2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum arada 🙊

İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyor 😞 agacsizkoalaa agacsizkoalaa evde sürünmüştü yerlerde bi takım hareketler yapmıştı😂 ona sor tecrübeli 😂😂
Ahaha yerlere atacam ben de kendimi 😂 El kadar bebenin bize yaptırdıklarına bak hele ya, yerlerde süründürecek bizi 😅

Bana bir kere daha olmuştu, doktor normal demişti ama bu ara çok sık oluyor.

Ayy doğurcak mısın kız yoksa 😬
Valla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerim 😂😂 Aman daha erken benim için. Bir an önce istemiyor değilim ama sırası gelen doğursun önce bakalım 😁

Benimde son zamanlarda çok sıklaştı yerimden zıplıyorum arada 🙊

İşte olabilir canım ya baş aşağı dönerse çok rahat edersin aslında. Böbrek olmasa bile yan yatınca o kaburgalara boşluklara yaslandığından oralar artık acıyor 😞 agacsizkoalaa agacsizkoalaa evde sürünmüştü yerlerde bi takım hareketler yapmıştı😂 ona sor tecrübeli 😂😂
Aynen bana da öyle geliyor 😬
Benim canım çekti sanırım🙄🍓
Neyse o çoğu yerde bulunan birşey artık 😅

Cok ikindin mi ne kiz 😁 en az 3 kilo olan bi insani firlatmak icin son gucunle ikincan zate
Evet kanka bende çok ıkınmıştım ama geçen ay Burda bi arkadaşım doğum yaptı 3 ıkınmada doğurdum çocuğu dedi.halbuki ben 20 kere falan son gücümle ıkınmışımdır yani.merak ettim o yüzden kaç kere ıkındığını hatırlıyormu acaba diye 🤣🤣

Valla ben 40 haftalık arkadaşlardan önce doğurursam iyi küfür yerim 😂😂 Aman daha erken benim için. Bir an önce istemiyor değilim ama sırası gelen doğursun önce bakalım 😁
Valla sıraya bakmıyor bu işler 😅 belli olmaz yani 😬

Evet kanka bende çok ıkınmıştım ama geçen ay Burda bi arkadaşım doğum yaptı 3 ıkınmada doğurdum çocuğu dedi.halbuki ben 20 kere falan son gücümle ıkınmışımdır yani.merak ettim o yüzden kaç kere ıkındığını hatırlıyormu acaba diye 🤣🤣
Ha o anlamda 😀 pardoon
Bnm yengem de cabuk doguranlrdan. Insllh bizimkiler de ole.olur

Valla sıraya bakmıyor bu işler 😅 belli olmaz yani 😬
Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der. 😂😂 Yakın olsa kalkıp giderim de 1 buçuk saatlik yol😁 Yok yok benimki beklesin uslu çocuk olsun abilerine ablalarına saygısızlık etmesin😁😁

Korkutma kız beni gece gece. Benim koca da uyanmaz valla sancılandım doğuruyorum desem uyu sabaha geçer der. 😂😂 Yakın olsa kalkıp giderim de 1 buçuk saatlik yol😁 Yok yok benimki beklesin uslu çocuk olsun abilerine ablalarına saygısızlık etmesin😁😁

Sendemi 1 buçuk saat yol gideceksin canım. Benimde öyle olacak gibi nasıl olacak çok merak ediyorum. 😐

Evin içinde napayım deseydin tıkıldık kaldık 😂😂 siz yürüyüş yapan çifttiniz ama simdi daha onu da yapamıyoruz hiç birimiz🤦🏼‍♀️
Sorma yürüyüşler de bitti artık :/ Benimkine kalsa zorla akşamları yürütecek yine ama havalar epey serin hasta olmak istemiyorum, boğaz ağrım 3 haftadır yeni geçti. Hava iyi olsa aslında akşam geç vakte doğru yürünebilir kimsecikler yokken..

Benim de babam koç. O da iyidir severim keratayı😀 Patronum da koç. Çok kral adamdır. Tanıdığım en harika insanlardan hatta. Keşke onun gibi olsa oğluşum🥰😁
Benimde babam ve eşim koç. Babam sessiz bir tip pek koçluğu yok ama eşimm öfff 🤦‍♀️ bir çift herşeydemi zıt olur, hiç mi uyumlu olmaz ya😅 hala nasıl birlikteyiz inan bilmiyoruz 😂
😂😂😂😂 Benim babamda anneme sancılandığında şimdi uyu yarın doğurursun deyip dönüp uyumuş 😂😂😂 o zaman beklesin seninki de 😅

Sorma yürüyüşler de bitti artık :/ Benimkine kalsa zorla akşamları yürütecek yine ama havalar epey serin hasta olmak istemiyorum, boğaz ağrım 3 haftadır yeni geçti. Hava iyi olsa aslında akşam geç vakte doğru yürünebilir kimsecikler yokken..
Biliyomusun bugun aynı seyi bende söyledim eşime akşamları çıkalım kimse yok dışarıda diye😂 ama havalar kötü cidden ya şansımıza iyi olsa gece bile çıkar yürüdük nefes alırdık😂

Back
X