2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar tek tek etiketleyemedim hepinize tesekkür ederim.ilk gece çok güzel uyudu 3 gecedir sürekşi kucakta aglıyor gündüzdr aynı kokumla uyuycak illa.artık bugün tansiyonum düştü bırakıp yattım resmen.süt sagıyorum aralarda çok aglayınca göğsümü tutmuyor o inatla iyi oluyor kaşıkla akıtıyoruz. Babanneme oku biraz diye telefon actım o mu işe yaradı gaz damlası mı bişmiyoum iyi geldi ilk defa uyudu gece.sezeryan yapan annrler afedersiniz wc işi çok zorlanıyorum özrl bir yöntem uygulayan var mı

Taze annisler sizlere birkaç sorum olacak. Şimdi bebek olduğunda evde olmadi gereken ilaç vs yardımcı olur musunuz? Gaz oldu diyelim yada ateşi çıktı ne almamız gerekir siz öncesinde mi aldınız? Malum bu durumlar insanı korkutuyor doktor ve eczaneye gidemezsek evde bulunsun
Nurse harvey verdi gaz için bizde işe yarıyor

İşin komik tarafı beceremiyorum da😅

Komşum iki çocuk doğurmus. Direkt bunu dedi acilman hızlanır dedi bilemedim hiç.
benim bildiğim vaktinden önce ıkınmak perinede şişmeye sebep oluyor. iki dogumda ds öyle biliyordum. bunda gebe okulundaki ebe de öyle dedi. 7 8 cm de ıkınma gelebilir sakın ıkınma kısa kısa nefes al ver. ıkınma hissini o azaltir demisti. görüş farklılıkları varsa bilemiyorum.

Ay bence de ama nişan mı emin olamadım işte 😳

Ay ne güzel olmuş hızlıca. Hadi darısı başıma en hayirlisindan 😍 sağlıkla büyüt kuzunu 😍

Ayy deme. Su renksiz değil miydi? Ama ben de suphelendim açıkçası 👀 ıslaklık var camasirimda ama birden boşalmadi bi daha. Az az da gelebilir mi ya?
Ya maşallah ne güzel doğurmuşsun canm hayırla sağlıkla büyüt bebeğini🌺🥰

Kız sayende hayatımda ilk defa nişan yada su görmüş oluyorum, artık hangisiyse😂 şmdi bu nedir biri açıklığa kavuştursun bende bileym 😂
Gözün aydınn🧿Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻

Kızlar günaydın..yine atraksiyonu bir güne başlamışız

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş💕💕

Hadi bakalım.güzel haberlerini bekliyoruz inş.bu günümüze umut olacak bebişimiz senin ki olsun kolaylıkla doğuversin fırsat buldukça yaz bize💕
Evet bende korkuyorum valla ama öyle ya da böyle cıkacak içimizden artık ne kadar rahat olursak o kadar kolay olur 😂

Gözün aydın canım analı babalı büyütün inşallah tebrik ederim😍

Abowww kız doğuruyon sen valla Ay ben heycanlandım😂 bu arada bebek doğum anında hareketleri azalıyormuş kanala girdiği için stres yapma. Sakince git hastaneye stres olma inşallah sağ salim kucagına alacaksın canım benim ❣️❣️❣️
Gözun aydin Allah Anali Babali buyutsun🙏🤗 acilman az olmus normalmi sezeryanmi oldu nasil hissediyorsun kendini hastane ortami nasil?
gözünüz aydın arkadaşlar. saglikla sihhatle büyütün kuzularınızi insallah. 💕💗💕💗💕🤩

bir avazda sağlıkla gelsin insallah minigin canim. Allah yardımcın olsun.

doğumdan sonra doğuma gidiyorum diyen herkesin haberine gözleri dolan bir ben miyim acaba?😥😥

Selam can dostlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkürler.
Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . . 💪
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.🙏
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.😔
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var👍
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun. ✋[/QUOTE]

Son düzenleme:
icecreamm icecreamm Geldim geldim 😁 canım hiç merak etme , endişelerini çok iyi anlıyorum . Ben de 15. Haftamda serklaj oldum ve o günden beri yatışlardayı m . En son benim de rahim ağzı uzunluğu 31 di diye hatırlıyorum. Ben daha fazla endişe etmemek için ne öncesinde ne de serklaj sonrasında doktora uzunluğu sormadım. Kendileri söyledikleri oldu bir kaç kere . Sana da tavsiyem sorarak daha fazla kendini korkutma . Biz elimizden geleni yaptık takdir Allah ‘tan . Yatma konusunda da yatak döşek geçirme derim , normal evinin içinde günlük hayatına devam et . Çok fazla ayakta kalma, temizlik işlerine filan girme . Ben normal yemeğimi yaptım , bulaşıkları makinaya attım bunun dışında pek bir iş yapmadım . Şu anda da çok şükür ki bu haftaları gördüm 🤗 ilk hedef 28 sonra 32 sonra 37 derken geldik 38 e 😊 inşallah sen de göreceksin bu haftaları 👍 kendine dikkat et , merak ettiğin şeyler olursa özelden de yazabilirsin👍

Ben bebeğime kavuştum ama o sancı sıralarında aklım ve dualarım tüm hamileliğim boyunca buralardan birbirine destek olan sizlerdedi. Gebe olmamızın zorluklarla ve hastalıklarla gecmesi bile imtihanımız oldu ama sabır ve dua ile bu surecle baş edeceğiz inşallah . . 💪
Yavrum iyi ben de iyiyim ve Allah'a binlerce şükür ki bizi taburcu ettiler doğumdan 24 saat geçtikten sonra şimdi yavrum 1 günlük oldu Allah'a hamdolsun evinde ilk geceyi geçirdik. Dünyam değişti onunla birlikte, ben de tamamlandım harika bir duygu. Sizleri de hayırlısı ile evlâdlarınıza Allah'ım kolayca kavuştursun.🙏
Dogumum normal doğum oldu. Hastaneye 2cm. ile yattıktan tam 5 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım. Bebiş 2860 olarak dogdu ödem vs sonrasında hastaneden çıkarken 2800a düştü. Benimkisi minik bi bıdık olduğu için biraz daha özen gösterin denildi. Emebildi çok şükür. Emzirme sık sık olması gerekiyor ve evet acayip uykusuz kaldım. Hastanede referans kimseyi istemedim tek idare edebildim. Devlet hastanesi olarak daima tercihimden memnun kaldım hatta hastanede Corona vakası bulunmasından dolayı daha dikkatli olduklarını düşündüm ama çok tedbirli olmak lazım malum virüs hız kesmiyor.😔
İyi tarafından bakarsam bana bi serum suni sancı verdiler korkum vardı hele de ilk doğumum diye acayip endişeliydim fakat korkulcak en son şeymiş bence. Suni sancı sonrasında ben daha guzel açıldım Allah'ın izniyle. Ikınma kısmını da yaparken benim için büyük nimet oldu. Bana sakin sesi ile bilgisiyle tecrübesiyle iyi bi dr. denk geldi iyi moral verdi ya Allah tüm sağlıkçılardan razı olsun. Dikişsiz bir doğum oldu ancak tabi ki makat ve vajina ağrılarım var👍
Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun. ✋
[/QUOTE]
Princesssss Princesssss kolay doğumların olsun inşallah 🤲🏻 Hangi hastahaneyi tercih ettin ? Müsait oldukça yaz buraya da 😊
Şu an hastane yolundayım haber ederim canım inşallah

Kuzum neden bu kadar takildin ki benimde bebek dönmedi etmedi mecbur sezeryan olcam onemli olan kucağımiza almak değil mi boşver öyle olsun böyle olsun yeterki sağlıklı gelsinler🙏

Aynen bende sezeryan olucam doktor sezeryani uygun gordu hepimiz normal dogum yapmak isteriz ama bazende olamiyabiliyoe onemli olan bebeklerimizin saglikla doğmasi sen cok takilma istersen uzmede kendini herseyin hayirlisi.

Şu an hastane yolundayım haber ederim canım inşallah
[/QUOTE]
Bebeğim bir an önce doğumunu yap ne oda var ne hasta ziyaretçisi var ortalık 56 şehir hastanesi fakülte falan artık hasta almıyormuş özelde patlama var anlıcan bilğin olsun

Günaydın kızlar 💃💃💃
Doğum yapanların gözü aydın olsun inşallah
Princesssss Princesssss hayırlı doğumlar diliyorum canım
@BlupBlupBlup senin doğum da başlamış 🤩 bir avazda kurtul inşallah
Kızlar sezeryan ve normal doğum olayına takılmayın benim 3. Sezeryan olmasına rağmen çok şükür 10. Gün hiç ağrım sızım kalmadı. Hastaneden eve geldiğimde çamaşır topladım, katladım, eğilmeden işlerimi yaptım. Dün eşimle ev temizledik kuzumun eşyalarını düzenledim falan. Yemeğimi, kekimi çok şükür herşeyimi yapıyorum bugün 15. Gün ameliyattan sonra. Normal doğum olsa alt dikişim olacaktı belki oturamayan da çok o şekilde. Allah sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin yavrularınızı.

Sabah 6 da uyandı benim minik 45 dk emzirme seansı, uyuyor çünkü zıbıdık memede🙄 sızınca sağım yaptım sütü biberonla içirdim zorla kakasını yaptı onu değiştir vs derken saat 7 buçuk oldu.
Kolestaz için randevu almıştım doğum zamanı. üniversite hastanesindeyim şuan gitsek mi gitmesek mi derken bir daha çıkamayız belki bir gidelim dedik. Sadece randevulu hastalara bakılıyor şuan. Karaciğer ilacını 6 ay kullanacaksın demişlerdi taburcu olurken. Bakalım şimdi kaç olmuş değerlerim.

Bahar gelmiş dışarıda sabahın temiz havasını içime çekmeyi özlemişim, gece yağmur da yağmış miss gibi. Sabahın erkeninde işe gitmeyi özlemişim bile dedim eşime 😂
Bebek için aldığım ilk şey bebek arabasıydı ki çıkıp gezecektik sözde 10günlük olunca🙄 hiç aklımıza gelmeyen şeyler tüm dünya olarak başımıza geldi. Vardır bunda da bir hayır eşim ve kızlar da evde olunca bebek bakımı, iş güç çok daha kolay oldu. Eşim gece 3 e kadar bekliyor bebeği uyandırıyor bir sefer mama yada anne sütü verip yatırıyor sonraki sefere ben kalkıyorum. Uyuyakalırsak diye korkuyoruz yine sarılığı yükselirse diye böyle bir yol bulduk bakalım azcık 3kg yu geçse inşallah kendine gelir minikim

Ay geliyor mu yani 2-3 güne🙈 40’ı bulacak diye hazırlamıştım hep kendimi😅 Gerçi biraz araştırdım. Hemen gelmeyebiliyor bebek yazıyor nişandan sonra bilemedim ne düşünsem
Hiç belli olmaz :)
Doktoruna söyledin mi nişan geldiğini ? Doğum için hazırlık yapıyor musun 🥰

misskokulumm misskokulumm günaydın canımm
maşallah sana çabuk toparlanmana sevindim kek bile yapmışsın tüü maşallah :))
Eş yardımı gerçekten çok önemli güzel bi sistem yapmışsınız sende dinleniyosun dinlenince sütün daha çok olur maşallah.

Hepimizin planları vardı malesef virüs herşeyi bozdu . Sağlık olsun demekten başka çaremiz yok canım inşallahh bu günler geçecek alacağız bebeklerimizi parklara gidip temz havalar alacağız inşallah🥰

Herşey yolunda ya artık en önemlisi bu şimdi benim emzirme vaktim kızlar, sağolun. İyi ki burası var iyi ki sizler gibi can dostlar var❤❤hepiniz Rabbim'e emanet olun. ✋
Aleyküm selam canım
Maşallah tek başına herşeyin üstesinden geldin bana da umut oldun darısı benm başıma inşallah
Kolay doğum oldu sanırım maşallah eve de dönmüşsünüz insan daha ne ister🥰
refakatci kabl etmedim dedin acaba gece tuvalete flan kalkarken bebeğini naptın
Benm tek korkum bu
Ben lavobaya gidince bebeğimi alırlarsa flan 🙄

Back
X