2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merdiven nerde inip çıkıyorsun acaba🙄 bende apartmanın içinde mi yapsam diye düşünüyorum da birine yakalanırsam uydururum artık bişey😀
Evet apartmanın içinde yapıyorum. En üst kattayim, karşımda kimse oturmuyor, deli gibi inip çıktım 🤣
Kuvvetli bir ıkınma değil de,hafifçe ben de ıkınuyorum kası
Kuvvetli bir ıkınma değil de hafifçe ben de ıkınıyorum kasılma olunca. Bebeğin kanala girmesine yardımcı oluyormuş.
Nette hiç bilgi yok bununla ilgili yaa.
Ya acaba bu suni sancı çok mu kötü bişi🤔
Kuzum kötü olduğundan değil de doğal olsun istiyorum. Bi de hareket kisitlanmasi istemiyorum ben. Sancı geldikce şekilden şekile.giriyorum çünkü.
Canm ben ilk kızmı doğururken hemşire biz demeden ıkınma demişti
Rahimde ödem olur şişer rahim demişti
Açılma 7 8 cm olunca ıkın demişti kanala iyice girmesi için
Aa o zaman ikinmamak lazım. Sag ol canım.😍

Bugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyor 🤦🏻‍♀️ Çok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Bende fenalardayım ya o konuda ıkınmakta istemiyorum 🤦🏼‍♀️ napcam bilmiyorum bi çıksam tuvalete öyle rahatlicam ki 😂

Bugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyor 🤦🏻‍♀️ Çok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Probiyotik kullansan keşke çok rahatlatıyor 9 ay boyunca kullandım yeni bıraktım bebek aşağı indiğinden midir nedir kabızlığım geçti.

Aynen vücudumu kütürdetmek istiyorum artık gerneşe gerneşe 😂 eşimde bana diyor geçen sanki 2 senedir hamileymişsin gibi geliyor bana diye 😂😂😂

Adam inanmıcak bir daha sana 😂😂😂
O kütürdetmeyi hiç yapamadım ama bende böyle tüm kaslarım gevşesin istiyorum. Organlarım yerine geçse tekrar sıkıştılar iyice😂😂 eşlere de daha uzun geliyo nedense 😂
Evet apartmanın içinde yapıyorum. En üst kattayim, karşımda kimse oturmuyor, deli gibi inip çıktım 🤣

Nette hiç bilgi yok bununla ilgili yaa.

Kuzum kötü olduğundan değil de doğal olsun istiyorum. Bi de hareket kisitlanmasi istemiyorum ben. Sancı geldikce şekilden şekile.giriyorum çünkü.

Aa o zaman ikinmamak lazım. Sag ol canım.😍
Yaa o sancı peki ne kadar sürüyor bi de nerede hissediyorsun tam olarak onu da çok merak ediyorum 🙄

Valla tecrübe ede ede öğrenicez canım😊 biraz basta acemi oluruzda alışınca değme keyfimize 😂

Ayy ben sanki bi yıldır hamileyim 😂 ya aslında bitecek diye seviniyorum ama bu ara bi üzülüyorum da karnımı seviyordum falan 😂😂 ama genede bitsin ya houuufff vucudum da rahatlasın 😎
Ben çok sıkıldım hamilelikten son zamanlarda, belki eve kapandık diyedir bilmiyorum ama zorlamaya başladı artık..
Bende de durumlar aynı , millet ishal oluyor ben hala kabız 😣 iki gündür de belim ağrıyor , ıKınırken bile bıçak saplandı bugün sırtıma 😣

Bende fenalardayım ya o konuda ıkınmakta istemiyorum 🤦🏼‍♀️ napcam bilmiyorum bi çıksam tuvalete öyle rahatlicam ki 😂
İnşallah hepimiz yapar kurtuluruz kızlar ne diim 😅

Probiyotik kullansan keşke çok rahatlatıyor 9 ay boyunca kullandım yeni bıraktım bebek aşağı indiğinden midir nedir kabızlığım geçti.
Kullanıyorum çoooook aylardan beri her gün.. Fayda ediyordu önceden ama artık bir faydasını göremiyorum. Yine de devam..

O kütürdetmeyi hiç yapamadım ama bende böyle tüm kaslarım gevşesin istiyorum. Organlarım yerine geçse tekrar sıkıştılar iyice😂😂 eşlere de daha uzun geliyo nedense 😂

Yaa o sancı peki ne kadar sürüyor bi de nerede hissediyorsun tam olarak onu da çok merak ediyorum 🙄
Valla öyle. Kaburgamdan mahşer gününde helallik istemeyi düşünüyorum 😂😂😂
Ayy suus sus Allah korusun tamam yapmıyorum şaka filan ya :KK64:😂
Bir ara eşinden teşekkür mesajı beklerim canım 😂😂😂

Ben çok sıkıldım hamilelikten son zamanlarda, belki eve kapandık diyedir bilmiyorum ama zorlamaya başladı artık..

İnşallah hepimiz yapar kurtuluruz kızlar ne diim 😅
Aslında cok güzel zamanlarda hamilelik geçiriyoruz ama dışarı çıkamadık bunaldık😂 valla hareketsizlikten mi kabız olduk nedir🤔
Aynı durumdayım,doğuma yakın ishal olurdum ama bu kez farklı oldu.
Bende güya ishal olcam doğum yakındır falan diye umut ediyordum ama kabız oldum tam tersi🤦🏼‍♀️ simdi doğursam ıkınırken gelir diye de korkuyorum lavman bari yaptırırım 😂

Wuuuhuuuu burası paya panayır yerine döndü yawww 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉

Ayy neşemiz bol olsun her gün güzel güzel haberler alalım inşallahhh❤❤❤🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ay inşallah 🙏 şu havalarda artık ısınsa biraz, neşemize neşe katsa. 😍 Hep güzel haberler gelse. 🥰

Aslında cok güzel zamanlarda hamilelik geçiriyoruz ama dışarı çıkamadık bunaldık😂 valla hareketsizlikten mi kabız olduk nedir🤔

Bende güya ishal olcam doğum yakındır falan diye umut ediyordum ama kabız oldum tam tersi🤦🏼‍♀️ simdi doğursam ıkınırken gelir diye de korkuyorum lavman bari yaptırırım 😂
Senin haftan iyi aslında hala şansın var kabızlığı atlatabilmek için.

Back
X