2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Insallah en kisa surede rabbim sifasini verir kalbini ferah ttut onlar bizden daha guclu melekler korur

Aaa canım çok şaşırdım planlı mıydı ani mi gelişti? Dualarım senin ve bebeğinle inşallah hemen çıkarsınız hastaneden. Gözün aydın ve çok çok geçmiş olsun.

Haklısın canım aynı şeyleri birdaha yaşamak istemem inşallah en acısız sancısız atlatabiliriz bu süreci

BKGK canım gözün Aydın geçmiş olsun.aslında erken de doğmadı öyle,emme refleksi neden gelişmemiş ki acaba şaşırdım.biberon emiyor mu peki? Göğsünü tam kavramasını sağla,bir taraftan da serçe parmağınla çenesini hafif dürt yoruluyordur emerken.inşallah sağ Salim atlatıp çıkarsınız

Canım gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuz stres yapma cogu bebek uykuya kalıyor doğunca en az 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye dene memeni ver bi damla dahi emse kardır. İnşallah en kısa sürede toparlarsınız sende kendini strese sokma mama takviyesiyle toparlar kendini ama sürekli emzir en azından agzına ver yoruluyodur kıyamam cok küçük daha

K Kuf kesin doğurdu ve haberimiz yoktu....olsundu....sağlıkla gelsinlerdi...başka birşey istemiyoruzdu...ama çok merak ediyoruzdu...sağlık olsundu
Bence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorum bence suan yorgun şaşkın mutlu belki aksama toparlar kendini bize de haber verir

Bence de kesin doğurdu Ay inşallah kolay geçmiştir doğumu suan hala sancı falan çektiğini düşünmek istemiyorum bence suan yorgun şaşkın mutlu belki aksama toparlar kendini bize de haber verir
İnşallah canım inşallah kolay geçmiştir,bu saate kadar sancı çektiğini düşünmüyorum,en son ihtimal sezeryan olmuştur belki.ama inşallah gönlüne göre olmuştur yazarsa beni de etiketler misin muck

Alala kötü ya böyle de. Kaç yaşında senin kv?

Merhaba canım rabbim sağ salim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallahh bursada hangi doktora gidiyosun acaba ben de doktor arayışındayım

Canim korkma benim oglumda baslarda ilk hafta cok uyurdu anne bu niye aglamiyor niye meme istemiyor derdim sonradan uyutamaz olmustum baslarda öyle oluyor

Ozel bolge konsunda da ayniyiz biz canm . Hickimsenin yaninda hic emzirmedim oglumu . Zaten meme reddi vardi gezerek diger odada emerdi hep . Annemin yaninda da oyle acarak rahat emzirmemisimdir. Bazi anneler rahat oluyor meme cocugun agzindan cikiyor cekinmiyor ben oyle degilim mesela gayette normal hic düşünme

Canım gözün aydın, geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…