2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.

Benim gideceğim yolda trafik sorunu yok ama sırf viraj. Düz yol yok 😪 Bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum ben de.
Ay kızlar gece gece midem kazındı. Dişlerimi de fırçalamıştım. En iyisi ben yatayım da bir an önce sabah olsun dalayım buzdolabına 😁😁 bebiş de içeride çıtlayıp duruyor. Çıt diye ses geliyor iki seferdir tırnak makası çıtlatır gibi😂 Yatayım bakayım karanlık olunca uyur belki😁

İyi olur inşallah canım ya bizim yollarda o şekilde umarım nasıl geçtiğini anlamadan yetişiriz hastaneye. 🤲 İyi geceler bu arada tatlı uykular. 🦋

Ay kızlar gece gece midem kazındı. Dişlerimi de fırçalamıştım. En iyisi ben yatayım da bir an önce sabah olsun dalayım buzdolabına 😁😁 bebiş de içeride çıtlayıp duruyor. Çıt diye ses geliyor iki seferdir tırnak makası çıtlatır gibi😂 Yatayım bakayım karanlık olunca uyur belki😁
İyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Eşimin yorumu bebek benim uyumamı istiyormuş 😁

Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.
Cecenim, 3 kiloya yakın dediği 2800 kusurlu bir değer ise 3100 gr dediğinde 300 gr almış oluyor☀ Diğer karın ölçüsü yanlış girilmiş olabilir, doğru ise bile makineleri işaretleyen elini kaydırmış olabilir , hiç ama hiç takılma Canım 🙏🌸😊

Sirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 ne 😁 azim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir 😂😂
Valla 20den sonra çekmiyorum bende 😂😂🤣

İyi uykular canım, ben de karanlıkta uzanıyorum şu an ama benimki içeride karnımı deşiyor.
Ay hepimizde ayni durum vallahi benimkide hic durmuyor icimi deldi gecti bir saga bir sola bir asagiya organlarim sıkışip kaldim resmen benim oglan insallah pazartesini bekler🤗🙏

Burçlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ya. Daha bunun yükseleni var bir de 😁
Ay cidden öyle mi demiş baban😂 Sessiz sakin olduğu kadar rahatmış baban😂😂 Benim kocam rahatlığından değil de uyku hali bayağı ağır olduğundan uyanmış gibi davranıp saçmalayıp sabah hatırlamayanlardan😂 Çoğunlukla yatağa nasıl girdiğini bile hatırlamaz bana sorar ben nasıl gittim diye. Düşün yani yatmadan bilinç gidiyor uyuyor😂😂
Evet öyle demiş 🙈 ooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur 😂 adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun 😂 yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok😂😂

Cecenim, 3 kiloya yakın dediği 2800 kusurlu bir değer ise 3100 gr dediğinde 300 gr almış oluyor☀ Diğer karın ölçüsü yanlış girilmiş olabilir, doğru ise bile makineleri işaretleyen elini kaydırmış olabilir , hiç ama hiç takılma Canım 🙏🌸😊

Doğru diyorsun canım belki hatalı girildi. Biraz ilgisizler o yüzden korkuyorum açıkçası.
Hayırlısıyla bir doğursak bütün korkular bitse. 🙏

Evet öyle demiş 🙈 ooo senin eşinde benimki gibi. Yastığa 5 kala uyur 😂 adam hiç mi bir derdin yok, hiç mi uyumadan bir şey düşünmüyorsun 😂 yok anacım. Yatıyoruz saniyeler sonra adam yok😂😂

Benimkide aynı ya. Dediğin gibi ben yüz tane şey düşünürüm yatağa girince. Benden önce uyumasını hep kıskanırım. 😅

Aaa durun kızlar ben ve L lol .
canım benimde 1 haftada 60 hem almış son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor ve ölçümlerde hata oluyor 37 de daha büyük değer 38 e göre benim ölçümlerde ama doktor norml dedi

Benimki de deşiyor sorma. Hıçkırık tuttu şimdi de zavallımı😁 iyi geceler canım sana da🌸

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Screenshot_20200403_005440_com.instagram.android.webp

Aaa durun kızlar ben ve L lol .

canım benimde 1 haftada 60 hem almış son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor ve ölçümlerde hata oluyor 37 de daha büyük değer 38 e göre benim ölçümlerde ama doktor norml dedi

İçim rahatladı canım ya sağ olasın.
Normal olsunda bu durum artık endişe etmek istemiyorum bir şeyler için. 🙂

Canım, doğumdan sonra mide hazım sorunu kalmaz, daha çok ye hatta, üzerine 500 cl su iç, sütü karşıya fışkırtıyor🙏🙏 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Evet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem😍
Ay valla evde iyicene yabani olduk iyi mi 😂 Kaç gündür posta bekliyorum yok. Bugün posta kutusuna inip bakayıp dedim, kız dışar terliği giymeyeli ne kadar olduysa terliği sokamadım ayağıma :KK70: Sonra sağı solu kolaçan ettim kimse var mı merdivenlerde diye, baktım ses yok 2. kattan girişe fişek gibi indim geri çıktım. İçimden dua ediyorum kimse çıkmasa karşıma bari diye.. 😂 İnsan görsem kaçacağım o derece yabanileştim artık 🤣 1 haftadır en aksiyonlu 2 dakikamdı.
Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı desene😂😂 seni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda😂😂😂 temiz delirdik😂😂
+1 benim eşimi de koyalım bu gruba😂😂😂

Back
X