- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
Senin kızımıydı erkekmi canmAman kırkı görmüşüm artık.. kalmış beş gün, dursun beş gün daha napayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kızımıydı erkekmi canmAman kırkı görmüşüm artık.. kalmış beş gün, dursun beş gün daha napayım![]()
Şiddeti nasılBi 4 dk arası mesela bı bakıyorum 7 ye cikiyo sonra tekrar 5 e iniyo falan. Bi garip ben de anlamadım canım. Düzensiz oluyo herhalde dimi?
Erkek, 40 ta gelse ona da razıyım :)Senin kızımıydı erkekmi canm
Erkekler geç doğar derler bakalım seninki gününü geçirecek miErkek, 40 ta gelse ona da razıyım :)
Bu kontrolde de yumuşamam yoksa sezeryan a alır sanırım doktor :) hayırlısı bakalımErkekler geç doğar derler bakalım seninki gününü geçirecek mi![]()
Niye alıyo kız bekle 41e kadarBu kontrolde de yumuşamam yoksa sezeryan a alır sanırım doktor :) hayırlısı bakalım
Bana da demir ilacı kabızlık yerine tuvalete daha çok çıkarırdı. Hangi demir hapı içsem öyleydi oğluma hamileyken. Ama bu hamileliğimde doktor gerek duymadı içmedm . O yüzden kabızlık çekiyorm sanırm . Acaba doktordan gizli içmeye başlasam mı![]()
3 gün içinde doğum başlıyor diye biliyorum.Benim nişanım gelmiş galiba. Nişan gelince ne oluyordu kızlar ne kadar sürede doğrulunuyordu? Heyecan yaptım valla![]()
Ay evet ya kabızlığı geçtim hemorid memeleri çıktı ortaya benm korkum ondankabizliktan daha kötüsü yok iç gitsin
Ay hadi hayırlısı yaa 02.04.2020 de doğcak sanırımBenim nişanım gelmiş galiba. Nişan gelince ne oluyordu kızlar ne kadar sürede doğrulunuyordu? Heyecan yaptım valla![]()
Bebek 3.5 kiloyu geçerse zor olurmuş muhtemelen 3.5 civarı. Açılma yumuşama olmayınca umut görmüyormuş. Bakalım hayırlısı diyorum artıkNiye alıyo kız bekle 41e kadar
4 kiloya kadar yolu var canmBebek 3.5 kiloyu geçerse zor olurmuş muhtemelen 3.5 civarı. Açılma yumuşama olmayınca umut görmüyormuş. Bakalım hayırlısı diyorum artık
3 gün içinde doğum başlıyor diye biliyorum.
ama bu haksızlık günlerimiz aynı benimki niye gelmiyo ya![]()
Ay geliyor mu yani 2-3 güneAy hadi hayırlısı yaa 02.04.2020 de doğcak sanırım![]()
Evet ama baya sindirdi beni, küçücükmüşüm inceymişim kısaymışım(165) bu bebek benden nasıl çıkacakmış...bu hafta başka doktora randevu alıcam hayırlısı artık.4 kiloya kadar yolu var canm
Mart annelerinde biri 4400 doğurdu normal
Özeldir kesinEvet ama baya sindirdi beni, küçücükmüşüm inceymişim kısaymışım(165) bu bebek benden nasıl çıkacakmış...bu hafta başka doktora randevu alıcam hayırlısı artık.
Evet ama neyseki kırkta bile kabul eden çok daha iyi bir doktor buldum :)Özeldir kesin![]()
İyi bari kuzmEvet ama neyseki kırkta bile kabul eden çok daha iyi bir doktor buldum :)
Randevu alabilirsem yarın ya da perşembe, kırk dolmadan sancı başlamadan bi muayene olmam lazım, bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olurİyi bari kuzm
Özellerin çoğu fırsatçı sezeryancı
Ne zaman gideceksin kontrole
Allah yardimcin olsun cnmHeyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff