Selam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . .

Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.

Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.

İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var

Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun.