2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bilemedim bu 3.cocugum hic uyuyan bebem olmadi hepsi cildirmis gibi aglardi 🤣🤣
Uyuyan bebek tuhaf geldi
diğerleri kaçıncı haftada dünyaya gelmişti. anne karnindaki süreleri tamamlıyorlar. benim kizlar da hep uyanıktı ama bu bidirik gözler kapali basıyor çığlığı. bir iki gündür gözleri açıp çipil çipil bakıyor 😍😍😍

Aynen çok yürümüşüm gibi bir ağrı.. Aslında kilo da çok almadım ama niye taşıyamıyor bu bacaklar :sinirli:

Doğuran gelmiyor :/ Ben en sona kalacağım için muhtemelen kimse olmayacak burada :KK61:
Bende 10 kilo aldım ama sanırsın 20 kilo aldım da yuvarlanıp gidicem..
Evet bugünde sessiz doğum yok mu ki bugün heycan oluyordu o zaman beklerken...biz mayıstılar herkesi doğurtacağız onlar da küçük bebekle çok giremeyecekler biz doğurama kadar büyüse bari onların genişler bizde faydalansak tecrübelerinden..benim ikinci olucak nasipse ama sanki herşeyi unutmuş gibi hissediyorum

Bende 10 kilo aldım ama sanırsın 20 kilo aldım da yuvarlanıp gidicem..
Evet bugünde sessiz doğum yok mu ki bugün heycan oluyordu o zaman beklerken...biz mayıstılar herkesi doğurtacağız onlar da küçük bebekle çok giremeyecekler biz doğurama kadar büyüse bari onların genişler bizde faydalansak tecrübelerinden..benim ikinci olucak nasipse ama sanki herşeyi unutmuş gibi hissediyorum
Valla benim daha ilk, tecrübem hiç yok gibi.. Yeğenlerimden aşinalığım var sadece az çok.. Eşimin tecrübesi hepten sıfır ve ikimiz idare etmeye çalışacağız, inşallah başarırız ya..

Benimde
Benimde 39+1 kız belirtiler var ama yeterli değil 😅
Bu kzılar çok inatçı yaa doğmadılar bi 😀aylarca düşük olmasın diye bekledim (önceden 2 düşüğüm var ) aman erken doğum olacak endişesi riski yaşadım haftalarca hasta yattım şimdi de hanımefendi gelmiyor bilseydim o kadar endişelenmezdim 😁😁

Cocuk emmiyorsa sutun gelmiyorsa inan stres yapma o daha cok etkiler sagma makinesi al manuel olandan simdilik sonradan elektrikli olandan alirsin o sekilde belki tetikler sut salimini o hatayi benim etrafimdaki bilincsiz insanlardan kizim 3 kere sariliktan hastanede yatti ememiyordu ama gogsumde sut doluydu agri yapiyordu hastanelerede kosturmaktansa mama vermeye devam et uzulme sut icinde dedigim gibi emzirmeye calis olmuyorsa hic sikilma pompa al onunla dene kimseyi kafana takma
Teşekkür ederim umarım bir an önce herşey düzene girer.
Canım, bu görseldeki masaj benim çok işime yaradı, mutlaka dene, süt iner🙏 bol limonlu dereotu ye ve çok su iç, su en iyi süt yapan şey🙏 bu masajı yapıp bebeğini emzir, sonra küçük bir bardağa sağ, sonra sağdığını ver 🙏 bol sütler, güzelce emsin inşallah🙏🙏
Teşekkür ederim dereotunu biri daha söyledi ınsallah ise yarar 💕
Canım stres ve yorgunluk sütün gelmemesi için en büyük etken.bol bol memeyi tut ağzına kuzucuk çektikçe süt akışı sağlanacak çekmiyorsa sağda ver ki akış olunca yeni süt üretsin vücüt bol bol su iç ve bebiş uyudukça sende uyu dinlen şu ve dinlenme çok süt yapar.mama veriyorsan bile memedeyken ucuyla beraber ver ki memeyi unutmasın bırakmasın
Evet dinleneceğim ınsallah fırsat bulabilirsem :( çok sagolun

Hellooo🤰🏻 Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. Askıdaki Çamaşırları topladım dolaba yerleştirirken eşya çokluğundan fenalık geldi bir an. Sığdıramadım eşyaları😤 Uzun zamandır giymediğim şeyleri kaldırdım attım valla. Elim değmişken de kışlıkların büyük çoğunu kaldırdım bavullara, baharlık ve yazlıkları çıkardım yerleştirdim. Dolapta yer açıldıkça huzur geldi ya. :KK76: Eşimin de giymediklerinin büyük kısmını ayırdım çöp poşetine. Gelince kendi ayırsın kalanı. 🤤

Hellooo🤰🏻 Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. Askıdaki Çamaşırları topladım dolaba yerleştirirken eşya çokluğundan fenalık geldi bir an. Sığdıramadım eşyaları😤 Uzun zamandır giymediğim şeyleri kaldırdım attım valla. Elim değmişken de kışlıkların büyük çoğunu kaldırdım bavullara, baharlık ve yazlıkları çıkardım yerleştirdim. Dolapta yer açıldıkça huzur geldi ya. :KK76: Eşimin de giymediklerinin büyük kısmını ayırdım çöp poşetine. Gelince kendi ayırsın kalanı. 🤤
İyi yapmışsın canım, benim de ütüler duruyor ama tabi kışlık kalın şeyler.. Ütülemek istemiyorum açıkçası boşuna, sanki giyiyor muyuz.. Onları kaldırıp baharlıkları çıkarmak çok mantıklı..

Onu gecen hafta bende yaptim insana terapi gibi geliyot😍ama biri olsa okatlasa ben yorulmasam daha iyiydi😂

Back
X