli demişti komşum da dedi aynı şeyi bugün.
Canm ben ilk kızmı doğururken hemşire biz demeden ıkınma demişti
Rahimde ödem olur şişer rahim demişti
Açılma 7 8 cm olunca ıkın demişti kanala iyice girmesi için

Bir tüp bebek düşüğüm var , 6 yıllık evliyiz , 4. Tüp bebek denememiz . Bu yolda çok yıprandık . Serklaj lıyım . Normal olması için bildiğim bir sıkıntım yok , doktor sırf tüp bebek diye kesinlikle sezeryan riske atmayalım dedi . Şimdi kendim ısrar edip başıma Allah korusun bir şey gelirse yıkılırım . Bu sefer ben demiştim risk almayalım a döner mesele diye yine içim rahat etmiyor . Doktor tabi ki ben demiştim demez ama ben doktoru dinleseydim pişmanlığını yaşamak istemiyorum . Sezeryan lafı hiç geçmeseydi keşke böyle içim içimi yemezdi . Hayırlısı bakalım :110:
Kuzum neden bu kadar takildin ki benimde bebek dönmedi etmedi mecbur sezeryan olcam onemli olan kucağımiza almak değil mi boşver öyle olsun böyle olsun yeterki sağlıklı gelsinler🙏

Kızlar çorap giydirmeye nedense korkuyorum ben ya. Lastikli kısmı sıkıyormuş bide ipleri parmaklarına dolanabiliyormuş.
Patikli altı giydirip üstüne çorap giydirsek olmaz mı ? Yada panikli altın üstüne bir patik daha giydirsek

Kuzum neden bu kadar takildin ki benimde bebek dönmedi etmedi mecbur sezeryan olcam onemli olan kucağımiza almak değil mi boşver öyle olsun böyle olsun yeterki sağlıklı gelsinler🙏
Sütüm hemen gelmezse korkusundan ve sonrasında bebeğe daha iyi bakabilmek için 😐 bir de malum hastahaneden de daha çabuk Çıkmak için . Tabi bunlar normal olsa da yine olmayabilecek şeyler . Ama ihtimali daha yüksek olan şeyler 👍 bir de eşim kalacak yanımda ne kadar yardımcı olabilir bilemiyorum 😐 her türlü kafamda deli sorular 😁

Kızlar çorap giydirmeye nedense korkuyorum ben ya. Lastikli kısmı sıkıyormuş bide ipleri parmaklarına dolanabiliyormuş.
Patikli altı giydirip üstüne çorap giydirsek olmaz mı ? Yada panikli altın üstüne bir patik daha giydirsek
Patikli altın üstüne giydir korkuyorsan canım ama bebek corapları öyle cokda sıkı olmuyor alırken baksaydın ağzı geniş olanlardan al için rahat etmese

Ben lastik kısmını minik minik kesip gevşetiyordum. Tombiş bebeklerde çok sıkı oluyor çoraplar. Bilekleri nerdeyse olmuyor çünkü 🤭 çok tatlı bu bebekler ya

Patikli altın üstüne giydir korkuyorsan canım ama bebek corapları öyle cokda sıkı olmuyor alırken baksaydın ağzı geniş olanlardan al için rahat etmese
Çok sıkı değil ama ben yine kontrol eder üzerine giydiririm. Bu bahsettiğim olay yeni doğduğunda sıkıntı oluyormuş. O zamanda bilekleri çok kalın olmaz herhalde😍

Back
X