Insallah en kisa surede rabbim sifasini verir kalbini ferah ttut onlar bizden daha guclu melekler korurKızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Yok canım. Dün gece nişanım geldi ama hala tık yok. Stres yaptığımla kaldım
Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Haklısın canım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemem inşallah en acısız sancısız atlatabiliriz bu sürecicanim ilk 3 gun agrisi siddetli.10. gun gercekten bayagi iyi oluyorsun.ama sonrasinda hep kendini korumak zorundasin ilk 6 ay perde asma uzanma agir kaldirma .üsutmebunlar sıkıntıları ama geciyor.gectigini de biliyorum.ama insan bir daha bir daha duyunca rahatliyor ve dogum belli oldu.heyecan yapiyorum simdi ne gece ne gunduz uyumuyorum
ama senin hikayeni de biliyorum canim.sen bilirsin ama sezaryen olmak sana daha iyi olacak gibi.cunku makat ameliyati da hem zor hem tehlikeli bagirsak sonucta.ne bileyim yine karar sen ve doktorunun..
Canım gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuzKızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Bence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorum
Gebelikte aldığım tayt ile çıktım. Sıkıntı olmuyor cnm
Tamam bende öyle yapim altıma da depend giyerim sezeryan olacak ya dikişlerin üstüne gelmez inşallah Allah hepimize yardım etsinHamile taytımla ve bir tişörtle gittim onla da geri döndüm çok rahat ettim☺
İnşallah canım inşallah kolay geçmiştir,bu saate kadar sancı çektiğini düşünmüyorum,en son ihtimal sezeryan olmuştur belki.ama inşallah gönlüne göre olmuşturBence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorumbence suan yorgun şaşkın mutlu belki aksama toparlar kendini bize de haber verir
Alala kötü ya böyle de. Kaç yaşında senin kv?Ay normalde sanki doğru dürüst yemek yapmiyo ki ha ben ilk düşük riski yaşadığımda yaptı yatmak zorunda kaldım. Bi de 30.cu haftamda erken doğum olur dediler risk vardı hastahanede yattım evde yattığımda yaptı bi tane eşim de sevmez öyle de bisey de diyemiyodu. Dün ben yaptım missss gbi oldu sofra. Doğur da işleri sen yap diye gözüme bakıyo kadın resmen. Bayadır evi süpürüyor ya kendi 7 haftadır hep o yaptı. Gözüne battı daha ben tuvaleti banyoyu camaken var bizim viledayla orayı flan ben yaptm toz bendeydi evi silmek bazen yapardı daha o halde dogurmami iş yapmam için dört gözle bekliyo resmen
Merhaba canım rabbim sağ salim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallahh bursada hangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışındayımBizimde işler güçler bitti şükür annem ablam sağolsun iyiki geldiler evi heryerini bitirdik . Sabah yeni evimizin anahtarını teslim almaya gittik kızımın sansına daha gelmeden anahtarımızıda aldık .tabi hemen gidemiycez artık eylülebugünde annem yatağımı yapıcakmış kimse gelmese de bebek görmeye tam olucakmış artık haftaya salıyı bekliycez artık
Yok canım. Dün gece nişanım geldi ama hala tık yok. Stres yaptığımla kaldım
Canim korkma benim oglumda baslarda ilk hafta cok uyurdu anne bu niye aglamiyor niye meme istemiyor derdim sonradan uyutamaz olmustum baslarda öyle oluyorKızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
Ozel bolge konsunda da ayniyiz biz canm . Hickimsenin yaninda hic emzirmedim oglumu . Zaten meme reddi vardi gezerek diger odada emerdi hep . Annemin yaninda da oyle acarak rahat emzirmemisimdir. Bazi anneler rahat oluyor meme cocugun agzindan cikiyor cekinmiyorYa kızlar bu diyeceğim garip mi gelir bilmiyorum. Şimdi bebeği bol bol emzireceğiz inşallah tabi, ben yanımda biri varken emzirme fikrine sıcak bakamıyorum yaözel yerleri gösterememe durumumu bilir bir kısmınız eşimin bile görmediği yerlerden Yani ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim sorun değil de kv mesela ben hep mesafemi korudum onlara karşı. Şimdi açıp mememi onların yanında istemiyorum böyle şeyler. Ay bilemedim ya düşündükçe daralma geliyor. Kendi annem de yanımda olacak hadi o da neyse annem sonuçta zamanında her tarafımı gördü. Ama başkası varken açamam sağımı solumu gerilirim gibi geliyor
Canım gözün aydın, geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?